25 év = 10+15% kedvezmény

Decemberben negyed évszázados mérföldkövéhez érkezik a Rollstar. 25. születésnapunkat a vásárlóinkkal együtt szeretnénk ünnepelni, ezért óriási akcióval köszönjük meg a bizalmat. 2015. február végéig 10+15% kedvezménnyel rendelhető árnyékolástechnikai termékeink széles köre: napellenző, napháló, napernyő és napvitorla.Miért 10+15% kedvezmény? >>

Védőrács, redőny: védje hétvégi házát!

Lassan végére érünk a téliesítésnek, és hónapokra magukra hagyjuk a hétvégi házakat. Elcsendesül az utca, alig van mozgás, ami kitűnő alkalmat jelent a betörőknek. Statisztikák szerint minden második behatolás az ajtón keresztül történik, a második leggyakoribb célpont pedig az ablak, így nem kérdés: a védőrács, illetve az alumínium redőny jelenti a legfontosabb védelmi vonalat.

Őrködjön Önnél a Rollstar! >>

Philippe Starck: akinek a napellenzője sem mindennapi

Építészként, bútor- és formatervezőként egyaránt világsztár Philippe Starck. Rebellis természetét is tükröző, formabontó formanyelvéért valósággal versenyeznek a világmárkák, mert Philippe Starck neve garancia a sikerre. Sokáig azt mondta, nem tervez magánházat, de úgy tűnik, mégis kivételt tett: alacsony energiafelhasználású faházat tervezett, amibe be is költözött. A ház aprólékos kidolgozottságára kitűnő példa a különleges, „elbújtatható” napellenzőrendszer.

Nézze meg Starck házát! >>

Mi az: télen fűt, nyáron hűt?

Hát persze: a redőny! Jó hír, hogy a németekhez hasonlóan - ahol az építési szabályok szerint már nem épülhet ház aluredőny nélkül -, nálunk is mind többen felismerik az alumínium redőny energiatakarékosságát, védelmi funkcióját, előnyeit, amiket télen-nyáron élvezhetünk. Hiszen ki ne szeretné, ha a fűtésszámlája a harmadával csökkene? Ha nem fakítaná ki a nap a bútorkárpitot? Ha vihar idején sem kellene félni az ablaküveg sérülésétől?

Mit tud még az alumínium redőny? >>

Nyílászárót cserélne? Pályázzon!

Ha felújítást, korszerűsítést emlegetünk, nem kérdés, hogy a fűtés, a szigetelés és a nyílászárók hármas fogata vezeti a mezőnyt. Ezért is öröm, hogy újabb nyílászárócsere-pályázatról adhatunk hírt. A családi kasszát megterhelő beruházás a kormány új pályázatával nagyszerű lehetőséggé válik, hiszen a költségeink akár 40 százalékát visszakaphatjuk! De mit érdemes még mérlegelni az ablakcserével párhuzamosan, ha a fő célunk a hosszú távú takarékosság?

Pályázat és ami mögötte van >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.