Minden időben, mindig jókor: alumínium redőny

Még most sem késett el alumínium redőnnyel felszerelni a nyílászárókat, ha a legjobbat akarjuk magunknak, az otthonunknak és a pénztárcánknak. Az alumínium redőny ugyanis a röpködő mínuszokban és napsütésben egyaránt helyt áll, sokoldalúságát bizonyítandó pedig egy Rollstar-vásárló kalandját is elmeséljük...

Tovább >>

Építőipari Nívódíjas alkotások Rollstar árnyékolókkal


Szeretjük a modern építészetet, ugyanakkor nagyra tartjuk régi épületeink értékmentő felújítását is. Mára nem kérdés, hogy egyikhez és másikhoz is elengedhetetlen az árnyékolástechnika, amit mi magunk is megtapasztalhattunk egy hipermodern irodaházban és egy több mint százéves iskolaépület korszerűsítése kapcsán. Bemutatjuk büszkeségeinket! 2015-ben ill. 2016-ben Épitőipari Nívódíjjal tüntették ki azon épületeket, amelyek komfortosabb használatához a Rollstar árnyékolók is hozzájárulnak.

Tovább >>

Pliszéfüggöny a téli éles fények ellen


Árnyékolni nem csak nyáron kell, hiszen a téli fények – különösen, ha hó is fedi a tájat –, olyan vakítóan éles tud lenni, ami nagyon zavaró. Többféle beltéri árnyékoló kínálkozik erre a feladatra, de talán közülük a pliszéfüggöny a leguniverzálisabb, ráadásul cikkünkben egy újabb oldaláról is bemutatkozik.Tovább >>

Újdonság: 20 csatornás Elero vezérlés


Egyre több cég dolgozik azon, hogy otthonunk komfortszintjét, energiagazdálkodását és biztonságát is növeljük a technológia segítségével, amiből az Elero sem maradhat ki. Újdonsága, a színes érintőképernyős MultiTec Touch-868 könnyen bebizonyítja mennyire praktikus, ha van a háznál.
Tovább >>

Irodadesign és az árnyékolók


Országszerte gomba módra szaporodnak az irodakomplexumok, ezzel együtt egyre több cég ismeri fel, hogy a jó munkahelyi teljesítményhez jó munkafeltételek szükségesek. A Rollstar csapata is gyakran fordul meg ilyen helyeken, hogy az árnyékolástechnika eszközeivel hozzájáruljon ehhez a folyamathoz. És van olyan is, amikor a tévében látjuk viszont a beltéri árnyékolóinkat egy menő irodában. Megmutatjuk ezt is!


Tovább >>

Megmutatjuk a nyertes Rollstar-árnyékolót


Hat évvel ezelőtt csak remélni tudtuk, hogy ilyen szép hagyománnyá alakul a Rollstar életében a pályázatunk, amin az év Rollstar-árnyékolóját keressük. Azóta minden évben örömmel adunk hírt arról karácsony előtt, hogy kit jutalmazunk az 50.000 forintos fődíjjal és elismerésünkkel. Itt az ideje, hogy megmutassuk, melyik árnyékoló érdemelte ki idén Az Év Rollstar-árnyékolója címet!

Tovább >>

Napháló, az új kedvenc


Ha kültéri árnyékolóról beszélünk, az alumínium redőny vitathatatlan érdemei miatt régóta a kedvencünk. A naphálónak azonban van egy olyan kivételes tulajdonsága, ami miatt mind népszerűbbé válik, és ami miatt erre az esztergomi családi házra is napháló került. Vajon mit tud a napháló, amire a többi kültéri árnyékoló nem képes?
Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.