Alumínium redőny, stílusos színekben

Ha hosszú távra gondolkozunk, biztonságosan működő, a nap melegétől és a zord időjárástól, a hidegtől, széltől egyaránt védő külső árnyékolót keresünk, akkor az alumínium redőny a megoldás. Ha már látjuk magunk előtt az egyenszínű, leggyakrabban fehér alumínium redőnyökkel felszerelt ablakokat, akkor közelében sem járunk annak a lehetőségnek, amit a színes alumínium redőnyök stílusgazdagsága jelent.


Elvitathatatlan előnyei mellett színharmonizált megjelenésével valóban verhetetlen külső árnyékoló az alumínium redőny. Kezdjük az előnyökkel! Az alumínium redőnyök térhódítását egy sor termékelőny teszi jogossá. Most, a hideg idő közeledtével a legfontosabb tulajdonsága a hőszigetelés, és az hogy ennek eredményeképpen a fűtési költségünket tetemes mértékben csökkenthetjük.

Redőnnyel régi építésű házak, lakások esetében is akár 40 százalékkal csökkenhet az energiaveszteség, de a modern ablakokkal felszerelt és az alacsony energiaszükségletű házaknál is 25 százalékkal javíthatja a hőszigetelést e külső árnyékoló! Hőszigetelő tulajdonságát nyáron is élvezhetjük, mert még a legnagyobb kánikulában is kellemes klímát teremt az árnyékolt helyiségekben. Az alumínium redőny a betörésvédelemben is a segítségünkre lesz. Az extrudált alumínium vezetősínekben elhelyezett rugalmas gumitömítések a redőny csendes működéséről gondoskodnak és megakadályozzák a szél behatolását is. Teljesen leeresztett állapotban a páncélzatot rögzítő felső acél laprugók automatikusan megakadályozzák a redőny feltolását.Miért ne lehetne szép és stílusos, ami funkcionális?
Az alumínium redőnyöket színes kivitelben is legyártja a Rollstar, így nem jelent többé fejtörést, hogyan mutat majd egy terméskövekkel kirakott és érett napsárgára színezett, vagy a természetesség jegyében pasztellzöldre vakolt ház homlokzatán az alumínium redőny!? És egy tévhitet is el kell oszlatnunk itt, miszerint az alumínium redőny színe befolyásolja a hővédelmet, vagyis, hogy egy sötétebb színű redőny nem olyan hatékony a hővédelemben, mint világosabb társai. A hővédelemről jelen esetben nem a szín, hanem a légrés gondoskodik, ami a nyílászáró és a redőny palástja között alakul ki. Szóval, szabadon, tetszésünk szerint választhatunk színt, nem is akármilyen kínálatból! A RAL skáláról választható színpompás árnyalatokat némi felárral rendelhetjük meg az alapszínekhez képest, de a végeredmény magáért beszél! Mivel az alumínium redőnyök UV-stabilizált technológiával készülnek, nem kell attól tartanunk, hogy a nap csúnyán kifakítja, vagy foltokat hagy a lamellákon.

Alumínium redőnyből létezik vakolt, illetve külső védőtokos modell is. Az előbbi nagy előnye, hogy a redőnyszekrény gyakorlatilag láthatatlanná válik az épület homlokzatán. De ehhez már a ház tervezése idején számolni kell a redőnnyel, pontosabban a redőnyszekrény méreteivel. A külső védőtokba felfutó redőnyt utólag is felszereltethetjük, illetve a már elkészült házunk, lakásunk nyílászáróira is legyártathatjuk méretpontosan, és olyan színárnyalatban, ami a környezettel, otthonunk stílusával és ízlésünkkel szép „párost” alkot.

Honlapunkon – www.rollstar.hu – megkönnyítjük a tervezést Önnek: látványtervezőnk segítségével kipróbálhatja, milyen összhatása van a homlokzatnak, az ablakkeretnek és a választott színű redőnynek együtt.
És ha már sejti, milyen színű alumínium redőnyt szeretne, akkor a Rollstar központi telephelyén, illetve bemutatótermeinek egyikében minden segítséget megkap ahhoz, hogy a színes alumínium redőny ne csak színes álom maradjon!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.