Gardenexpo a Rollstarral!

A tavasz egyik legizgalmasabb kiállítása a Gardenexpo, ahol a kertészkedés szerelmesei tehetnek még egy nagy kört, hogy megnézzék, mivel lehet még szebbé, zöldebbé és komfortosabbá varázsolni a kertet. A Rollstar is ott lesz, hogy bemutassa újdonságait és 10% vásárlási kedvezménnyel nyissa a kerti szezont!

Tovább >>

Zsaluzia, immár Z és S lamellákkal is


Köztudott, hogy akkor a leghatékonyabb az árnyékolás, ha már az ablak előtt útját álljuk a napsugaraknak. Erre fejlesztették ki a zsaluziát, ami hasznos és egyben dekoratív kültéri árnyékoló. A Rollstar ettől a szezontól kezdve Z és S lamellákkal is gyárt zsaluziát!
Tovább >>

Motorizált pliszéfüggönyt a felülvilágító ablakra


Ami egy építészeti megoldás előnye, bizonyos esetekben ugyanaz válhat a hátrányává is. Ilyen a felülvilágító ablak is, ami természetes fénnyel tölti meg a teret. Igen ám, de mi van akkor, ha bizonyos helyzetekben zavaró, sőt elviselhetetlenül meleg a beömlő napfény? Motorizált pliszéfüggönnyel ez a kihívás is megoldható!


Tovább >>

Minden időben, mindig jókor: alumínium redőny


Még most sem késett el alumínium redőnnyel felszerelni a nyílászárókat, ha a legjobbat akarjuk magunknak, az otthonunknak és a pénztárcánknak. Az alumínium redőny ugyanis a röpködő mínuszokban és napsütésben egyaránt helyt áll, sokoldalúságát bizonyítandó pedig egy Rollstar-vásárló kalandját is elmeséljük...


Tovább >>

Építőipari Nívódíjas alkotások Rollstar árnyékolókkal


Szeretjük a modern építészetet, ugyanakkor nagyra tartjuk régi épületeink értékmentő felújítását is. Mára nem kérdés, hogy egyikhez és másikhoz is elengedhetetlen az árnyékolástechnika, amit mi magunk is megtapasztalhattunk egy hipermodern irodaházban és egy több mint százéves iskolaépület korszerűsítése kapcsán. Bemutatjuk büszkeségeinket! 2015-ben ill. 2016-ben Épitőipari Nívódíjjal tüntették ki azon épületeket, amelyek komfortosabb használatához a Rollstar árnyékolók is hozzájárulnak.

Tovább >>

Pliszéfüggöny a téli éles fények ellen


Árnyékolni nem csak nyáron kell, hiszen a téli fények – különösen, ha hó is fedi a tájat –, olyan vakítóan éles tud lenni, ami nagyon zavaró. Többféle beltéri árnyékoló kínálkozik erre a feladatra, de talán közülük a pliszéfüggöny a leguniverzálisabb, ráadásul cikkünkben egy újabb oldaláról is bemutatkozik.

Tovább >>

Újdonság: 20 csatornás Elero vezérlés


Egyre több cég dolgozik azon, hogy otthonunk komfortszintjét, energiagazdálkodását és biztonságát is növeljük a technológia segítségével, amiből az Elero sem maradhat ki. Újdonsága, a színes érintőképernyős MultiTec Touch-868 könnyen bebizonyítja mennyire praktikus, ha van a háznál.
Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.