Mi az: télen fűt, nyáron hűt?

Hát persze: a redőny! Jó hír, hogy a németekhez hasonlóan - ahol az építési szabályok szerint már nem épülhet ház aluredőny nélkül -, nálunk is mind többen felismerik az alumínium redőny energiatakarékosságát, védelmi funkcióját, előnyeit, amiket télen-nyáron élvezhetünk. Hiszen ki ne szeretné, ha a fűtésszámlája a harmadával csökkene? Ha nem fakítaná ki a nap a bútorkárpitot? Ha vihar idején sem kellene félni az ablaküveg sérülésétől?

Mit tud még az alumínium redőny? >>

Nyílászárót cserélne? Pályázzon!

Ha felújítást, korszerűsítést emlegetünk, nem kérdés, hogy a fűtés, a szigetelés és a nyílászárók hármas fogata vezeti a mezőnyt. Ezért is öröm, hogy újabb nyílászárócsere-pályázatról adhatunk hírt. A családi kasszát megterhelő beruházás a kormány új pályázatával nagyszerű lehetőséggé válik, hiszen a költségeink akár 40 százalékát visszakaphatjuk! De mit érdemes még mérlegelni az ablakcserével párhuzamosan, ha a fő célunk a hosszú távú takarékosság?

Pályázat és ami mögötte van >>

Automatizálom, tehát vagyok!

Ami még néhány éve leginkább a filmvászonról köszöntött ránk, ma a miénk lehet: mutogatással irányíthatjuk az okos televíziót, mobiltelefonról kapcsolhatjuk be a fűtést, és gombnyomásra hozhatjuk működésbe a redőnyeinket, egyéb árnyékolóinkat. Utóbbi a leghatékonyabb eszközünk az energiamegtakarításra! A Rollstar elkötelezett a technológiai fejlődés mellett: tíz éve a világszínvonalú elero márka hazai képviselője, ugyanakkor KY-automatikáival az árérzékeny vásárlóknak is tökéletes alternatívát kínál.

Elero és KY: ki mit tud? >>

Ismerje meg újdonságunkat: SIESTA napellenző

A SIESTA tokozott vezetősínes napellenző a Rollstar legújabb terméke. Az innovatív árnyékoló előnye éppen az, amit a legjobb napellenzőtől elvárunk: nagy felületet képes árnyékolni, miközben elviseli az extrém szélterhelést is, a tok és a vezetősínek védik a ponyvát és a feszítőszerkezetet. Az erős SIESTA napellenző szerelése ugyanakkor egyszerű, könnyű és gyors. Kiválóan árnyékolja a télikert üvegfelületeit, szerelhető homlokzatra, pergolákra, állhat oszlopokon, saját tartószerkezeten, rögzíthető falak közé…

Ismerje meg újdonságunkat! >>

Tervezzen a Rollstarral: termékkalauzzal könnyebb!

A napellenző használatát a nyári hónapokhoz szokás kötni, pedig praktikuma, kényelme messze túlmutat az év legmelegebb hónapjain. A napos, kellemes idővel megajándokozó indián nyár hosszú hetekre kinyújthatja a napellenző használatának idejét, és ha azt is figyelembe vesszük, hogy a napellenző nem egy szezonra szóló beruházás, akkor miért várnánk jövő nyárig azzal, hogy egyedi árnyékolónk legyen?! A tervezéshez különleges segítséget, egy 16 oldalas Rollstar termékkalauzt adunk!

Tervezzen a Rollstarral! >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.