Elero Centero: az okos otthon lelke

Intelligens otthon, épületautomatizálás – biztos, hogy Ön is találkozott már ezekkel a fogalmakkal. De valóban kényelmes és biztonságos egy ilyen rendszer, és tényleg besegít a havi rezsibe is? Az Elero Centero ennél tovább megy, mert a klasszikus funkciók mellett biztonsági szempontból is számíthatunk rá.

Tovább >>

Válasz a poloskainvázióra: rovarhálót az ablakra, ajtóra


Az utóbbi hetek egyik vezető témája az interneten a poloskainvázió. Klímakutatók és egyéb szakértők keresik a választ a jelenségre, de a Rollstarnak is van válasza a növényeinkre és nyugalmunkra egyaránt ártalmas poloskák ellen. Ez pedig a rovarháló, abból is többféle típus!

Tovább >>

Mi való a tetőtéri ablakokra?


Sokan teszik fel nekünk ezt a kérdést, keresve a legjobb megoldást a speciális helyzetre. Hiszen a ferde falsíkban elhelyezkedő tetőtéri ablakokra a legtöbb hagyományos árnyékoló nem praktikus, mivel belóg és megakadályozza az ablak kinyitását is. De akkor mégis mi való a tetőtéri ablakokra?


Tovább >>

Redőny: a hétvégi ház biztonságáért


Míg az elmúlt hónapokban minden szabad időnket igyekeztünk a hétvégi házban tölteni, addig szeptemberben már ideje gondolnunk arra, hogy mivel védjük meg a legszebb nyári emlékek helyszínét. Az alumínium redőny ez esetben is beválik! Kíváncsi rá, hogy miért?


Tovább >>

Zöld út a Rollstar rolettáknak


Egyre-másra nőnek ki a földből az irodaházak. Mind csupa üveg, modern és csillogó, ahogyan a Science Park is. Igen ám, de ez a high-tech tér akkor válik ergonomikus munkakörnyezetté, ha a hatalmas ablakokon beáramló napfényt úgy „terelgethetjük”, ahogyan szeretnénk. Ezt oldottuk meg rolettákkal, és nyertünk vele még valamit!

Tovább >>

500 napháló egy házon


Hol máshol is lehetne félezer napháló egy épületen, mint egy irodaházon. Ez a projektünk tehát a naphálóról szólt és egy újabb irodaházról, így megmutathatjuk, hogy egy árnyékolástechnikai feladatra több jó megoldás is létezik. Mert a Rollstar mindig az egyedi igényekhez és lehetőségekhez igazítja az árnyékolóit.


Tovább >>

Fesztiválszezon a Rollstarral


A nyár beköszöntét biztosan jelzik a szabadtéri zenei fesztiválok. A sort a soproni VOLT Fesztivál nyitotta és a Sziget zárja, a Rollstar pedig, köszönhetően Tibi atyának és a magyar borkultúrát népszerűsítő vállalkozásának, végigfesztiválozza a nyarat. Hogyan? Úgy, hogy a Rollstar gyártotta az egyedi napellenzőket a mobil fröccskocsmához.

Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.