Szalagfüggönyt a drukkernek

Sokféle különleges kívánságot teljesítettünk már, de amikor egy gyereknek okozhatunk örömöt, az mindent megér. Ezúttal egy igazán egyedi szalagfüggönyt készítettünk egy ifjú Vasas-drukker szobájába. Naná, hogy kék-piros színben!


Tovább >>

Exkluzív ablakokban a Rollstar


Pozsony hamisítatlan közép-európai hangulata mindenkit levesz a lábáról. Óvárosa igazi turistacsalogató hely csodás barokk történelmi házakkal és hazánk új nagykövetségi épületével. Nagy büszkeségünkre az ablakait Rollstar roletták árnyékolják.
Tovább >>

Napvitorlát télvíz idején?


Tervezni, tervezni és tervezni. Nagyon hálásak leszünk magunknak tavasszal és nyáron, amikor nem lesz más dolgunk, mint kitekerni a napvitorlát vagy a napellenzőt, kinyitni a napernyőt, mert már van! Télvíz idején is megrendelheti a Rollstar árnyékolóját, így tett egy óvodai üzemeltető is, megmutatjuk a végeredményt.


Tovább >>

Itt az új csoda: napelemes, intelligens napernyő


Kaliforniában mindig hétágra süt a nap, de ez még nem lenne elég ahhoz, hogy egy fiatal cég megalkossa a világ első napernyőjét, ami napelemmel működik, van benne Wi-Fi, kamera, hangszóró és mesterséges intelligenciával rendelkezik. Tényleg lehetséges ez?Tovább >>

Télen fűt, nyáron hűt!


Télen fűt, nyáron hűt, véd a betörőktől. Kedvünk szerint irányíthatjuk és van olyan ország, ahol új ház már nem is épülhet nélküle – na, mi ez? Természetesen az alumínium redőny. Ez az okos kültéri árnyékoló megérdemli, hogy kiemeljük az erényeit. Ráadásul még most sem késő felszereltetni.Tovább >>

Duplán jobb: ez a duo-pliszé


Már a pliszéfüggöny is kitűnő lehetőségeket tartogatott azok számára, akik esztétikus és hatékony beltéri árnyékolóra vágytak, azonban ez megduplázható: a duo-pliszéfüggöny ugyanis még jobb klimatikus hatással lesz az otthonára. Kíváncsi rá, hogy mit tud a duo-pliszéfüggöny?

Tovább >>

Kreatív munkahely, az fix


Egyre több cég ismeri fel, hogy a kreatív környezet extra energiákat közvetít, és hogy a befektetés egy komfortos és otthonos munkahely kialakításába olyan dolog, ami messzemenően megtérül. A Rollstar ezért mindig örömmel járul hozzá ezekhez az extra energiákhoz, nemrégiben például a belváros tetején állítottunk fel egy fix napvitorlát. Nem is akárhogy, hiszen a tetőterasz kihívásokat is tartogatott számunkra.


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.