Okos páros: zsaluzia és Siesta napellenző

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Rollstar mennyire fontosnak tartja az egyedi árnyékológyártást, és milyen sok előnnyel jár. Erről szól a következő történetünk is, egyenesen egy irodaház tetejéről, ahol a kombinált árnyékolásnak köszönhetően maximálisan élvezhető az indián nyár.


Tovább >>

Halló? Itt a Rollstar reluxák!


Akinek útjába esett egyszer is az utóbbi évben a Könyves Kálmán körút, a Népliget környéke, az biztosan nem ment el szó nélkül egy óriási építkezés mellett. A Groupama Aréna szomszédságában grandiózus projekt fejeződött be: elkészült a Telekom székház, ahová majd ezer darab Rollstar reluxát szereltek be. Megmutatjuk, milyen lett!


Tovább >>

Húszéves kapcsolat: szalagfüggönytől a napernyőig


A magyar Szilícium-völgyként emlegetett Graphisoft Park igazán izgalmas helyszín, ahol szó szerint tapintható a múlt és a jövő. Az óbudai Duna-part és Aquincum közelsége, a századfordulós gázgyári épületek adnak különleges kulisszát a parknak, immár húsz éve. A Rollstar ott volt a kezdetek kezdetén, és ma is visszajárunk árnyékolni.

Tovább >>

Sziesztázni a Siesta alatt


Ha megkérdezünk egy télikert-tulajdonost, megválna-e a csupa üveg építményétől, a válasz biztosan ez lenne: soha. És ha megkérdeznénk, mi jelenti a legnagyobb kihívást a télikerttel kapcsolatban, akkor biztosan ezt mondaná: az árnyékolás. Lássuk hát a Rollstar megoldását, a különleges Siesta napellenzőt!

Tovább >>

Visszatértünk Royal-Plus napvitorláinkkal


Jöttünk, láttunk, árnyékoltunk és visszatértünk. Tavaly a beltéri árnyékolásról gondoskodtunk egy üzemben, nemrégiben pedig visszatértünk és napvitorlákat állítottunk fel az udvaron. Hogy ez nem túl izgalmas? Dehogynem, hiszen Európa egyik legkorszerűbb, gyógyászati segédeszközöket gyártó cégéről van szó Tatabányán, na és persze a Royal-Plus napvitorlákról!


Tovább >>

Csak okosan: itt az Elero Centero Home


Három évente Stuttgartra figyel ez egész szakma. Az R+T világkiállítás olyan számunkra, mintha miénk lenne az aranyjegy, amivel bejuthatunk Willy Wonka csokiüzemébe. Itt minden az árnyékolástechnikáról szól, persze a Rollstar a német Elero cég hazai képviselőjeként leginkább a Centero Home debütálását várta.

Tovább >>

Szalagfüggönyt a drukkernek


Sokféle különleges kívánságot teljesítettünk már, de amikor egy gyereknek okozhatunk örömöt, az mindent megér. Ezúttal egy igazán egyedi szalagfüggönyt készítettünk egy ifjú Vasas-drukker szobájába. Naná, hogy kék-piros színben!
Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.