Úgy tűnik, a tél idén elfelejtette kitolni fagyos karmait, előttünk a tavasz, egyre közelebb a nyár. És egyre közelebb kerülünk a február végéhez is, így újra a figyelmükbe ajánljuk akciónkat! Február utolsó napjáig tartjuk tavaly meghirdetett születésnapi akciónkat, a 10+15% kedvezményt, és egy újabb akcióval is készültünk!

Rollstar-akciók! Megnézem! >>

Rolettát nem csupán árnyékolásra használhatunk, jóllehet, az egyszerű és nagyszerű beltéri árnyékoló eszköz minden feladatra kapható. Nos, a helytakarékossága és egyszerű, biztos működése kreatív irányba is elviszi a rolettát: ajtó is válhat belőle. Nem is akármilyen! A nemzetközi elismerésnek örvendő Lánchíd 19 Design Hotelben is rolettaajtók vannak, a Rollstartól.Variációk ajtóra, rolettából >>

Öt évvel ezelőtt hirdettük meg az első évzáró kvízjátékunkat, és hagyományunknak egyre több követője van. 2014-ben rekord számú játékos kedvű csatlakozott hozzánk, közülük került ki az 5 szerencsés nyertes, akiknek 25000 forintos Rollstar ajándékutalványt küldhettünk.

Köszönjük mindenkinek, aki játszott velünk, ígérjük, év közben is készülünk nyereményekkel.

Legközelebb az építőipar legnagyobb seregszemléjére, a tavaszi Construma kiállításra nyerhetnek családi belépőt! Figyeljék hírleveleinket!

A december számunkra nem csupán a világ legnagyobb családi ünnepének hónapja, de a Rollstar születésnapjáé is, idén a huszonötödik! A munkánkat, hírleveleinket nyomon követők tudják, hogy öt éve minden év végét kvízjátékkal zárunk. Ezen idén sem változtatunk: 25. születésnapunk alkalmából 25000 forint értékű vásárlási utalvánnyal jutalmazzunk 5 helyes megfejtőt!


Játszom én is! >>

Négy éve hirdettük meg először pályázatunkat, és mi magunk sem gondoltuk, hogy ilyen izgalommal és kíváncsisággal várjuk majd a fotókat és a történeteket arról, miért is döntöttek egyik vagy másik Rollstar árnyékoló mellett. Idén egy családi ház teraszát komfortosító napvitorla nyerte el három tagú zsűrink tetszését: az 50.000 forintos fődíj Pete Lászlót illeti.Íme, az „Év Rollstar árnyékolója” >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.