Redőny: a hétvégi ház biztonságáért

Míg az elmúlt hónapokban minden szabad időnket igyekeztünk a hétvégi házban tölteni, addig szeptemberben már ideje gondolnunk arra, hogy mivel védjük meg a legszebb nyári emlékek helyszínét. Az alumínium redőny ez esetben is beválik! Kíváncsi rá, hogy miért?

Tovább >>

Zöld út a Rollstar rolettáknak


Egyre-másra nőnek ki a földből az irodaházak. Mind csupa üveg, modern és csillogó, ahogyan a Science Park is. Igen ám, de ez a high-tech tér akkor válik ergonomikus munkakörnyezetté, ha a hatalmas ablakokon beáramló napfényt úgy „terelgethetjük”, ahogyan szeretnénk. Ezt oldottuk meg rolettákkal, és nyertünk vele még valamit!

Tovább >>

500 napháló egy házon


Hol máshol is lehetne félezer napháló egy épületen, mint egy irodaházon. Ez a projektünk tehát a naphálóról szólt és egy újabb irodaházról, így megmutathatjuk, hogy egy árnyékolástechnikai feladatra több jó megoldás is létezik. Mert a Rollstar mindig az egyedi igényekhez és lehetőségekhez igazítja az árnyékolóit.


Tovább >>

Fesztiválszezon a Rollstarral


A nyár beköszöntét biztosan jelzik a szabadtéri zenei fesztiválok. A sort a soproni VOLT Fesztivál nyitotta és a Sziget zárja, a Rollstar pedig, köszönhetően Tibi atyának és a magyar borkultúrát népszerűsítő vállalkozásának, végigfesztiválozza a nyarat. Hogyan? Úgy, hogy a Rollstar gyártotta az egyedi napellenzőket a mobil fröccskocsmához.

Tovább >>

Indul az idei Rollstar fotópályázat!


Hat éve minden esztendőben keressük az év legszebb Rollstar árnyékolóját, amit 50.000 forintos fődíjjal jutalmazunk. Idén is útjára indítjuk fotópályázatunkat, így Önt is arra biztatjuk, hogy fotózza le, ha Rollstar árnyékoló díszíti az otthonát és pályázzon. Megéri!Tovább >>

Ketten, harmóniában


Szeretjük hangsúlyozni, hogy a Rollstar számára minden árnyékolási feladat egy újabb kihívás. Nem szeretünk sablonban gondolkodni. Variációkkal élünk még akkor is, ha ugyanarról a házról van szó, csak épp a terasz több funkciót lát el egy család életében. Megmutatjuk, mire gondolunk!
Tovább >>

Napellenző, amit a Duna ringat


Kitört a nyár, mindenki keresi a víz közelségét. De vannak olyan szerencsések, akiket egész évben elringat a víz, mert téglaépület helyett egy lakóhajón rendezték be az életüket. Nagy divat ez világszerte, de elég csak az Újpesti öbölig elmenni ahhoz, hogy a hullámok hátán lakjunk. De hogy jön ehhez a Rollstar? Úgy, hogy egy hajó teraszán is jól jön az árnyékolás.


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.