Ha április, Construma!

A HUNGEXPO 33. alkalommal ad otthont nem csupán hazánk, de a régió legnagyobb és legkomolyabb építőipari szakkiállításának. Idén április 2. és 6. között látogatható a Construma kiállítási csokra. A kiállítók egyike lesz a Rollstar is. Immár az is hagyomány a Rollstar életében, hogy 10% vásárlási kedvezménnyel várja a vásárlátogatókat!

Mivel készülünk idén? >>

Legyen a Rollstar vendége a Construmán!

Kvízjátékunkkal családi Construma belépőjegyet nyerhet az április 5-6. (szombat-vasárnap) közönség napokra. Küldje el az info@rollstar.hu címre a helyes betűjeleket, „Belépőjegy a Construmára“ tárggyal! Határidő: 2014. április 3.

Tovább >>

Napvitorla, az innováció csúcsa

Különleges megjelenése rövid idő alatt levette a lábáról a dizájnra fogékonyakat. A napvitorla töretlen sikeréhez ez még kevés volna, ám ez az árnyékoló olyan sokoldalú és professzionális, mint amilyen szép! A Rollstar napvitorlák fejlesztési ritmusa meglepő gyorsaságot mutat, hol vagyunk már a sivatagi természeti népek inspirálta, egyszerű napvitorlától, ma már motorral felszerelt típust is kínál a gyártó!

Tovább >>

Nekem bevált a Rollstar napellenző

Lassan 20 éve lesz, hogy a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft-től napellenzőt vásároltam a teraszom fölé.


Tovább >>

Üvegbe zárt pliszéfüggöny

A harmonikaszerűen hajtogatott árnyékolóról tudjuk, hogy az egyik legalkalmazkodóbb beltéri árnyékoló, ami íves, ferde dőlésszögű, kerek ablakokra is elkészíthető egyedileg. Sokoldalúságáról írtunk akkor, amikor egy lépcső alatti cipőtároló „ajtajaként” kerül fel a helytakarékos pliszéfüggöny. És most itt a legújabb: a dán DEKO kétrétegű üveg válaszfalaiba zártunk pliszéfüggönyt!

Hogy kerül az üvegek közé? >>

Legújabb büszkeségünk: szalagfüggöny a GE székházban

Hogy egészen pontosak legyünk, évek óta a partnereink között tudhatjuk a GE-t, a gyökereit őrző, ugyanakkor innovatív szemléletű, hazánk egyik legfontosabb nagyvállalatát. Büszkék vagyunk arra, hogy szalagfüggönyeink kicsit a történelem darabkái lettek azzal, hogy nemrégiben a GE VIP-tárgyalójában egy fontos együttműködés „háttereként”szolgáltak.

Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.