Napellenzőink közül a Classic termékcsalád az egyik legkedveltebb típus, amit előszeretettel választanak azok, akik az időtálló, klasszikus megjelenést keresik akkor is, amikor kültéri árnyékolásról van szó. Látványos Balaton-parti példát mutatunk arra, hogy a Classic napellenző hogyan kerülhet a környezetével tökéletes összhangba. Köszönhető ez a ponyvatextíliának, ami egyszerűen telitalálat!

Klasszikus megjelenés >>


Jellegzetes, harmonikaszerű textíliája különleges látványt nyújt, amivel a pliszéfüggöny az egyik legdekoratívabb beltéri árnyékoló. Sokoldalúságban pedig biztosan verhetetlen, mert nincs olyan ablakforma vagy tetőtéri nyílászáró, amire ne tudnánk egyedi pliszéfüggönyt készíteni. De van még valami: a pliszéfüggöny stílusát tekintve is igazi átváltozóművész! Kíváncsi rá, hogyan?Pliszéfüggöny >>


A nyári forróságban felüdülést az esti órák hoznak. Amikor kitárjuk az ablakokat, ajtókat, a friss szellővel együtt azonban rovarok, szúnyogok is érkeznek, ami megzavarja nyugalmunkat, az éjszakai pihenést. Pliszé szúnyoghálóval kinn tarthatja a nem várt repülő „vendégeket”! Ez a professzionális szúnyogháló ráadásul a szabvány méretnél magasabb nyílászárókon is kifogástalanul működtethető!


Pliszé szúnyogháló >>


Minél speciálisabb egy árnyékolási feladat, annál biztosabb, hogy a napvitorla jelent megoldást. A Rollstar fix, állítható, illetve kitekerhető típusú napvitorlákat is gyárt, amelyekkel különleges feladatokat oldottunk meg már eddig is. Ezúttal egy óbudai erkély nem mindennapi árnyékolásához vetettük be a napvitorlát! Hogy milyen sikerrel?Napvitorla, ami... >>


A naphálóba sokan beleszeretnek a letisztult stílusa miatt, és persze azért is, mert a naphálóval úgy árnyékolhatnak, hogy közben a lyukacsos textílián át kapcsolatban maradnak a külső környezetükkel. A szezon újdonságaként egy egyszerűbb konstrukcióval is elérhetővé tesszük a naphálót, amitől az ára is kedvezőbb, így még több otthon ablakára kerülhet nyáron ez a praktikus árnyékoló!


Egyszerűbb és olcsóbb >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.