Becsengettek! Több száz rolettánk vizsgázik

Szeptember első hete nem a gyermekek kedvence, aztán gyorsan visszarázódnak ők is a dolgos hétköznapokba, és ismét az iskola lesz az a hely, ahol idejük nagy részét töltik. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy a több mint száz éves Debreceni Református Kollégium Általános Iskolájának és Gimnáziumának a megújulásában nekünk is részünk lehetett. Több száz, speciális konzolokon rögzített rolettánk vizsgázik a modern iskolai környezetben.

Ha egy évtizeddel ezelőtt arról hallottunk volna, hogy nem lesz krétapor, vizes szivacs a tantermekben, átveszi azok helyét a számítógép, talán el sem hisszük. Mára azonban a modern iskolai környezet mindennapos hasznos eszköze a digitális tábla, a projektor. Hogyan kanyarodunk el innen az árnyékolástechnikához? Nagyon egyszerű: az interaktív tanítás, a digitális eszközök használata megfelelő fényviszonyokat, elsötétítést igényel. Természetesen a nagy ablakokon át érkező napsugarak is zavarhatják a gyerekeket, ezért tanácsos szűrni az éles fényeket. A nagy múltú Debreceni Református Kollégium Általános Iskola és Gimnázium megújulva várta idén a diákokat. A modernizációban nagy szerepet kaptak a Rollstar roletták is, nem is akármennyi, és nem is akárhogyan! Több mint háromszáz áttetsző és sötétítő rolettát szereltünk fel az iskolában, hogy a kettős célt, az elsötétítést és a fényszűrést is meg tudjuk oldani. Egy speciális konzolt gyártottunk, amire mindkét típusú rolettát felszereltük: az ablakhoz közelebb a sötétítő rolettát, túlnyúlva az ablaknyíláson, hogy minél kisebb legyen a fényrés, előtte pedig ott a lyukacsos roletta, ami kellemes, szűrt fényt teremt a tanuláshoz, 86 százalékban képes megszűrni a napsugarakat.

A roletta egyébként nem csupán közintézmények, szalonok, vendéglátóhelyek kedvelt beltéri árnyékolója, hanem a magánházak, lakások ablakaival is csodákat tesz. Több mint százféle textíliát kínálunk, a fényáteresztőtől a teljes sötétséget adó változatig, a natúrtól a selymesen csillogóig, a színpaletta teljes spektrumában. Legegyszerűbb változata tok nélkül készül, így a rolettacsőhöz rögzített textília két oldalán kis fénycsíkok jutnak a beltérbe, amit a tokozott kivitellel megszüntethetünk. A tökéletes fényzárást a tokozott, vezetősínes rolettával érhetjük el, amikor is a textília két oldalt alumínium vezetősínben mozog.

Mindig büszkék vagyunk arra, ha sikerül a fejlesztéseinket, termékeinket az egyedi igények szolgálatába állítani, legyen szó egy iskoláról vagy egy család komfortját megteremtő árnyékolástechnikai megoldásról.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.