A komoly textilgyártók különféle adatokat osztanak meg velünk, gyártókkal, de Ön tudja-e, hogyan igazodhat el a betűkkel és számokkal, kódokkal jelzett információk között? A Rollstar most elmondja, milyen adatokat érdemes tudni az árnyékoló textíliákról, mi mindent árulnak el magukról!


Segítünk! >>


A digitális világban, a mozgógépek korszakában úgy éreztük, hogy egy jó videó tulajdonképpen magáért beszél, és a legfontosabb dolgokat elárulhatja egy-egy árnyékolóról. Most egy csokorba, egy menüpontba gyűjtöttük honlapunkon ezeket a rendhagyó mozgóképes termékismertetőket. Árnyékolót keres? Nézze meg a videókat, és döntsön!Rollstar videók >>


Idén is keressük az év legszebb Rollstar árnyékolóját, legyen az egy hófehér napvitorla, alumínium redőny vagy egy csinos napellenző egy kis balkonon. 50.000 forintos fődíjjal jutalmazzuk a nyertest, így van ez már öt éve minden nyáron a Rollstarnál! Fotózzon, és pályázzon!

Fotózzon, és pályázzon! >>


R+T, ez a két betű maga a szakmai mennyország háromévente azoknak, akik árnyékolástechnikában, és az ajtók, kapuk világában mozognak. Számunkra is kihagyhatatlan a világkiállítás, így februárban standról standra zarándokoltunk és bejártuk a várost is.Hogy mit láttunk? >>


A napvitorla óriási karriert futott be a megjelenése óta. Azon túl, hogy rendkívül mutatós, igazán praktikus is, stabil felépítése, speciális ponyvatextíliája nem csupán magánházak, lakások erkélyein állja meg a helyét, hanem az udvaron, a homokozó fölött is, legyen szó családi játszótérről vagy óvodáról.


Minden homokozó fölé >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.