Előttünk még a vénasszonyok nyara, de az ősz is bőven tartogathat még napsütéses, kellemes heteket. Ahhoz, hogy az utolsó cseppig kiélvezhessék a szabadban töltött időt, most akciósan, 10% kedvezménnyel kínáljuk az előre gyártott fix napvitorláinkat!
Akciós áron a fix napvitorlák! >>


Negyed évszázada és egy éve annak, hogy elkészült az első Rollstar árnyékoló. Aztán választottunk egy szlogent is magunknak. És bár cégfilozófiánkban ma is ugyanazokat az alap értékeket valljuk fontosnak, mint az induláskor, most elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy pályázaton keressük a Rollstar új szlogenjét. A legjobbért 50.000 Forint értékű vásárlási utalvány jár!
Van egy jó szlogenje? >>


Tudjuk, hogy egy-egy nagyobb beruházást, hosszú távra szóló döntést rengeteg átbeszélgetett este, katalógusok és honlapok átböngészése előzi meg. Igaz ez akkor is, ha arról van szó, milyen árnyékoló kerüljön az otthonunkba. Beltéri árnyékoló esetén fontos például az is, hogy milyen textíliák közül válogathatunk és persze az is, milyen árkategóriát képviselnek. Honlapunkra ezért rengeteg olyan hasznos információ került fel, amely segít jó döntést hozni!


Segítünk jól dönteni! >>


Napellenzőink közül a Classic termékcsalád az egyik legkedveltebb típus, amit előszeretettel választanak azok, akik az időtálló, klasszikus megjelenést keresik akkor is, amikor kültéri árnyékolásról van szó. Látványos Balaton-parti példát mutatunk arra, hogy a Classic napellenző hogyan kerülhet a környezetével tökéletes összhangba. Köszönhető ez a ponyvatextíliának, ami egyszerűen telitalálat!


Klasszikus megjelenés >>


Jellegzetes, harmonikaszerű textíliája különleges látványt nyújt, amivel a pliszéfüggöny az egyik legdekoratívabb beltéri árnyékoló. Sokoldalúságban pedig biztosan verhetetlen, mert nincs olyan ablakforma vagy tetőtéri nyílászáró, amire ne tudnánk egyedi pliszéfüggönyt készíteni. De van még valami: a pliszéfüggöny stílusát tekintve is igazi átváltozóművész! Kíváncsi rá, hogyan?Pliszéfüggöny >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.