Aluredőny: védelem vihar, eső, jég, betörő ellen

Az alumínium redőny az árnyékolástechnika „Jolly Jokere“, hiszen minden olyan tulajdonsággal felruházták, amelyet általában több célzott termékkel gondolunk megvalósíthatónak. Az alumínium redőny véd a napmelegtől, a hidegtől, a betörőktől, a zajtól, véd a zivatartól, vihartól, jégesőtől, és még a betört ablaküvegszilánkoktól is. Ha december végéig megrendeljük, a pénztárcánkat is védi a kültéri árnyékoló, hiszen 10 százalék kedvezménnyel juthatunk egyedi redőnyhöz a Rollstarnál! Kell ennél több?

Az alumínium redőnyt eredetileg a fény és árnyék szabályozására alkották, de akadt olyan gyártó, amely nem elégedett meg ennyivel. Az ALUKON ugyanis nem fogadta el, hogy egy kültéri árnyékoló maga is veszélynek legyen kitéve, ha vihar kerekedik, vagy jégeső hullik alá, vagy akár a betörő az ablakon keresztül érkezne. Azt akarta, hogy az árnyékolt üvegfelületek első számú védelmezőjévé lépjen elő. És így is lett!

Az ide vezető út egy sor fejlesztésnek, specifikációnak az eredménye, amelyet mára mi is élvezhetünk, a Rollstar egyedi aluredőnyeivel. Az alumínum redőnyökkel kapcsolatban egyre szélesebb körben ismert tény, hogy egyszeri beruházással télen-nyáron hőmérsékleszabályozóként használhatjuk. Nyáron természetes úton temperálják az árnyékolt helyiséget (légkondícionáló készülék helyett), télen pedig lehúzva egyfajta „hőzsilipként“ funkcionálnak: az ablaküveg és a lamellák közötti légrés hőszigetel. Számszerűsítve: zárt redőnyök mellett a téli energiaveszteség 40 százalékkal csökkenthető, ha régi épületre kerül, újépítésű házak, jó ablakok esetén pedig szintén nem kevés, 25 százalékos hőszigetelésjavulást élvezhetünk.

Az ALUKON alumínium redőnylamellák a kültéri igénybevételnek is messzemenően eleget tesznek azzal, hogy hatékony gátat alkotnak jégeső, vihar idején. A szél próbáját is állja, mivel a vezetősínekbe speciális gumitömítések kerültek, amelyek megakadályozzák a szél behatolását. Automatizált aluredőny mellett nem fordulhat elő, hogy a hirtelen kerekedő szél becsapja a nyitott ablakot, és kitörjön az üveg, a cserepek és a beömlő esővíz veszélyeztessei a lakókat . Sőt, az alumínium redőny automatizálásával akkor is biztonságban tudhatjuk otthonunkat, ha mi magunk nem tartózkodunk otthon. A szélérzékelővel ellátott vezérlőegység folyamatosan méri, felügyeli a szél erősségét, és ha eléri a beállított értéket, az összes redőnynek parancsot ad: ereszkedjenek le, védjék a házat. A fényérzékelő automatikával ellátott redőnyök pedig az energiamegtakarításba segítenek be: a melengető napsugarakat télen is beengedik, de amint alkonyul, legördülnek.

A Rollstar méretpontos gyártásban készíti el az alumínium redőnyöket, ami ugyancsak a minőség és hosszú távú hibátlan működés záloga – ha esik, ha fúj. Az alumínium redőnnyel most szokszorosan spórolhatunk, hiszen amellett, hogy tetemes mértékben besegít a fűtési költség csökkentésébe, magán a redőnyön is nyerhetünk: december végéig 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Rollstar aluredőnyeit!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.