Minőséget szeretne? Akkor ezekre figyeljen!

Honnan tudom, hogy valóban olyan jó-e a termék? Hogy lehet, hogy sokkal kedvezőbb az ára, mint máshol? Ezek a kérdések kavarognak mindannyiunk fejében egy-egy nagyobb, fontos beruházás előtt, ami az árnyékolástechnikára ugyanúgy igaz. Ezért a Rollstar most felhívja a figyelmet a buktatókra!

Tovább >>

Balaton-felvidék, Royal napvitorla, idill


Ha egy hollywood-i film forgatókönyve szerint hazánkban egyetlen egy tájegységet lehetne csak megmenteni, akkor az legyen a Balaton-felvidék! Az a hely, ahol a páratlan természeti táj és az építészeti örökségünk egymásba karolnak. Ebbe szeretett bele az az osztrák üzletember is, akinek Royal napvitorlát készítettünk a teraszára. Videót is mutatunk róla.

Tovább >>

Világkupán a Rollstar napernyők


Sokszor elmondtuk már, hogyha mobilitásról és praktikumról van szó a kültéri árnyékolásban, akkor abban a napernyő verhetetlen. Büszkék vagyunk rá, hogy a Szegeden rendezett Kajak-Kenu Gyorsasági Világkupán Rollstar napernyők alatt hűsölhettek két futam között a versenyzők – stílusosan mélykék színű ponyvák alatt. Megmutatjuk, hogy néznek ki!


Tovább >>

Ollókaros napellenző: nosztalgia és technológia


Ujjé! A Ligetben nagyszerű... – ki ne tudná folytatni a dalt. Mostanában pedig újra jobb kedvvel fütyörészhetjük a dallamot. Hogy miért? Mert a Városliget megújítása kapcsán elindult valami jó: eltűntek az Állatkerti körút régi bódéi, helyettük pavilonokban és ollókaros napellenzők árnyékában nosztalgiázhatunk.

Tovább >>

Napellenző egy elégedett vásárlónknak


Először szúnyoghálókat és zsaluziákat gyártottunk a nyaralóra, azonban a felújítás egy újabb fázisában idén visszatért hozzánk a tulajdonos, és azt kérte, hogy készítsünk napellenzőt a teraszra. Felmértük, megterveztük, legyártottuk és felszereltük. Különleges és egyedi lett. Mutatjuk, miért.


Tovább >>

Rollstar a brit nagykövetségen


A munkánk izgalmas részéhez tartozik, amikor olyan helyekre juthatunk be, ahová magánemberként kevés esélyünk volna. Ilyen például a brit nagykövetség illusztris épülete is, ahol most már Rollstar napernyők alatt hűsölhet a nagykövet és vendégsége. Kukkantson be Ön is a nagykövetség teraszára velünk!


Tovább >>

Itt a Pergopolis: a pergola új generációja


Ha a szokásosnál nagyobb méretű, illetve szeles terasz, kávézó vagy étterem hangulatos kültéri helyisége kíván árnyékolást, akkor arra a pergola a legalkalmasabb kültéri árnyékoló. E termékkör választékát is bővítjük, így idén tavasztól a pergolák új generációja, a Pergopolis is megtalálható a Rollstarnál!

Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.