Télen fűt, nyáron hűt!

Télen fűt, nyáron hűt, véd a betörőktől. Kedvünk szerint irányíthatjuk és van olyan ország, ahol új ház már nem is épülhet nélküle – na, mi ez? Természetesen az alumínium redőny. Ez az okos kültéri árnyékoló megérdemli, hogy kiemeljük az erényeit. Ráadásul még most sem késő felszereltetni.

Tovább >>

Duplán jobb: ez a duo-pliszé


Már a pliszéfüggöny is kitűnő lehetőségeket tartogatott azok számára, akik esztétikus és hatékony beltéri árnyékolóra vágytak, azonban ez megduplázható: a duo-pliszéfüggöny ugyanis még jobb klimatikus hatással lesz az otthonára. Kíváncsi rá, hogy mit tud a duo-pliszéfüggöny?

Tovább >>

Kreatív munkahely, az fix


Egyre több cég ismeri fel, hogy a kreatív környezet extra energiákat közvetít, és hogy a befektetés egy komfortos és otthonos munkahely kialakításába olyan dolog, ami messzemenően megtérül. A Rollstar ezért mindig örömmel járul hozzá ezekhez az extra energiákhoz, nemrégiben például a belváros tetején állítottunk fel egy fix napvitorlát. Nem is akárhogy, hiszen a tetőterasz kihívásokat is tartogatott számunkra.


Tovább >>

Újdonság a Rollstarnál: sávroló


A lehető legmodernebb és leglátványosabb beltéri árnyékolóval köszöntjük az őszt, mert az okos árnyékolásra ilyenkor is szükség van. A Rollstar sávrolók egy különleges technikai megoldásnak köszönhetően egyszerre látják el a sötétítés és a kellemes, szűrt fényáteresztés feladatát. Kíváncsi rá, hogyan?


Tovább >>

Gyerekkacaj a napvitorla alatt


Szeptember elsején nem csupán az iskolába csöngettek be, de az óvodában is visszarázkódnak a gyerekek a megszokott rendbe. Az örökmozgó apróságok legjobban a szabad ég alatt érzik magukat, így nem kérdés, hogy egy napvitorla egészen az ősz végéig jó szolgálatot tesz az udvaron.Tovább >>

Napellenző bölcsiseknek


Óriási változás, amikor a gyerek először szakad el hosszabb időre a családtól és bölcsiben tölti a napjait. Tudják ezt a szakemberek is, akik igyekeznek minél komfortosabb környezetet teremteni a kicsiknek. És mivel a bölcsisek ebéd után alszanak, így aztán a Rollstar napellenzőknek is nap mint nap fontos feladatuk akad.


Tovább >>

Rollstar a FINA vizes világbajnokságon


Az utóbbi hetekben úszhattunk a boldogságban, hiszen Budapest és Balatonfüred adott otthont a vizes világbajnokságnak. Itt a Rollstarnál nem csupán magánemberként szurkoltunk a magyar versenyzőknek, de árnyékolóinkkal részesei is lehettünk a világeseménynek.


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.