Fesztiválszezon a Rollstarral

A nyár beköszöntét biztosan jelzik a szabadtéri zenei fesztiválok. A sort a soproni VOLT Fesztivál nyitotta és a Sziget zárja, a Rollstar pedig, köszönhetően Tibi atyának és a magyar borkultúrát népszerűsítő vállalkozásának, végigfesztiválozza a nyarat. Hogyan? Úgy, hogy a Rollstar gyártotta az egyedi napellenzőket a mobil fröccskocsmához.

Tovább >>

Nézze meg az ötkarikás árnyékolást!


Nem játék az árnyékolás. Vagy mégis? Elstartolt a 31. nyári Olimpiai Játékok, amire a versenyzőkön kívül a Google is nagy erőkkel készült. Mi pedig örömmel láttuk, hogy rögtön az első napon az árnyékolástechnika is szerephez jutott az olimpián. Nézze meg a videót!


Tovább >>

Indul az idei Rollstar fotópályázat!


Hat éve minden esztendőben keressük az év legszebb Rollstar árnyékolóját, amit 50.000 forintos fődíjjal jutalmazunk. Idén is útjára indítjuk fotópályázatunkat, így Önt is arra biztatjuk, hogy fotózza le, ha Rollstar árnyékoló díszíti az otthonát és pályázzon. Megéri!


Tovább >>

Ketten, harmóniában


Szeretjük hangsúlyozni, hogy a Rollstar számára minden árnyékolási feladat egy újabb kihívás. Nem szeretünk sablonban gondolkodni. Variációkkal élünk még akkor is, ha ugyanarról a házról van szó, csak épp a terasz több funkciót lát el egy család életében. Megmutatjuk, mire gondolunk!
Tovább >>

Napellenző, amit a Duna ringat


Kitört a nyár, mindenki keresi a víz közelségét. De vannak olyan szerencsések, akiket egész évben elringat a víz, mert téglaépület helyett egy lakóhajón rendezték be az életüket. Nagy divat ez világszerte, de elég csak az Újpesti öbölig elmenni ahhoz, hogy a hullámok hátán lakjunk. De hogy jön ehhez a Rollstar? Úgy, hogy egy hajó teraszán is jól jön az árnyékolás.


Tovább >>

Újra bevetésen a napvitorla


Aki találkozott az előző hírlevelünkkel, emlékezhet arra, hogy egy fa pergola árnyékolásáról írtunk. Hogy mivel? Hát persze, hogy napvitorlával, ami újfent bizonyította sokoldalúságát. Most egy friss példát hozunk arra, hogy a napvitorla bárhová is kerüljön, könnyed és elegáns árnyékoló, ami tudja a dolgát.Tovább >>

Húsz év múlva, ugyanitt


Történetünk húsz évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy megrendelő megvásárolta az első Rollstar csuklókaros napellenzőjét. Hogy miért érdekes ez? Mert ez a vásárlónk két évtized múltán újra a Rollstart kereste fel, hogy megrendelje az új napellenzőjét. De mi történt az eltelt időszakban?Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.