Akciós áron a fix napvitorlák!

Előttünk még a vénasszonyok nyara, de az ősz is bőven tartogathat még napsütéses, kellemes heteket. Ahhoz, hogy az utolsó cseppig kiélvezhessék a szabadban töltött időt, most akciósan, 10% kedvezménnyel kínáljuk az előre gyártott fix napvitorláinkat!

Óriási siker a napvitorla, ami alapvetően megváltoztatta az utóbbi idők árnyékolástechnikai kultúráját. Mert a napvitorlák látványosak, tökéletesen alkalmazkodnak a feladathoz és sokoldalúak is. Saját fejlesztésű napvitorláink mellett az alaptípus, a fix napvitorla is igen népszerű. Könnyű kezelni, miután a textíliáját fixen rögzítjük, úgy hogy a próbafeszítéskor megkeressük az optimális árnyékolást adó dőlésszöghöz a megfelelő pontokat. A textíliát a homlokzaton, szarufán, kerítéselemen és természetesen speciális oszlopokon is rögzíthetjük, mindig annak megfelelően, amit a helyszín megkíván.

Még most sem késő akciósan beszerezni egy fix napvitorlát, azért hogy az előttünk álló hetekben is élvezhesse a szabadban eltöltött időt! A Rollstar napvitorláján UV-stabilizált, könnyű ShadeNET textília véd az éles napsugaraktól, de a szemerkélő esőtől is, ráadásul a fix napvitorlát szezon végén könnyen szétszedheti a téli tároláshoz, hogy aztán tavasszal az első napsugarakkal együtt újra felszerelhesse a terasz vagy az erkély árnyékolásához.

A Rollstar most 10% kedvezménnyel kínálja az előre gyártott fix napvitorláit! Van közöttük bézs, narancssárga, elefántcsont és divatos antracit, valamint szürke árnyalatú napvitorla is, és ha még jókor keres fel bennünket, akkor a méretek között is válogathat. A népszerű, kisebb erkélyekre is tökéletes 3 x 1,5 méteres napvitorlát, de akár 6 x 4 méteres, nagy téglalap alakú árnyékolót is beszerezhet a Rollstarnál!

Keressen fel bennünket, válasszon egyet az akciós fix napvitorláink közül, és élvezze az indián nyarat!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.