Balaton-felvidék, Royal napvitorla, idill

Ha egy hollywood-i film forgatókönyve szerint hazánkban egyetlen egy tájegységet lehetne csak megmenteni, akkor az legyen a Balaton-felvidék! Az a hely, ahol a páratlan természeti táj és az építészeti örökségünk egymásba karolnak. Ebbe szeretett bele az az osztrák üzletember is, akinek Royal napvitorlát készítettünk a teraszára. Videót is mutatunk róla.

Szőlőtőkék girbe-gurba sorokban, alant a Balaton csillámló vize, fönn pedig egy csodás ház, ahol egy osztrák üzletember és családja töltik a nyarakat. Ez fogadott bennünket, amikor a helyszínre érkeztünk, hogy a közvetlenül a házhoz kapcsolódó, hatalmas teraszt árnyékoljuk. Mi mással: királyi helyszínre, királyi méretekhez a Royal napvitorla illik!

A legegyszerűbb, klasszikus háromszögű napvitorla is nagyon látványos, de a Royal mindent visz: ez a kitekerhető, motorizálható napvitorla kibontva olyan akár egy repülő denevér szárnya, összetéveszthetetlenül karakteres. Ráadásul egy minigarzon méretű, 25 négyzetméteres teraszt is könnyedén lehet vele árnyékolni. Ez esetben azonban még ennél is tovább léptünk, és egy 6x6 méter vászonméretű Royal napvitorlát gyártottunk, amit két ponton konzolokkal a homlokzatra és további két ponton a speciális Idea-oszlopokra erősítettünk. Ezeken az oszlopokon futnak azok a csúszkák, amelyekkel a nap járásának megfelelően állíthatjuk be a napvitorla ponyvájának szögét és egy egyszerű mozdulattal rögzíthetjük. A szokásosnál nagyobb mérettartomány miatt, valamint azért, mert a ház egy domboldalba simul bele, az Idea-oszlopokat egyedi kitámasztókarokkal erősítettük meg. Habár a Royal napvitorla kézi hajtókarral is ki- és betekerhető, motorizálva valóban királyi kényelemben lehet részünk, ráadásul szél- és esőérzékelővel ellátva a napvitorlát a távollétünkben, a hirtelen kerekedő zivatar esetén is védve tudjuk. Feltekerve pedig nem kell félteni a napvitorlát sem az esőtől, sem a széltől, sőt akár télen is kinn maradhat, ha előtte megbizonyosodtunk arról, hogy száraz a textília. Persze arra is lehetőség van, hogy lebontsuk a napvitorla szerkezetét, és a következő szezonban újra felépítsük. Ami pedig a Royal napvitorla textíliáját illeti, a pillekönnyű és minden irányban feszíthető Shade-NET textíliából éppúgy választhat, mint a Suntropic és Solids ponyvatextíliából, így a házhoz és környezetéhez leginkább illő színben gyártjuk le méretpontosan a kültéri árnyékolót.

Ez esetben fehér Solids textíliára esett a választás, ami kitekerve olyan, akárcsak egy szélben dagadó hajóvitorla. Nézze meg erről a különleges Royal napvitorláról készült videónkat, és ha Ön is szeretne egyet, hívja a Rollstar munkatársait Budapesten és a Balaton mellett.
A Rollstar munkatársak naplementére készültek el a Royal napvitorla felállításával, a ház tulajdonosa azon nyomban házi videón osztotta meg örömét barátaival.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.