400 roletta munkára készen!

Budapest egyik legújabb irodaházán, a Hillside ablakain mintegy négyszáz Rollstar roletta szolgálja napról napra a dolgozókat. Talán apró részletnek tűnik ez egy ilyen hatalmas beruházás kapcsán, mégsem az: megfelelő fények nélkül ugyanis kizárt a munkakomfort. Ha árnyékolókkal (is) fokozható a hatékonyság, miért ne gondoskodnánk róla?

Ma, amikor reggelente legalább annyian járnak fővárosi irodaépületekbe dolgozni, mint Szeged, Győr és Nyíregyháza teljes lakossága, már nem lehet kérdés, fontos-e a dolgozók igényeit és kényelmét kiszolgálni. Persze fontos a jövőbe mutató épületdesign is, meg az energetika, a zöld szemlélet, fontos a környezetre reflektálni, és mindezt a beruházók fel is ismerték. Ezen az építészeti mezsgyén közelíthető meg a nemrégiben felépült Hillside Irodaház is közvetlenül a MOM Park szomszédságában.


Zöld környezetben zöld irodák születtek, aminek a Rollstar is részese. Több mint négyszáz exkluzív roletta került a csupa üveg épület hatalmas ablakaira, biztosítandó a megfelelő fényviszonyokat. A Silk shade textillel ellátott rolettákat a német elero motorok működtetik, így gombnyomásra megteremthető az árnyék, illetve fénybe borítható minden iroda, éppen az igényeknek megfelelően.

A roletta mára a modern irodák alaptartozékának tekinthető: időtlenül letisztult, egyszerű megjelenése minden térben, minden irodakoncepcióban működik. És itt jön a csavar: mert az egyszerűség high-tech technológiával társul. A Rollstar rolettákat ugyanis csakis bevizsgált, kitűnő minőségű textíliákból készítjük, milliméterpontosan az ablakokra szabva. Az alapmodelleken lakkozott acél rolettacsőre tekerednek a textíliák, alul pedig bevarrt alumíniumcsövek szolgálnak nehezékként. A roletták következő típusát a tokozott változatok jelentik, amikor a rolettahengert védőtok rejti. A csúcsot a tokozott, vezetősínes roletták jelentik, amikor oldalról sem érkezhet be egyetlen kósza napsugár sem. Ami pedig a textileket illeti, legalább ötvenféle rolettatextíliát kínálunk a Rollstarnál, mert azt is tudjuk, hogy a funkcionalitás mellett az esztétikum is legalább annyira lényeges azon a helyen, ahol időnk nagy részét töltjük: az irodában, a munkahelyünkön.

Kérje szakértőink tanácsait, segítünk a tervezésben! Legyen Öné a következő iroda, ahol Rollstar roletták árnyékolják az ablakokat!

2019.12.12.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.