Újdonság a Rollstarnál: sávroló

A lehető legmodernebb és leglátványosabb beltéri árnyékolóval köszöntjük az őszt, mert az okos árnyékolásra ilyenkor is szükség van. A Rollstar sávrolók egy különleges technikai megoldásnak köszönhetően egyszerre látják el a sötétítés és a kellemes, szűrt fényáteresztés feladatát. Kíváncsi rá, hogyan?

Tovább >>

Gyerekkacaj a napvitorla alatt


Szeptember elsején nem csupán az iskolába csöngettek be, de az óvodában is visszarázkódnak a gyerekek a megszokott rendbe. Az örökmozgó apróságok legjobban a szabad ég alatt érzik magukat, így nem kérdés, hogy egy napvitorla egészen az ősz végéig jó szolgálatot tesz az udvaron.Tovább >>

Napellenző bölcsiseknek


Óriási változás, amikor a gyerek először szakad el hosszabb időre a családtól és bölcsiben tölti a napjait. Tudják ezt a szakemberek is, akik igyekeznek minél komfortosabb környezetet teremteni a kicsiknek. És mivel a bölcsisek ebéd után alszanak, így aztán a Rollstar napellenzőknek is nap mint nap fontos feladatuk akad.


Tovább >>

Rollstar a FINA vizes világbajnokságon


Az utóbbi hetekben úszhattunk a boldogságban, hiszen Budapest és Balatonfüred adott otthont a vizes világbajnokságnak. Itt a Rollstarnál nem csupán magánemberként szurkoltunk a magyar versenyzőknek, de árnyékolóinkkal részesei is lehettünk a világeseménynek.

Tovább >>

A Lupán is a Rollstar árnyékol


Tombol a nyár, nincs ilyenkor jobb, mint egy nagy csobbanással megkoronázni a napot. Budapestnek és a környező vidéknek mostanság a Lupa-tó a kedvence. Sokan a budakalászi tengerpartként emlegetik ezt a vízi paradicsomot, ahol Rollstar napernyők alatt tökéletes a lazulás.


Tovább >>

Napellenzők francia trikolorban


Kék-fehér-piros napellenzőkkel hívja fel magára a figyelmet az a bisztró, amelynek tulajdonosa nemzeti büszkeségét és nem mellékesen a pékségét hirdeti a csinos árnyékolók segítségével. Ha a Madách téren jár, pillantson fel a trikolor napellenzőkre, és jusson róluk eszébe a Rollstar.
Tovább >>

Minőséget szeretne? Akkor ezekre figyeljen!


Honnan tudom, hogy valóban olyan jó-e a termék? Hogy lehet, hogy sokkal kedvezőbb az ára, mint máshol? Ezek a kérdések kavarognak mindannyiunk fejében egy-egy nagyobb, fontos beruházás előtt, ami az árnyékolástechnikára ugyanúgy igaz. Ezért a Rollstar most felhívja a figyelmet a buktatókra!


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.