Bővítettük a pliszéfüggöny-választékunkat!

Azt már talán szükségtelen emlegetni, hogy a pliszé az egyik legsokoldalúbb belső árnyékoló: négyszögletes, kerek, háromszögű, tetőtéri ablakra egyaránt „rászabható“, és a széles és színes textilválaszték tovább növeli a variációk számát. A Rollstarnál már eddig is több mint ötvenféle pliszé között keresgélhettük az igazit, de csak eddig! A friss trendek ugyanis a kínálat frissítését hozták magukkal ősszel, ami azért is jó időzítés, mert divatosak és takarékosak is lehetünk egyszerre. Hogyan?

A pliszéfüggönyt harmonikaszerű textíliája látványelemmé teszi az ablakon, miközben teszi a dolgát: ha kell árnyékol, áttetszőségével finoman takar, ha kell teljesen kizárja a fényt, és ha kell, alupigmentált külső fele visszaveri a napsugarakat. Mindeközben egy feltűnő színű textíliával a helyiség fókuszpontjává válhat, illetve teljesen belesimulhat a környezetébe, ahogyan az ablak üvegfelületére.

Kreatív felhasználási módja hosszú ideje a beltéri árnyékolók toplistájának élén tartja a pliszéfüggönyt, sok otthonban találta már meg kiérdemelt helyét, és most új trendi típusokkal ismerkedhetünk meg a Rollstar jóvoltából.

Színek és anyagminőség tekintetében egyánt bővült a pliszéfüggöny-választékunk. Nemcsak a divatos föld színeket találjuk meg frissítésként, de úgynevezett „gyöngyözött“ textiltípusokat is, ami az alupigmentált kivitelhez hasonlóan szintén hatékonyabban veri vissza a napsugarakat. DIM-OUT textíliát is választhatunk most már, ami speciális kezelésének köszönhetően a nehezen éghető anyagok csoportjába tartozik. Ez különösen jó hír szállodáknak, éttermeknek, butikoknak, szépségszalonoknak, hiszen itthon is szigorú tűzvédelmi előírásoknak kell megfelelniük, és tendenciaként tekinthetjük, hogy például Németországban a nehezen éghető anyagok alkalmazása már gyakran elvárás, előírás. A DIM-OUT textíliák jóval sűrűbbek, mint az áttetsző pliszéanyagok, mégsem zárják ki teljesen a napfényt. Nem úgy a black-out textilek, amelyek teljes mértékben megakadályozzák a természetes fény bejutását az árnyékolt helyiségbe.

Természetesen az új pliszéfüggönyökhöz is választhatunk a RAL-színskáláról olyan harmonizáló árnyalatot, amelyre porszóratva a pliszé alumínium profilját, teljes harmóniát élvezhetünk. Alapáron egyébként fehér színű a profil.

Nem csupán az új textíliák között válogathatunk, de azt is eldönthetjük, mivel mozgassuk nap mint nap a pliszét. A zsinórzat mellett bukó-nyíló, illetve tetőtéri ablakok esetében kényelmes fogantyút használhatunk. Normál ablakok esetében az elero motoros működtetés is könnyűszerrel megoldható.

És ne feledjük, ez év végéig tíz százalékot megspórolhatunk a Rollstar árnyékolók árából, így nagyon jó áron juthatunk hozzá divatos új pliszéfüggönyökhöz is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.