Napháló, az új kedvenc

Ha kültéri árnyékolóról beszélünk, az alumínium redőny vitathatatlan érdemei miatt régóta a kedvencünk. A naphálónak azonban van egy olyan kivételes tulajdonsága, ami miatt mind népszerűbbé válik, és ami miatt erre az esztergomi családi házra is napháló került. Vajon mit tud a napháló, amire a többi kültéri árnyékoló nem képes?

Tovább >>

Bástyaívek, boltívek? Íves szalagfüggönyt rá!


Organikus, lágy ívei miatt a boltíves, illetve bástyaíves nyílászárók is nagyon népszerűek. Szuper látványosak, ám eljön az a pont, amikor árnyékolni kell. Különleges ablakhoz különleges beltéri árnyékoló illik, a Rollstar pedig egyedülálló technológiával rendelkezik: íves szalagfüggönyt gyárt ezekre a nyílászárókra.Tovább >>

Videó: reluxa az üvegfalak között


A reluxa a modern életstílus és a korszerű technológia megtestesítője, hát még akkor, ha egy irodába, üvegfalak közé kerül. Ekkor extravagáns, egyben hasznos kellék, ami újabban távirányítóval is működésbe hozható. Régi jó partnerünk, a Licencia Mérnöki Iroda szerelte be a Rollstar reluxát üveg válaszfalak közé. Nézze meg működés közben ezt a különleges konstrukciót, ne hagyja ki a videót!


Tovább >>

Elero Centero: az okos otthon lelke

Intelligens otthon, épületautomatizálás – biztos, hogy Ön is találkozott már ezekkel a fogalmakkal. De valóban kényelmes és biztonságos egy ilyen rendszer, és tényleg besegít a havi rezsibe is? Az Elero Centero ennél tovább megy, mert a klasszikus funkciók mellett biztonsági szempontból is számíthatunk rá.Tovább >>

Válasz a poloskainvázióra: rovarhálót az ablakra, ajtóra


Az utóbbi hetek egyik vezető témája az interneten a poloskainvázió. Klímakutatók és egyéb szakértők keresik a választ a jelenségre, de a Rollstarnak is van válasza a növényeinkre és nyugalmunkra egyaránt ártalmas poloskák ellen. Ez pedig a rovarháló, abból is többféle típus!

Tovább >>

Mi való a tetőtéri ablakokra?


Sokan teszik fel nekünk ezt a kérdést, keresve a legjobb megoldást a speciális helyzetre. Hiszen a ferde falsíkban elhelyezkedő tetőtéri ablakokra a legtöbb hagyományos árnyékoló nem praktikus, mivel belóg és megakadályozza az ablak kinyitását is. De akkor mégis mi való a tetőtéri ablakokra?


Tovább >>

Redőny: a hétvégi ház biztonságáért


Míg az elmúlt hónapokban minden szabad időnket igyekeztünk a hétvégi házban tölteni, addig szeptemberben már ideje gondolnunk arra, hogy mivel védjük meg a legszebb nyári emlékek helyszínét. Az alumínium redőny ez esetben is beválik! Kíváncsi rá, hogy miért?


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.