Ön mivel árnyékol? Fotózza le, és nyerjen!!

50.000 forintos fődíj boldog nyertese lehet idén is egy Rollstar árnyékoló tulajdonosa! Negyedik nyár már, hogy meghirdetjük pályázatunkat, és keressük az év legszebb árnyékolóját. Fotózza le Rollstar alumínium redőnyét, napvitorláját, pliszéfüggönyét, és pályázzon!


A pályázat részletei >>

Mindig fúj a szél? Sebaj, a napvitorla állja!

Tóparton, dombokkal, hegyekkel tarkított vidéken, de a szélcsatornába eső dél-alföldi településeken is állandóan fúj a szél. A nyári szellő áldásos, de az erős és állandó szélmozgás körültekintő választást igényel, ha árnyékolni szeretnénk. Mit tegyünk, ha nem húzhatjuk arrébb a házat a sarkánál fogva? Válasszuk a napvitorlát! Hogy miért jobb a napvitorla szeles vidéken, mint a napellenző?


A Rollstar elárulja! >>

Redőnygurtni? Az elero 50 éve kiiktatta!

Nem valószínű, hogy a német redőnygyártó és a villamossági szakember világcégben gondolkodott, amikor azon törték a fejüket, hogyan lehetne a macerás redőnygurtnit kiiktatni, és olyan kütyüt fejleszteni, amivel gombnyomásra működésbe hozható a redőny… Nos, az elero ötven éves, és világméretű.


Az elero Kft. pedig Stuttgartban ünnepel az anyacéggel! >>

Már olcsóbb textíliát is választhat!

Hogy lesz a napellenző minden négyzetmétere olcsóbb az idei szezonban?A Rollstar új textilbeszállítót tudhat a partnerei körében, és ezzel nagyon jól járunk! Négyzetméterenként 635 forinttal olcsóbban lehet árnyékoló textíliánk!


Új, olcsóbb ponyva a Rollstarnál!! >>

A felülvilágító, a Nap és a napvitorla

Minden éremnek két oldala van, miért ne lenne a bevilágító ablak is egyszerre áldás és átok?! Árad a fény felülről, ami jó, de a meleg idő beköszöntével forró katlanná válhat a beltér. Árnyékolóért kiált a probléma! A napvitorla új szerepkörben, beltéri árnyékolóként is jól teljesít.


>> Napvitorlát a bevilágítók alá! >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.