Alumínium függönykarnisok

Otthonunk hangulatának megteremtésében szívesen hívjuk segítségül a lakástextileket, köztük a függönyöket. A zavarbaejtően gazdag kínálatban minden divatos stílusvilág ihlette függöny megtalálható. És ami a boltban kitűnő választásnak bizonyul, azt bizony otthon megbánhatjuk, ha felakasztjuk egy stílusidegen karnisra. Az alumínium függönykarnissal ez nem történhet meg!

Plasztikus példával élve a függönynek olyan a karnis, mint csokoládétortának a tejszínhab. Hogy mire is gondolunk? Ha gondosan komponáljuk meg és összhangba hozzuk a két "összetevőt", akkor teljes szépségében mutatkozik meg a textília.
A függönykarnisok általában több évre szóló, fix elemei lakásunknak, miközben az ízlésünk, stílusvilágunk változhat. Könnyen lehet, hogy egy hangsúlyos fa, vagy egy rideg kovácsoltvas karnis elnyomja, rosszabb esetben teljesen elrontja az összhatást.

KarnisKarnisA Rollstar alumínium karnisai ezzel szemben annyira visszafogottak, hogy bármilyen stílusban otthonosan mozognak, belesimulnak a környezetükbe. Ráadásul az alukarnisokat ívben és szögben hajlított kivitelben is megrendelhetjük, így a hajókabinokat idéző kerek ablakokhoz, a boltíves nyílászárókhoz is tökéletesen illeszkednek.

A karcsú alukarnisokat falra és mennyezetre is szerelhetjük, síneit elrejthetjük a megfelelő függönyvarrás-technika megválasztásával. A fehérre porszort alumínium függönykarnisokat a Rollstar úgy tervezte, hogy a textil zsinórral, illetve műanyag rúd segítségével, könnyedén és zajtalanul működtethessük. A könnyű, magas és lapos kivitel mellett dupla függönykarnist is választhatunk, így a dekorfüggöny és a sötétítő is rögzíthető egy karnison, úgy, hogy a két függöny önálló zsinórzattal mozgatható. Görgős függönytartó kocsikon csúsztatva egy könnyed mozdulattal irányíthatjuk a textíliát, végleg elfeledhetjük a "meg-megtorpanó", összeakadó csipeszeket. A függönyöket ezen kívül zsinóros végegységgel is elláthatjuk.

A Rollstar rugalmasan, igen rövid, egy-két hetes határidővel vállalja alumínium függönykarnisok gyártását.

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.