Biztonságban, redőnyautomatizálással

RedőnymotorRedőnymotorA közelgő ünneppel együtt járó nagy családi látogatások idején,szilveszterkor és a síszezon kellős közepén sokan kelnek útra.Leengedik, vagy épp "félárbocra" engedik a redőnyöket, és napokig,hetekig magukra hagyják otthonukat, értékeiket. A Rollstar intelligensvezérlőegységgel felszerelt redőnyei segítségünkre sietnek abban, hogya betörőket távol tartsuk lakásunktól.

A biztonságra törekvés gondolata és igénye nem újkeletű. Az ennek a szolgálatába állított technológiai fejlesztések háza táján azonban nem árt alaposan szétnéznünk. A biztonságtechnika széles témakörében ott a helye a Rollstar forgalmazásában elérhető elero redőnyautomatizálási rendszereknek is! Hogy miért? Elmondjuk!

Az AstroTec időkapcsoló automatika segítségével előre beprogramozhatjuk azokat az időpontokat, hogy mikor húzza fel és eressze le a rendszer a redőnyeinket. Akkor is, ha nem tartózkodunk otthon.

Automatizált redőnyAutomatizált redőnyA ProLine termékcsalád ékes példája annak, hogy nem kell félnünk az elektronikától, hiszen a rendszer logikusan, könnyedén kezelhető, tökéletesen megbízható. Ugyancsak az elero fejlesztése a RevoLine termékkör, amely az innováció szellemében született. Olyan meghajtási rendszert fejlesztettek ki, amely egyesíti az erőt, a precizitást, a halk működést. Beépített lassító-mechanizmusa a végállásoknál könnyed mozgást biztosít.

Ha a leereszkedő redőny akadályba ütközik, vagy esetleg hozzáfagyott a párkányhoz, azt az ACS-E meghajtás felismeri, és magától kikapcsolja a motort. Így nem sérül a redőny, nem megy tönkre a motor.

Létezik rádiójel-vevővel beépített modell is, ez az ACS-868 motor. Legkézenfekvőbb előnye a beépíthetősége, hisz nincs szükség kábelezésre.

Ha a Lumo-868 kombinált fény-, sötétség- és ablaktörés érzékelő rendszer mellett döntünk, ugyancsak nem válunk a betörők célpontjává. A szerkezet ugyanis automatukusan reagál a fényváltozásokra, és felengedi vagy leereszti a redőnyöket egy adott pontig. Ha az üvegfelületet erős ütések érik, netán betörik, a Lumo-868 rögtön leereszti a redőnyöket.

Az intelligens vezérlőegységgel ellátott redőnyöknek a betörésvédelem mellett azt az előnyét is élvezhetjük, hogy a fűtési költségeinket is csökkenti.

A védőtokból leereszkedő, oldalról egymásba csúsztatott alumíniumlamellák tökéletesen zárják le az ablak- és ajtónyílásokat. A hófúvásnak, erős szélnek is kiválóan ellenállnak, hisz az extrudált alumínium vezetősínekbe rugalmas gumitömítések kerültek. Az intelligens AstroTec időkapcsolóval felszerelt redőnyökhöz hozzá sem kell nyúlnunk: a vezérlő napfelkeltekor felhúzza az árnyékolókat, és leereszti napnyugtakor. Ezzel pedig "kordában tartja" az ablaküveg és a redőny közötti levegőt, és az így létrejött szigetelés tetten érhető a fűtési költség csökkenésében.

Az időjárás viszontagságai és a nem várt "vendégek" ellen egyaránt kitűnő védelmet nyújtanak a Rollstar automatizált redőnyei.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.