Buraernyő, árnyékoljunk stílusosan

Az olaszok stílusérzékét senki sem kérdőjelezi meg, legyen szó öltözködésről, autóról vagy éppen lakberendezésről. Az olasz utcákon járva sorra tűnnek elénk a buraernyők, jelezve: szeretjük a stílust, de nem mondunk le a praktikumról. A buraernyő minden évszakban teszi a dolgát: óv a napfénytől, esőtől, széltől, körbeöleli az ablakokat, hogy oldalról is védettek legyünk. A buraernyő olyan, mint egy jól szabott olasz koktélruha: könnyed, rafinált megjelenésű, egyedi szabású, szépen kivitelezett kültéri árnyékoló az ablakok, a kirakat, a bejárati ajtó fölött.

Az olaszok eleganciáját itthon is mind többen képviselik. A buraernyőt annak idején üzletportálok, éttermek, kávézók, műemlék épületek választották előszeretettel, de idővel bizonyította, hogy ott a helye a családi és társasházak ablaka, bejárata fölött is.

Mert milyen jó, amikor az ajtó előtt nem ázunk, amíg megkeressük a táska mélyén a kulcsot, főleg ha bevásárlószatyor is húzza a vállunkat… Milyen jó, hogy a buraernyő alatt összecsukhatjuk az esernyőt, nem hullik nyakunkba az eső, a hó, és a nap sem vakít el bennünket.

Meglepő, hogy milyen formagazdagság alakult ki a buraernyők piacán. A Rollstar gyártósorán fix és mozgatható változatokból összesen tizennégyféle típus készülhet, ami garantálja, hogy a felszerelés helyétől, az igényektől függően megvalósítható legyen minden, amit elképzeltünk. Kíváncsi rá, milyen formákban készülhet buraernyő? Kattintson ide, és máris megnézheti! A megnyerő küllem strapabíró szerkezettel és az éghajlatunk időjárási körülményeinek megfelelő árnyékoló ponyvával párosul. Azt persze hozzá kell tenni, hogy a buraernyő sem bírja a méretes hóréteg súlyát, a legnagyobb havazásban kíméljük. Ezért is praktikusabb az összecsukható változat mellett dönteni.

A vázszerkezetet alumínium profilok és öntvények alkotják, ami szintén arra hivatott, hogy az olaszokétól kicsit zordabb hazai időjárást is állják. A vázra bevizsgált, UV-álló, szenny- és víztaszító napellenző textília kerül a Rollstar üzemében. Ha nem a fix kivitel mellett döntünk, akkor terelőtárcsákon vezetett zsinórral történik a buraernyő nyitása-zárása. A csinos buraernyőnek nem csak a típusválasztéka gazdag, de képes akár hat méter széles üvegfelület fölött is pompázni, a mélysége pedig 70 és 160 centiméter között mozog. Ezzel a modern építészet által preferált, hatalmas üvegfelületekkel tervezett épületekhez és a békebeli utcaképhez is nagyszerűen illeszthető a buraernyő.

Látogasson el bemutatótermeink egyikébe, hogy működés közben is meggyőződhessen a buraernyő nagyszerűségéről! A Rollstar szakértő munkatársai segítenek az ideális buraernyő kiválasztásában, hogy hosszú évekig élvezhesse az árnyékoló praktikumát, hirdethesse a megnyerő olaszos stílust.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.