Ollókaros napellenző: nosztalgia és technológia

Ujjé! A Ligetben nagyszerű... – ki ne tudná folytatni a dalt. Mostanában pedig újra jobb kedvvel fütyörészhetjük a dallamot. Hogy miért? Mert a Városliget megújítása kapcsán elindult valami jó: eltűntek az Állatkerti körút régi bódéi, helyettük pavilonokban és ollókaros napellenzők árnyékában nosztalgiázhatunk.

Tovább >>

Napellenző egy elégedett vásárlónknak


Először szúnyoghálókat és zsaluziákat gyártottunk a nyaralóra, azonban a felújítás egy újabb fázisában idén visszatért hozzánk a tulajdonos, és azt kérte, hogy készítsünk napellenzőt a teraszra. Felmértük, megterveztük, legyártottuk és felszereltük. Különleges és egyedi lett. Mutatjuk, miért.


Tovább >>

Rollstar a brit nagykövetségen


A munkánk izgalmas részéhez tartozik, amikor olyan helyekre juthatunk be, ahová magánemberként kevés esélyünk volna. Ilyen például a brit nagykövetség illusztris épülete is, ahol most már Rollstar napernyők alatt hűsölhet a nagykövet és vendégsége. Kukkantson be Ön is a nagykövetség teraszára velünk!


Tovább >>

Itt a Pergopolis: a pergola új generációja


Ha a szokásosnál nagyobb méretű, illetve szeles terasz, kávézó vagy étterem hangulatos kültéri helyisége kíván árnyékolást, akkor arra a pergola a legalkalmasabb kültéri árnyékoló. E termékkör választékát is bővítjük, így idén tavasztól a pergolák új generációja, a Pergopolis is megtalálható a Rollstarnál!

Tovább >>

Loggia Alfa: lakóparkba, panelerkélyre


A kisebb lakóparki és a panelerkélyek első számú árnyékolója, a Loggia Alfa tíz emelet magasban is bizonyít, mert speciális kivitelének köszönhetően egyszerűen nem tud besütni alá a nap. Most megmutatjuk, milyen, ha a Loggia Alfa a szokásos napellenzőponyva helyett naphálóból készül!


Tovább >>

Zsaluzia, immár Z és S lamellákkal is


Köztudott, hogy akkor a leghatékonyabb az árnyékolás, ha már az ablak előtt útját álljuk a napsugaraknak. Erre fejlesztették ki a zsaluziát, ami hasznos és egyben dekoratív kültéri árnyékoló. A Rollstar ettől a szezontól kezdve Z és S lamellákkal is gyárt zsaluziát!Tovább >>

Motorizált pliszéfüggönyt a felülvilágító ablakra


Ami egy építészeti megoldás előnye, bizonyos esetekben ugyanaz válhat a hátrányává is. Ilyen a felülvilágító ablak is, ami természetes fénnyel tölti meg a teret. Igen ám, de mi van akkor, ha bizonyos helyzetekben zavaró, sőt elviselhetetlenül meleg a beömlő napfény? Motorizált pliszéfüggönnyel ez a kihívás is megoldható!

Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.