Betörésvédelem, alumíniumredőny

A redőrségi statisztikákban a betőrések száma viszonylag állandó. A betörőkegyharmada azonban feladja tervét amennyiben extra akadályba ütközik pl.feltolásgátlóval felszerelt alumínium redőny nehezíti akcióját. Épp ezért sokanleeresztett redőnyökkel indulnak nyaralni. Azonban ennek is meg lehet a magahátránya.

Betörésvédelem3BetörésvédelemA folyamatosan leeresztett redőny akár egyértelmű jelzés is leheta betörő számára: senki sincs otthon. Intelligens lakásvédelem jelenthetmegoldást erre a problémára. Időkapcosló irányította redőnyök vagy a redőnyök ésa riasztó összekapcsolása hihető módon szimulálja a lakók jelenlétét a lakásban.Ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy míg nyaralunk, hívatlan vendég ne érezzemagát otthon lakásunkban.

A német elero cég időkapcsolójának szabadságprogramja reggelautomatikusan felhúzza, este pedig leengedi az redőnyöket vagy zsaluziákat.Ráadásul váltakozó időpontokban! A lakók helyettesítése így válikteljessé.

Az Invio 868 kisméretű vezeték nélküli adót pedig összeköthetjük ariasztóval. Amennyiben a riasztó jelet ad ki, ez a kis jeladó beindítja aredőnyök motorjait, amik veszély esetén azonnal leengedik a redőny páncélzatát .Igy módon olyan intelligens lakásvédelmi rendszer jön létre, amelyhatásosan távol tartja a betolakódókat.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.