A jövő megérkezett: okosodik az otthonunk

Nagyon örültünk, amikor egy hetilapban több oldalas cikket találtunk az okosotthonokról. Persze mi minden nap órákig tudnánk mesélni arról, miért nagyszerű, ha van egy megbízható épületvezérlési rendszerünk, amibe az árnyékolókon túl a világítást és még sok elektromos kütyünket integrálhatjuk.

Tovább >>

Variáció pliszéfüggönyre


Cseppnyi túlzás sincs abban a kijelentésben, hogy a pliszéfüggöny a legsokoldalúbb beltéri árnyékoló. Nincs olyan ablakforma, ami kifogna egy méretpontosan gyártott pliszéfüggönyön, és a napfénnyel is úgy játszik, ahogy csak akar, köszönhetőn a textíliák sokféleségének és még valaminek...

Tovább >>

Északi fény és a roletták


Aki végigautózik a Váci úton Budapesten, az nem tudja nem észrevenni, hogy egymás után sorra nőnek ki földből az irodaházak – nem véletlenül nevezik irodafolyosónak. Az elmúlt időszak legjelentősebb épülete a Nordic Light irodakomplexum, ahol a Rollstar is képviselteti magát rolettáival.


Tovább >>

Okos páros: zsaluzia és Siesta napellenző


Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Rollstar mennyire fontosnak tartja az egyedi árnyékológyártást, és milyen sok előnnyel jár. Erről szól a következő történetünk is, egyenesen egy irodaház tetejéről, ahol a kombinált árnyékolásnak köszönhetően maximálisan élvezhető az indián nyár.Tovább >>

Halló? Itt a Rollstar reluxák!


Akinek útjába esett egyszer is az utóbbi évben a Könyves Kálmán körút, a Népliget környéke, az biztosan nem ment el szó nélkül egy óriási építkezés mellett. A Groupama Aréna szomszédságában grandiózus projekt fejeződött be: elkészült a Telekom székház, ahová majd ezer darab Rollstar reluxát szereltek be. Megmutatjuk, milyen lett!


Tovább >>

Húszéves kapcsolat: szalagfüggönytől a napernyőig
A magyar Szilícium-völgyként emlegetett Graphisoft Park igazán izgalmas helyszín, ahol szó szerint tapintható a múlt és a jövő. Az óbudai Duna-part és Aquincum közelsége, a századfordulós gázgyári épületek adnak különleges kulisszát a parknak, immár húsz éve. A Rollstar ott volt a kezdetek kezdetén, és ma is visszajárunk árnyékolni.

Tovább >>

Visszatértünk Royal-Plus napvitorláinkkal


Jöttünk, láttunk, árnyékoltunk és visszatértünk. Tavaly a beltéri árnyékolásról gondoskodtunk egy üzemben, nemrégiben pedig visszatértünk és napvitorlákat állítottunk fel az udvaron. Hogy ez nem túl izgalmas? Dehogynem, hiszen Európa egyik legkorszerűbb, gyógyászati segédeszközöket gyártó cégéről van szó Tatabányán, na és persze a Royal-Plus napvitorlákról!


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.