Redőnnyel idén olcsóbb lesz!

Egyre hűvösebbek a napok, lassan feléljük a nyár utolsó tartalékait is. Október közepe hivatalosan is a fűtésszezon kezdetét jelenti, ami a legtöbb otthonra tetemes kiadásokat ró. De nem kell ennek idén így lennie! Még nem késő alumínium redőnyt felszereltetni a nyílászárókra, amelyekkel akár 30 százalékkal is kevesebb lehet a fűtésköltségünk. Számoljon csak, megéri!

Tovább >>

Csúcskategóriás házban csúcskategóriás Rollstar árnyékolók


A szalagfüggöny és a pliszéfüggöny a két legnépszerűbb beltéri árnyékoló, amire meggyőző példa ez a luxus kategóriás ház is. Az ide készített, egyedi Rollstar árnyékolók modern és korszerű elemei az épületnek. De valóban luxus a szalagfüggöny és a pliszéfüggöny?


Tovább >>

Akciós áron a fix napvitorlák!


Előttünk még a vénasszonyok nyara, de az ősz is bőven tartogathat még napsütéses, kellemes heteket. Ahhoz, hogy az utolsó cseppig kiélvezhessék a szabadban töltött időt, most akciósan, 10% kedvezménnyel kínáljuk az előre gyártott fix napvitorláinkat!


Tovább >>

Közösségi élmény mobil térelválasztóval


Az utóbbi években egyre többet hallani itthon is a közösségi iroda fogalmát. A friss szemléletű, újra nyitott vállalkozók, fiatalok körében kedvelt munkahelyi forma több szempontból is újító, így az sem meglepő, hogy az árnyékolástechnikát is kreatívan alkalmazzák. Mert miért ne lehetne térelválasztásra, sőt vetítésre is használni egy egyszerűen letekerhető ponyvát? Ez a látványos megoldás a Loffice számára készült, de más irodákban, szépségszalonban, sőt még a gyerekszobában is bevethető.


Tovább >>

Van egy jó szlogenje? Megjutalmazzuk!


Negyed évszázada és egy éve annak, hogy elkészült az első Rollstar árnyékoló. Aztán választottunk egy szlogent is magunknak. És bár cégfilozófiánkban ma is ugyanazokat az alap értékeket valljuk fontosnak, mint az induláskor, most elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy pályázaton keressük a Rollstar új szlogenjét. A legjobbért 50.000 Forint értékű vásárlási utalvány jár!
Tovább >>

Segítünk jól dönteni!


Tudjuk, hogy egy-egy nagyobb beruházást, hosszú távra szóló döntést rengeteg átbeszélgetett este, katalógusok és honlapok átböngészése előzi meg. Igaz ez akkor is, ha arról van szó, milyen árnyékoló kerüljön az otthonunkba. Beltéri árnyékoló esetén fontos például az is, hogy milyen textíliák közül válogathatunk és persze az is, milyen árkategóriát képviselnek. Honlapunkra ezért rengeteg olyan hasznos információ került fel, amely segít jó döntést hozni!


Tovább >>

Classic napellenző: na, ez telitalálat!


Napellenzőink közül a Classic termékcsalád az egyik legkedveltebb típus, amit előszeretettel választanak azok, akik az időtálló, klasszikus megjelenést keresik akkor is, amikor kültéri árnyékolásról van szó. Látványos Balaton-parti példát mutatunk arra, hogy a Classic napellenző hogyan kerülhet a környezetével tökéletes összhangba. Köszönhető ez a ponyvatextíliának, ami egyszerűen telitalálat!


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.