Színes napellenzők nem csak ovisoknak

Mindig örömmel számolunk be egy-egy különösen jól sikerült, érdekes munkánkról, mert így amellett, hogy bepillantást engedhetünk a Rollstar mindennapjaiba és beszélhetünk kicsit az árnyékolókról, valami másról is üzenhetünk: praktikus és személyre szabott megoldásokról vagy épp esztétikumról. Ezúttal ovisoknak készítettünk színes napellenzőket!

Tovább >>

Nyerő páros az erkélyre: napellenző és napfogó


Az erkély, ez a néhány négyzetméter az otthonunk legkedveltebb területévé válik, amint beköszönt a jó idő. Berendezésének fontos lépése a megfelelő árnyékolás. A legnépszerűbb kültéri árnyékolóval, a napellenzővel nem tévedhetünk, azonban a Rollstar a tipikus városi erkély-betegségre is esztétikus megoldást kínál egyedi szél- és napfogó segítségével.
Tovább >>

Milyen árnyékoló illik egy extravagáns házhoz?


Szeretünk nyitott szemmel járni, és az internet jóvoltából az országhatárt is könnyű átlépni, ha keressük a szépet és a különlegeset. Ahogy azt korábban ígértük, időnként jelentkezünk olyan épületekkel, árnyékolástechnikai megoldásokkal amelyeket valami miatt kivételesnek tartunk. Most egy igazi gyöngyszemet hoztunk, hazai példát!

Tovább >>

Újdonság: napellenző katalógusunk a neten


Napellenző és napellenző között óriási különbségek vannak – és most itt nem a minőségre kell gondolni, sokkal inkább azokra a minőségi megoldásokra, amelyektől egy napellenző egyedi és a helyszíni adottságoknak megfelelő lesz. A jó választás tehát kulcskérdés, ha hosszú távú, értéknövelő döntést szeretnénk hozni. Online katalógusunkban összefoglaltuk Önnek a Rollstar napellenzőket, hogy segítségünkkel rátaláljon az igazira!


Tovább >>

Édes kettesben: napellenző és napháló


Amint beköszönt a tavasz, a legtöbben szeretünk minél több időt a friss levegőn tölteni, és kifejezetten keressük azokat a vendéglátóhelyeket, ahol a szabadban étkezhetünk. Ahhoz azonban, hogy ez kellemes és zavartalan legyen, az árnyékolásról is gondoskodni kell. Így gondolta ezt az az elegáns cukrászda is, ahová a Rollstar kültéri árnyékolói édes kettesben kerültek fel.
Tovább >>

Vadonatúj napellenzőnk: a ZENIT


Új típusú napellenzővel bővítjük termékpalettánkat. A ZENIT csuklókaros napellenző legfontosabb tulajdonsága az extrudált alkatrészeknek köszönhető nagyfokú szilárdság, ami kiemeli ezt a napellenzőt a versenytársak közül. A korszerű technológia kedvező árral párosul, ami ugyancsak vonzóvá teszi az új ZENIT napellenzőt.Tovább >>

Napvitorla, ami kitekerhető és automatizálható


A napvitorlák a legjobb alkalmazkodók, ha kültéri árnyékolásról beszélünk, ami rövid időn belül népszerűvé tette őket. Minden a mára jól ismert háromszög alakú, fix és állítható napvitorlákkal kezdődött, aztán annyi fantáziát láttunk ebben az árnyékolóban, hogy kifejlesztettük a kitekerhető változatait is. Így a napellenzőből és a napvitorlából is a legjobb tulajdonságokat kapták meg, ahogyan a Rollstar Comfort-Plus modellünk, ami még ennél is többet tud.


Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.