25 év = 10+15% kedvezmény

Decemberben negyed évszázados mérföldkövéhez érkezik a Rollstar. 25. születésnapunkat a vásárlóinkkal együtt szeretnénk ünnepelni, ezért óriási akcióval köszönjük meg a bizalmat. 2015. február végéig 10+15% kedvezménnyel rendelhető árnyékolástechnikai termékeink széles köre: napellenző, napháló, napernyő és napvitorla.

Bár úgy tartjuk, az innováció, a megújulás, az előremutató gondolkodás kulcsfontosságú a Rollstar életében, fontos mérföldkövek mellett nem felejtünk el kicsit megállni és visszapillantani. December nem csupán az év legnagyobb ünnepének, de a Rollstar születésnapjának is a hónapja, ez évben pedig a huszonötödiket ünnepeljük!

Ünnepeljünk együtt! 2015 februárjáig 10+15% kedvezménnyel kínáljuk legnépszerűbb kültéri napárnyékolóinkat: napellenzőt, naphálót, napernyőt, napvitorlát. Hogy miért 10+15% kedvezmény? Mert rendelés esetén 10% kedvezményt adunk a termék árából, és nem számítjuk fel a színes szerkezet 15%-os felárát!

Huszonöt évvel ezelőtt nem a könnyebb utat választottuk, amikor úgy döntöttünk, hogy tömegtermelés helyett az egyedi gyártásra rendezkedünk be. Az idő pedig igazolt bennünket: évente majd húszezer árnyékolástechnikai terméket készítünk el üzemünkben. Gyártóegységünk, porszóróüzemünk, szitázóműhelyünk, varrodánk ma több mint 40 munkatárssal dolgozik azon, hogy a helyszíni felméréstől a milliméterpontos gyártáson át a beépítésig precíz, szakszerű munkát végezzünk, Rollstar-minőségben. Árnyékolástechnikai termékeink választékával együtt nőtt annak az igénye is, hogy budapesti bázisunkról kimozduljunk, és az ország egész területén elérhetővé tegyük egyedi gyártású termékeinket. Képviselőink és közel száz viszonteladónk dolgozik sikeresen mára, hogy mindenki közel érezhesse magához a Rollstart.

25. születésnapunk alkalmából az árakat is közel hoztuk vásárlóinkhoz! A 10+15% kedvemény 2015. február hónapig él, érdeklődjön telefonon vagy emailben, és kiszámoljuk Önnek, mennyit spórol meg, ha most rendel! Látványtervezőnk segítségével pedig eljátszhat a gondolattal, milyen színben képzeli el új árnyékolóját, és ahhoz milyen árnyalatú szerkezet állna a legjobban, utóbbi most felár nélkül!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.