Sok kihívás, egy megoldás: alumínium redőny

Zivatar ellen? Betörés ellen? Nyári felmelegedés vagy épp a metsző téli szél ellen? Az elszökő energia ellen? A válasz minden kihívásra: alumínium redőny, a négy évszakos külső árnyékoló. Számba vesszük az előnyeit, amelyek a kényelmünkre, biztonságunkra és a pénztárcánkra egyaránt hatnak.


Tovább >>

Nekem bevált


"Együttműködésünk a Rollstar Kft.-vel vagy 20 éves múltra tekint vissza. Annak idején baráti ajánlásra rendeltük meg első napellenzőnket még érdi házunkra. Biztosra akartunk menni..."


Tovább >>

A jövő megérkezett: okosodik az otthonunk


Nagyon örültünk, amikor egy hetilapban több oldalas cikket találtunk az okosotthonokról. Persze mi minden nap órákig tudnánk mesélni arról, miért nagyszerű, ha van egy megbízható épületvezérlési rendszerünk, amibe az árnyékolókon túl a világítást és még sok elektromos kütyünket integrálhatjuk.

Tovább >>

Variáció pliszéfüggönyre


Cseppnyi túlzás sincs abban a kijelentésben, hogy a pliszéfüggöny a legsokoldalúbb beltéri árnyékoló. Nincs olyan ablakforma, ami kifogna egy méretpontosan gyártott pliszéfüggönyön, és a napfénnyel is úgy játszik, ahogy csak akar, köszönhetőn a textíliák sokféleségének és még valaminek...Tovább >>

Északi fény és a roletták


Aki végigautózik a Váci úton Budapesten, az nem tudja nem észrevenni, hogy egymás után sorra nőnek ki földből az irodaházak – nem véletlenül nevezik irodafolyosónak. Az elmúlt időszak legjelentősebb épülete a Nordic Light irodakomplexum, ahol a Rollstar is képviselteti magát rolettáival.
Tovább >>

Okos páros: zsaluzia és Siesta napellenző


Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a Rollstar mennyire fontosnak tartja az egyedi árnyékológyártást, és milyen sok előnnyel jár. Erről szól a következő történetünk is, egyenesen egy irodaház tetejéről, ahol a kombinált árnyékolásnak köszönhetően maximálisan élvezhető az indián nyár.

Tovább >>

Halló? Itt a Rollstar reluxák!


Akinek útjába esett egyszer is az utóbbi évben a Könyves Kálmán körút, a Népliget környéke, az biztosan nem ment el szó nélkül egy óriási építkezés mellett. A Groupama Aréna szomszédságában grandiózus projekt fejeződött be: elkészült a Telekom székház, ahová majd ezer darab Rollstar reluxát szereltek be. Megmutatjuk, milyen lett!
Tovább >>

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.