Az árnyékolóm a reklámom


A napellenzők, napernyők, pergolák, buraernyők vagy roletták kettős célt szolgálhatnak, ha egy vendéglátóhelyiség, butik, szalon vagy üzlet használja napárnyékolásra. Amellett, hogy napvédelmet lát el, a ponyván megjelenő logó, szlogen, telefonszám már messziről hirdeti magát, és csalogatja a vendégeket. A Rollstar az egyedi gyártású árnyékolástechnikai termékeinek a ponyvájára többféle technológiával vállalja a megrendelt motívumok, információk megjelenítését. A szalagfüggönyt szintén használhatjuk reklámfelületként.

Miért ne adhatnánk plusz funkciót az árnyékolásra használt eszközeinknek - kültéren a napellenzőnek, napernyőknek, beltérben pedig a szalagfüggönynek vagy rolettáknak?! A Rollstar nem csupán a méretpontos napárnyékolók gyártásában, kivitelezésében és helyszíni felszerelésében segít, de a kül- és beltéri téri naprányékolók feliratozását is vállalja. Mivel többféle technológiával dolgoznak szakembereink, ezért az egyedi igények felmérésével megtaláljuk a leggazdaságosabb kivitelezési módot. Ez lehet a szitázás, a címfestés vagy a digitális nyomás.


A szitázást abban az esetben ajánljuk, ha többször kell ugyanazt a logót, szlogent, egyéb információt a ponyván, a szalagfüggönyön megjeleníteni. Ilyenkor a külön a megrendelő számára készített szitát csak egyszer szükséges elkészíteni, aztán csak a húzás költségét kell megfizetni. Ha például a butikunk bejárata feletti buraernyőre csak egyszer szeretnénk feliratni az üzlet nevét, akkor a címfestés a jó választás. A digitális nyomtatás a komoly, összetett motívumok látványos megjelenítésére szolgál.

Fontos, hogy a logó vagy egyéb rekláminformáció kitűnő minőségű ponyvára kerüljön, hiszen ekkor tölti be igazán a célját. A Rollstar napárnyékoló ponyvái színtartósság, nedvesség elleni védelem, magas szintű UV védelem tekintetében is kitűnő tulajdonságokkal rendelkeznek, hosszú évekre biztosítják, hogy figyelemfelkeltő, színvonalas „hírvivői" legyenek étteremnek, kávézónak, üzletnek, szalonnak egyaránt.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.