Az új ponyvának nagyon örülünk! A régit 20 év után cseréltük le és a napellenző szerkezete még mindig kíválóan működik!


Tovább >>


A Rollstartól vásárólt napellenzőnk 20 év után is megbízhatóan működik.


Tovább >>


Lassan 20 éve lesz, hogy a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft-től napellenzőt vásároltam a teraszom fölé.


Tovább >>


Nagyon örülök, hogy az új szobámba nem régimódi csipkefüggöny került fel, hanem a haverjaim által is irigyelt szalagfüggöny.


Tovább >>


Új lakásba költöztünk. Szeretek lépést tartani a divattal, nemcsak az öltözködésben.


Tovább >>


Mikor első önálló lakásomba beköltöztem öko-szemlélettel azonnal kompakt, azaz aluminium redőny-szúnyogháló kombinációt tetettem fel a nyílászárókra a Rollstarral.

Tovább >>


Családi házunk nappali szobájának teraszfelöli oldalát egy 5.00/2.75 m-es üvegfal alkotja.


Tovább >>


15 évvel ezelőtt barátok ajánlására rendeltünk a Rollstar Kft-től napellenzőt a teraszunkra.


Tovább >>


Kiemelten közhasznú alapítványként, nonprofit szervezetként nem rendelkezünk semmilyen rendszeres bevétellel, csak a támogatók jóindulatára számíthatunk.

Tovább >>


17 évvel ezelőtt építettük a házunkat. Anno a teraszra a Rollstartól rendeltünk egy 8 m széles és 2,5 m karkinyúlású napellenzőt.

Tovább >>


Télvíz idején jól esik érezni a tetőtéri ablakomon be-bekandikáló napfény cirogatását. Ilyenkor fel is húzom a Rollstaros naphálómat, hogy szabad útat engedjek a kellemesen melengető napfénynek.
Tovább >>


Egy évvel ezelőtt nagy fába vágtuk a fejszénket, házépítésbe kezdtünk. Barátoktól, ismerősöktől korábban sok "horror-történetet" hallottam, hogy az építkezés során nemcsak az építési területről, hanem a már álló házból is mi minden tűnt el, van akinek az ablakát bontották ki, van akinek a beépítésre váró fürdőkádját vitték el.

Tovább >>


Az egyik szemem sírt, a másik meg nevetett, mikor frissen diplomázott fiúnk továbbképezni magát Debrecenbe repült a családi fészekből, ami így férjemmel kettőnknek már fölöslegesen nagynak bizonyult.Tovább >>


Végre birtokba vehettem első önálló lakásomat.


Tovább >>


A lakásom észak-déli tájolású, a déli oldali helyiségek miatt nagyon felmelegszik. Ismerősöm ajánlotta az alumínium redőnyt, ami jól visszaveri a napsugárzást.

Tovább >>


Lakásomhoz tartozik egy tágas terasz, mivel déli fekvésű, szinte egész nap éri a tűző nap.


Tovább >>


Azon szerencsések közé tartozunk, akiknek a városi otthonához terasz is tartozik.
Tovább >>


Csaknem 10 éve szereltek fel a Rollstar szakemberei DNY-i fekvésű teraszunk fölé 2 nagyméretű napellenzőt.Tovább >>


A teljesen déli fekvésű "U" alakú ház teraszának árnyékolása kezdettől fogva problémát jelentett. A használatbavétel után azonnal kiderült, hogy a hatalmas teraszon nincs árnyék.
Tovább >>


Sok évvel ez előtt tervezgettük a szülői ház felújítását melyhez a régi formátumához igazodó modern elegáns és egyben komfortos megoldásokat kerestünk, ami megfelel a ház nyílászáróinak mechanikai és a napsugárzás elleni védelmének, valamint eleget tesz a komfort és esztétikai szempontok komplex elvárásainak is.


Tovább >>


Mint ahogy a képen is látható hálószobámat klasszikus bútordarabokkal rendeztem be.

Tovább >>


Mint oly sok főiskolás fiatal én is szeretek éjszaka bulizni, reggel viszont békésen, ha lehet, akár délig aludni.


Tovább >>


Immár ötödször fogjuk ünnepelni a Karácsonyt Budapest környéki házunkban. 6 évvel ezelőtt, amikor budapesti panellakásunkban új házunkat terveztük, elhatároztuk, hogy az ésszerűség jegyében fogjuk felépíteni és üzemeltetni.
Tovább >>


Több mint 1 éve, mióta még ha eleinte csak nyújtózkodva is, de elérem a motoros redőny kapcsolóját a szobákban, önállóan kapcsolgatok.

Tovább >>


Óbuda legzajosabb utcájára nyílik az ablakom. Mikor az unokám javaslatára a Front-Tech Kft-vel kicseréltettem az ablakaimat, végre nyugodtan tudtam aludni, nagyon jól kizárta a zajt a különleges üvegezésű nyílászáró.
Tovább >>


Váci úton a X. emeleten lakom a Duna Plazával szemben. Miután a Rollstar társvállalatával a Front.-Tech Nyílászárógyártó Kft-vel megcsináltattam a nyílászáróimat, így az utca zaját sikerült kizárnom és már semmi sem zavarta éjszakai nyugalmamat.Tovább >>


Mikor a férjemmel a házunkat terveztük és különböző variációkat, kalkulációkat készítettünk, már akkor hosszútávon energiatakarékos megoldásokon törtük a fejünket, hogy a házunk üzemeltetési költsége minél alacsonyabb legyen.Tovább >>


Végre a nyári reggeliket is a teraszon tudjuk elfogyasztani, köszönhetően az új napellenzőnek!


Tovább >>


Azért jó a Rollstarnál vásárolni, mert az egyedi gyártás miatt valóban az ízlésvilágunkat tükrözheti a napellenző. Vagy inkább a feleségemét?! Röviden a napellenzőnk története.

Tovább >>


Hosszú évekkel ezelőtt érdi házunk felújítása során nemcsak a bejárati ajtót rendeltük meg a Front-Tech Kft-től, hanem az idők folyamán társvállakozásuktól a Rollstar Kft-től a a teraszunk árnyékolását megoldó csuklókaros napellenzőt, és kedvencemet, konyhám "ékét", a pliszéfüggönyt is.

>> Bővebben


A Bonyhád Városi Kórház Pulmonologiai Osztályának nagyon csúnya volt az ebédlője. Nyílászárók cseréjére nincs keret és a függönyök 20 évesek voltak. Leszakadt karnis, hiányzó csíptető és ezért csámpás összkép volt az, ami mindig uralkodott ebben a helyiségben.

>> Bővebben


Éttermem a Lánchíd lábánál a pesti oldalon közvetlen a Duna partján található. Hogy miért választottam a Rollstar Kft. termékét?

Mert megfelelt azon elvárásaimnak, melyeket figyelembe kell vennem az éttermem üzemeltetésében.

>> Bővebben


Korábban szobám hatalmas teraszablakának csak egy előnyét láttam: gyönyörű panoráma nyílik a Budai hegyekre.

>> Bővebben


Budai teraszházban tervezett lakásunkat immár több, mint két és fél évtizede az egyszerűség, a divatállóság jegyében alakítottuk ki. A „kevesebb több” mottója szellemében tervezett ház a maga idejében elérhető technikai-ipari háttérre számíthatott.

>> Bővebben


Frissen felújított lakásunk éke az az erkély, amiről csodás Dunai panorámát élvezhetünk és ami napfényes déli fekvésű nappalink meghosszabbítása is egyben.

>> Bővebben


Mintahogy a képen is látható (cikkben) az Idősek Otthonának lakói 2009. nyarától a legnagyobb hőség elől nem kell, hogy a szobáikba "meneküljenek".

>> Bővebben


Három szobánk van, és az egyikben évekkel ezelőtt egy merész pillanatunkban szalagfüggönyt tetettünk fel. Napsárga szín, alap felszereltség, semmi faxni.

>> Bővebben


Nagyszerű döntés volt részünkről, hogy balatonfüredi apartmanunk erkélyére Rollstar alumínium redőnyt csináltattunk. A nagy nyári forróságok idején a redőnyt lehúzva tartottuk, ezáltal a járólap nem tudott átmelegedni és hazaérve kellemes klíma várt bennünket a lakásban.

>> Bővebben


A harmonika ajtó árnyékolása különösen nagy gondot okozott új házunkban. Ez az ajtó ad ugyanis kertkapcsolatot az étkezőnk és a terasz között. Sokat használjuk időnként a két teret teljesen összenyitva.

>> Bővebben


Babiczky LászlóAmikor az ember házat épít, tele van reménnyel és kétséggel. Reménnyel, hogy új otthona kényelmes és minden igényt kielégítő lesz.

>> Bővebben


szúnyogháló14 éve költöztünk családi házunkba, akkor a képen szereplő, Rollstar termékeinkkel szinte egyidős lányunk pár hónapos volt.

>> Bővebben


Végre megvan az áhított napellenző! Mediterrán hangulatot varázsolt az életünkbe. Jó alatta a pihenés, az étkezés, mintha plusz egy szoba lenne, és folyton nyaralnánk! Nagyot változott az életünk.

>> Bővebben


A ma is kifogástalanul működő kompakt redőny-szúnyoghálós rendszerünket a Rollstar kft-től rendeltük meg 8 éve. A redőny kíváló tulajdonságai jól ismertek én most inkább a szúnyogháló előnyeit ecsetelném a hagyományostól eltérő nézőpontból.

>> Bővebben


Pár évvel ezelőtt sziciliai nyaralásunk alatt a barátnőm teraszán láttam egy szellemesen kivitelezett napellenzőt, amely olyan volt mint egy ablakok között lehúzható un. roletta - nekem laikusnak legalább is úgy tűnt. A meglepetés erejével hatott, mert itthon ilyen megoldással még nem találkoztam. Nem voltak drága csuklós karok, áttételek, stb.

>> Bővebben


Az újonnan épített házunk tervezésénél már eldöntöttük, hogy redőnyre mindenképpen szükségünk lesz. Mivel korábbi lakásunk is rendelkezett redőnnyel, így annak hasznosságával tisztában voltunk, de a meglévő redőny minősége sok gondot okozott számunkra.

>> Bővebben


Új ingatlanunk építése során 5 m nyílás szélességgel rendelkező két kocsi beállós garázsunkhoz garázskaput kerestünk. Alábbi szempontokat tartottuk szem előtt: ne nyíljon be a garázstérbe, mert ott van a padlásföljárónk, hőszigetelt legyen, csendesen működjön, az ingatlanhoz esztétikailag illeszkedjen.

>> Bővebben


Solymosi AttilaBudapest környékén épülő házunk tervezésénél sokat vitatkoztunk az épületgépészeti szerkezetek kialakításánál. Egy valami azonban már kezdettől fogva biztos volt: az ablakokra redőnyöket tetetünk.

>> Bővebben


Schram DánielBudán, ahol lakunk 1-2 fokkal mindig hidegebb van mint, a város alacsonyabb fekvésű részein, és bizony a szelek is hidegebbek. A 6 méteres nagyon szép terasz is eléggé védtelenül hagyja a lakás nappaliját, az északi fekvésű hálószobáról nem is beszélve.

>> Bővebben


Pár évvel ezelőtt sziciliai nyaralásunk alatt a barátnőm teraszán láttam egy szellemesen kivitelezett napellenzőt, amely olyan volt mint egy ablakok között lehúzható un. roletta - nekem laikusnak legalább is úgy tűnt. A meglepetés erejével hatott, mert itthon ilyen megoldással még nem találkoztam. Nem voltak drága csuklós karok, áttételek, stb.

>> Bővebben

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.