Buraernyő, a karakteres napárnyékoló


A napsütötte Itália utcáin járva, turistaként nem csak arra lehetünk figyelmesek, hogy minden ablak „roskadozik" a virágoktól, de arra is, hogy az egyik legközkedveltebb kültéri árnyékoló a buraernyő. A karakteres küllemű buraernyő itthon is egyre népszerűbb. Nyáron véd a naptól, télen a hótól, ősszel az esőtől, praktikus a bejárati ajtó fölött, buraszerű formája körbefogja az ablakot, ajtót, így oldalról is véd.

Buraernyőt itthon is egyre többet látni, igaz, hogy még zömében üzletportálok, éttermek, kávézók, butikok homlokzatán. Megnyerő formája és strapabíró szerkezeti kialakítása miatt azonban családi házak, lakások ablakai, ajtói fölött is jó szogálatot tesznek egész évben.

BúraernyőBúraernyő

A Rollstar meglepő formagazdagságban és típusválasztékban kínálja ezeket a strapabíró kültéri árnyékolókat. Mivel a buraernyők vázszerkezete komoly alumínium profilokból és öntvényekből készül - hozzájuk műnyag csuklóelemek csatlakoznak -, a mi éghajlatunkon a napvédelem mellett plusz feladatoknak is megfelelnek, hiszen télen, ősszel éppúgy védenek, csak épp akkor nem a napsütéstől, hanem a széltől, esőtől, hótól. Ehhez persze megfelelő minőségű ponyvára is szükség van, de erről később. Ha a buraernyő vázszerkezetébe merevítő bordák kerülnek, akkor fixek lesznek, különben kinyithatók és becsukhatók, ahogyan a körülmények igénylik. A mozgatás terelőtárcsákon vezetett zsinór segítségével történik. A szerkezet színe alap kivitelben natúr, illetve fehér, de ha tökéletességre vágyunk, és azt szeretnénk, hogy gyakorlatilag „eltűnjön" a vázszerkezet a homlokzaton, akkor azzal harmonizáló árnyalatot is választhatunk a RAL-színskála gazdag választékából.

A buraernyő mérettartománya is széles lehetőségeket kínál: 100 centiméter szélestől az egészen 6 méteres szélességig, a 70 centiméteről 160 centiméter mélységig el tudja készíteni méretpontosan a Rollstar a kívánt buraernyőt.

A vázszerkezetre feszülő, acélkapcsokkal rögzített ponyva anyagául korábban leginkább a lakkfólia szolgált, mára viszont átvették a helyét a napellenzőponyvák, amelyek sokkal többet tudnak az árnyékolásról. A Rollstar napellenző ponyvái UV-stabil, vízlepergető, szennytaszító tulajdonságaikkal teszik kényelmessé és biztonságossá a buraernyők használatát is. Hogy valóban a homlokzat díszei lehessenek a buraernyők, a Rollstar ponyvaválasztékában a szivárvány minden színéből választhatunk, és persze dönthetünk a „klasszikus" csíkos ponyva mellett is. A Rollstar az üzleportálokra tervezett buraernyők ponyváit kívánság szerint céglogóval, emblémával, felirattal is ellátja.

Nézze meg, próbálja ki az olaszok kedvenc árnyékolóit a Rollstarnál!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.