Minél speciálisabb egy árnyékolási feladat, annál biztosabb, hogy a napvitorla jelent megoldást. A Rollstar fix, állítható, illetve kitekerhető típusú napvitorlákat is gyárt, amelyekkel különleges feladatokat oldottunk meg már eddig is. Ezúttal egy óbudai erkély nem mindennapi árnyékolásához vetettük be a napvitorlát! Hogy milyen sikerrel?

Napvitorla, ami... >>


A naphálóba sokan beleszeretnek a letisztult stílusa miatt, és persze azért is, mert a naphálóval úgy árnyékolhatnak, hogy közben a lyukacsos textílián át kapcsolatban maradnak a külső környezetükkel. A szezon újdonságaként egy egyszerűbb konstrukcióval is elérhetővé tesszük a naphálót, amitől az ára is kedvezőbb, így még több otthon ablakára kerülhet nyáron ez a praktikus árnyékoló!



Egyszerűbb és olcsóbb >>


A nyár legnagyobb ajándéka, hogy szabad ég alatt készíthetjük el kedvenc ételeinket, és a jó levegőn, egy kellemes fa házikó árnyékába húzódva fogyaszthatjuk el. Az oldalain nyitott kerti házikó szabad mozgást biztosít a szellőnek, ugyanakkor könnyen bevághatnak a napsugarak. Ilyen volt, ilyen lett fotóinkból kiderül, hogyan árnyékoltunk a Loggia függőleges napellenzővel!



Loggia, új szerepben >>


Hurrá, nyaralunk! Aki a tenger közelségét keresi, és ehhez a lehető legkevesebb időt töltené utazással, az a horvátokhoz veszi az irányt. Szeretjük a horvát tengerpartot, ahol ezen a nyáron már nem csak a magyar turistatársainkkal találkozhat, hanem a Rollstar napvitorláival is. De miért pont a napvitorlákkal?




Napvitorláink a tengerparton! >>


A finom nyári szellőnek nagyon hálásak vagyunk a hőségben, vannak azonban olyan helyek, ahol állandó és viszonylag erős szél uralkodik télen-nyáron. Vízpartok közelében, de szélcsatornába épített házak esetén is másképp kell árnyékolni, hiszen az erősebb széllel mindenképpen számolni kell. A Rollstar a SIESTA tokozott vezetősínes napellenzőjét ajánlja szeles helyekre. Miért?


Sziesztázzon velünk! >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.