Az első napellenzőnk - 23 év magáért beszél

„Mantránk“: kifogástalan alapanyagok + jó technológia + egyedi gyártás = tökéletes napárnyékoló nem csupán marketing: a valóság. Nézzék meg a fotót! Ez a csuklókaros napellenző az első, amelyet a Rollstarnál rendeltek meg 23 évvel ezelőtt, és amely kifogástalanul működik ma is. Mi kell ehhez?

A Rollstar-történelem egy darabkáját osztjuk meg most Önnel, ami talán mindennél jobban és hitelesebben szól a minőségi gyártásról, időtállóságról, ár-érték arányról.

1990. március közepén értékesítettük és szereltük fel az első Rollstar csuklókaros napellenzőt egy csepeli temető előtt működő virágüzletre. A faházra került napellenző 23 éve nap mint nap munkában van, télen-nyáron minden nap használják, és ma is kifogástalanul teszi a dolgát. Miután felszereltük az elsőt, a szomszéd is rendelt, majd felkerült a sorban a harmadik is...

A kulcs a minőség, ami a felhasznált alapanyagok, alkatrészek, csavarok, ponyvatextíliák, a gyártástechnológia és természetesen a szakszerű felszerelés minden egyes fázisát jellemzi. Nézzük részletesen!

A Rollstar csuklókaros napellenzőcsaládjába tartozó termékek szerkezeti felépítésben nem különböznek egymástól, egyazon építőszekrény-elven alapulnak, a különbséget a karprofilok vastagságában, valamint a billentőszerkezet összetettségében mutatnak, attól függően, mekkora napellenzőt gyártunk, vagyis mekkora területet szeretnénk árnyékolni.

Fontos, hogy a szerkezet minden egyes fém eleme valóban rozsdamentes és extrudált profilból készüljön, ami a masszív, időtálló működés záloga. Az extrudálás eredményeként nincs rejtett légbuborék az anyagban, tehát iszonyúan strapabíró, erős anyagot kapunk. Ugyanilyen fontos, hogy a csavarok, rugók is jó minőségűek, rozsdamentesek legyenek.

A ponyvatextília-választékunk csak kiváló, UV-álló, tehát fakulásnak ellenálló, a bőrt, szemet, tehát egészségünket védő textíliákból áll, amelyek között találni szennytaszító, a világ trendjének élvonalába tartozó, a klasszikus csíkos mintázatú ponyvatextíliát is. A lényeg, hogy a minőség itt is elsőrendű. Ha a napellenzőt tokozott kivitelben készítjük, akkor a feltekert ponyvának felülről és szemből is teljes védelmet adunk.

És a gyártás: évtizedek gyártói tapasztalata, a technológia folyamatos tökéletesítése, a saját üzem és a képzett szakemberek együttesen képesek arra, hogy a jó alapanyagokból jó napárnyékoló szülessen. Mi ebben hiszünk!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.