Sziesztázni a Siesta alatt

Ha megkérdezünk egy télikert-tulajdonost, megválna-e a csupa üveg építményétől, a válasz biztosan ez lenne: soha. És ha megkérdeznénk, mi jelenti a legnagyobb kihívást a télikerttel kapcsolatban, akkor biztosan ezt mondaná: az árnyékolás. Lássuk hát a Rollstar megoldását, a különleges Siesta napellenzőt!

Tovább >>

Visszatértünk Royal-Plus napvitorláinkkal


Jöttünk, láttunk, árnyékoltunk és visszatértünk. Tavaly a beltéri árnyékolásról gondoskodtunk egy üzemben, nemrégiben pedig visszatértünk és napvitorlákat állítottunk fel az udvaron. Hogy ez nem túl izgalmas? Dehogynem, hiszen Európa egyik legkorszerűbb, gyógyászati segédeszközöket gyártó cégéről van szó Tatabányán, na és persze a Royal-Plus napvitorlákról!


Tovább >>

Csak okosan: itt az Elero Centero Home


Három évente Stuttgartra figyel ez egész szakma. Az R+T világkiállítás olyan számunkra, mintha miénk lenne az aranyjegy, amivel bejuthatunk Willy Wonka csokiüzemébe. Itt minden az árnyékolástechnikáról szól, persze a Rollstar a német Elero cég hazai képviselőjeként leginkább a Centero Home debütálását várta.
Tovább >>

Szalagfüggönyt a drukkernek


Sokféle különleges kívánságot teljesítettünk már, de amikor egy gyereknek okozhatunk örömöt, az mindent megér. Ezúttal egy igazán egyedi szalagfüggönyt készítettünk egy ifjú Vasas-drukker szobájába. Naná, hogy kék-piros színben!


Tovább >>

Exkluzív ablakokban a Rollstar


Pozsony hamisítatlan közép-európai hangulata mindenkit levesz a lábáról. Óvárosa igazi turistacsalogató hely csodás barokk történelmi házakkal és hazánk új nagykövetségi épületével. Nagy büszkeségünkre az ablakait Rollstar roletták árnyékolják.


Tovább >>

Új év, új célok – tervezzen időben


Habár nemrégiben az jelentette a legnagyobb feladatot, hogy beszerezzük a karácsonyi ajándékokat, és hogy mindennel elkészüljünk a nagy családi ünnepre, de az ezt követő időszak tökéletes a tervezgetésre is. Sokféle álmunk, célunk, megvalósítandó elképzelésünk lehet, a Rollstarral az árnyékolástechnikát kipipálhatja.


Tovább >>

Napvitorlát télvíz idején?


Tervezni, tervezni és tervezni. Nagyon hálásak leszünk magunknak tavasszal és nyáron, amikor nem lesz más dolgunk, mint kitekerni a napvitorlát vagy a napellenzőt, kinyitni a napernyőt, mert már van! Télvíz idején is megrendelheti a Rollstar árnyékolóját, így tett egy óvodai üzemeltető is, megmutatjuk a végeredményt.


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.