Pliszéfüggöny, az átváltozóművész

Sokan szeretjük, ha kicsit meglódul az építészek fantáziája, és valami különleges születik. Azonban ennek csak akkor örülhetünk maradéktalanul, ha aztán az árnyékolást is megfelelően – és még jobb, ha emellett esztétikusan – tudjuk megoldani. Ebben segítettünk egy irodában, ahol olyan pliszéfüggönyök kerültek az ablakokra, amelyek több szempontból is verhetetlenek!

Tovább >>

Sípályák, amik nem hagyják hidegen


Sípálya a sivatag közepén? Egy ház tetején? Rendszeres olvasóink talán emlékeznek arra, hogy legutóbb megígértük: ezentúl olyan különleges építészeti hírekkel is jelentkezünk, amelyek igazán eredetiek, sőt meghökkentőek. Nos, a most összegyűjtött sípályák garantáltan ilyenek!

Tovább >>

Itt vannak a 2016-os divatszínek!


Bizonyára Ön is érezte már úgy egy lakásba lépve, hogy hívogatóan otthonos vagy épp ellenkezőleg, túl hideg és rideg. Nos, ezek nagyrészt a színeknek köszönhetőek, amelyek nagyon nagy hatással vannak ránk. Ezért is várjuk minden évben kíváncsian, hogy melyek lesznek az év divatszínei, hiszen ezek az árnyalatok az árnyékolástechnikai termékeinken is visszaköszönhetnek. Így lehet divatos és friss a lakás!Tovább >>

Tudja már, mit tesz 2016-ban?

Kívánj most és valósítsd meg jövőre – erre biztatjuk azokat, akik építkezés előtt állnak és azokat is, akik 2016-ban nagy felújítást terveznek. A komfortos, korszerű és takarékos otthonnak fontos része az árnyékolástechnika, ami jó tervezéssel töltheti be igazán a funkcióját, főleg, ha Ön nem éri be tucattermékekkel, hanem egyedi megoldásokra vágyik. A Rollstar segít a megvalósításban!
Tovább >>

Valami feledhetetlenre vágyik? Irány Dubaj!


Dubaj olyan, mintha egy sci-fi-be csöppent volna az ember. Legújabban egy nem mindennapi drótkötélpályával csalogatják a turistákat, és ez jó apropó arra, hogy mi is beszámoljunk róla. Ezentúl gyakrabban jelentkezünk majd építészeti különlegességek bemutatásával, mert mi itt a Rollstarnál a munkánkban és a világban is szeretjük és keressük az eredeti megoldásokat. És most irány Dubaj!


Tovább >>

Közösségi élmény mobil térelválasztóval


Az utóbbi években egyre többet hallani itthon is a közösségi iroda fogalmát. A friss szemléletű, újra nyitott vállalkozók, fiatalok körében kedvelt munkahelyi forma több szempontból is újító, így az sem meglepő, hogy az árnyékolástechnikát is kreatívan alkalmazzák. Mert miért ne lehetne térelválasztásra, sőt vetítésre is használni egy egyszerűen letekerhető ponyvát? Ez a látványos megoldás a Loffice számára készült, de más irodákban, szépségszalonban, sőt még a gyerekszobában is bevethető.


Tovább >>

Segítünk jól dönteni!


Tudjuk, hogy egy-egy nagyobb beruházást, hosszú távra szóló döntést rengeteg átbeszélgetett este, katalógusok és honlapok átböngészése előzi meg. Igaz ez akkor is, ha arról van szó, milyen árnyékoló kerüljön az otthonunkba. Beltéri árnyékoló esetén fontos például az is, hogy milyen textíliák közül válogathatunk és persze az is, milyen árkategóriát képviselnek. Honlapunkra ezért rengeteg olyan hasznos információ került fel, amely segít jó döntést hozni!
Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.