Rollstar a FINA vizes világbajnokságon

Az utóbbi hetekben úszhattunk a boldogságban, hiszen Budapest és Balatonfüred adott otthont a vizes világbajnokságnak. Itt a Rollstarnál nem csupán magánemberként szurkoltunk a magyar versenyzőknek, de árnyékolóinkkal részesei is lehettünk a világeseménynek.

Tovább >>

A Lupán is a Rollstar árnyékol


Tombol a nyár, nincs ilyenkor jobb, mint egy nagy csobbanással megkoronázni a napot. Budapestnek és a környező vidéknek mostanság a Lupa-tó a kedvence. Sokan a budakalászi tengerpartként emlegetik ezt a vízi paradicsomot, ahol Rollstar napernyők alatt tökéletes a lazulás.


Tovább >>

Napellenzők francia trikolorban


Kék-fehér-piros napellenzőkkel hívja fel magára a figyelmet az a bisztró, amelynek tulajdonosa nemzeti büszkeségét és nem mellékesen a pékségét hirdeti a csinos árnyékolók segítségével. Ha a Madách téren jár, pillantson fel a trikolor napellenzőkre, és jusson róluk eszébe a Rollstar.


Tovább >>

Minőséget szeretne? Akkor ezekre figyeljen!


Honnan tudom, hogy valóban olyan jó-e a termék? Hogy lehet, hogy sokkal kedvezőbb az ára, mint máshol? Ezek a kérdések kavarognak mindannyiunk fejében egy-egy nagyobb, fontos beruházás előtt, ami az árnyékolástechnikára ugyanúgy igaz. Ezért a Rollstar most felhívja a figyelmet a buktatókra!


Tovább >>

Balaton-felvidék, Royal napvitorla, idill


Ha egy hollywood-i film forgatókönyve szerint hazánkban egyetlen egy tájegységet lehetne csak megmenteni, akkor az legyen a Balaton-felvidék! Az a hely, ahol a páratlan természeti táj és az építészeti örökségünk egymásba karolnak. Ebbe szeretett bele az az osztrák üzletember is, akinek Royal napvitorlát készítettünk a teraszára. Videót is mutatunk róla.

Tovább >>

Világkupán a Rollstar napernyők


Sokszor elmondtuk már, hogyha mobilitásról és praktikumról van szó a kültéri árnyékolásban, akkor abban a napernyő verhetetlen. Büszkék vagyunk rá, hogy a Szegeden rendezett Kajak-Kenu Gyorsasági Világkupán Rollstar napernyők alatt hűsölhettek két futam között a versenyzők – stílusosan mélykék színű ponyvák alatt. Megmutatjuk, hogy néznek ki!


Tovább >>

Ollókaros napellenző: nosztalgia és technológia


Ujjé! A Ligetben nagyszerű... – ki ne tudná folytatni a dalt. Mostanában pedig újra jobb kedvvel fütyörészhetjük a dallamot. Hogy miért? Mert a Városliget megújítása kapcsán elindult valami jó: eltűntek az Állatkerti körút régi bódéi, helyettük pavilonokban és ollókaros napellenzők árnyékában nosztalgiázhatunk.


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.