Tajékoztató


Továbbra is zökkenőmentesen dolgozunk: gyártunk és szerelünk, bemutatótermeink nyitva.

Verőfényes napokat kívánva várjuk a megrendeléseket

Rollstar-csapat

Zökkenőmentesen üzemel a Rollstar!


Most, amikor napról napra változnak a vírus megfékezésére, leküzdésére irányuló rendelkezések, fontosnak érezzük elmondani: a Rollstar zökkenőmentesen üzemel továbbra is. Harminc évünk alatt megszerzett minden tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítjuk, hogy otthonában biztonságban, komfortosan érezze magát. A nap süt, árnyékolni kell!

Tovább >>

Home office: a Rollstar segít


Az elmúlt hetekben egyre többen tették át munkahelyüket az otthonukba. A home office nem kisebb kihívása a kellemes munkakörnyezet kialakítása a lakásunkban, aminek elengedhetetlen része a megfelelő fényviszonyok megteremtése. Becsillan a monitor? Bevágnak a napsugarak az íróasztalra? Leválasztaná a munkaállomást a nappalitól? A Rollstar árnyékolóival mindez profin megoldható!


Tovább >>

Rollstar árnyékolója van? Készítsen róla videót!


Időről időre jelentkezünk hírlevelünkben és honlapunkon olyan videókkal, amelyben az ügyfeleink osztják meg a gondolataikat a Rollstar árnyékolókkal kapcsolatban. Ez a videó egy 25 évvel ezelőtt meghozott döntésről szól, amely komoly értéknövelő befektetéssé vált. Nézze meg a videót, és tudja meg, hogy megrendelőnk, miért nem bánta meg, hogy anno a mi termékeinket választotta.

Tovább >>

Pliszéfüggöny és az örök nyár


Egy terasz rengeteg örömöt tartogat tavasztól őszig, ám egy télikert az örök nyarat hozhatja el nekünk. Itt ücsörögve dacolhatunk az évszakokkal, berendezhetjük a saját bejáratú oázisunkat. Hogy mi kell hozzá? Egy kényelmes kanapé, egy asztalka a kávésbögrének, és persze árnyékoló, stílusosan pliszéfüggöny.
Tovább >>

Fess hőszigetelést! Fess légtisztítót!


Most még kicsit furcsák a fenti kifejezések, de ígérjük, mire a cikk végére ér, megváltozik a véleménye. Mert van a világban néhány „őrült professzor”, akik azon dolgoznak, hogy másképp fessen a jövő: a házfalainkra felvitt festékek hőszigeteljenek, illetve megtisztítsák a város levegőjét. Miért? És hogyan?


Tovább >>

Nekem bevált - siófoki redőny


"Régóta szerettem volna egy önálló lakást. Végre eljött az átadás ideje, kézhez kaptam lakásom kulcsát. A nyílászárókra motoros alumíniumredőnyt tartottam praktíkusanak, hisz a szlogennel reklámokban már többször találkoztam: télen fűt, nyáron hűt, ráadásul plusz biztonságérzetet nyújt."Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.