Business szalagfüggöny – avagy a legjobb üzlet

Nem kérdés, hogy a szalagfüggöny az irodaházak, közintézmények, szépségszalonok első számú beltéri árnyékolója. A piac igyekszik lépést tartani azon speciális elvárásokkal, amelyek az épület, a tájolás, az irodai használat során megfogalmazódnak a szalagfüggönnyel szemben. Így lehet, hogy újabb, sűrű szövésű lamellatípussal bővítettük lamellaválasztékunkat. A Business néven futó dim-out textillamellák hatékonyak a fényszűrésben, a nyugodt munkakörülmények megteremtésében.

A szalagfüggönyt mára szívesen választjuk az otthonainkba is, hiszen azon terméktulajdonságok, amelyek az irodákban, szalonokban jól jönnek, a nappalinkban, étkezőnkben is praktikussá teszik az árnyékolót. Gondolunk itt a könnyű kezelhetőségére, praktikumára, jó ár/érték arányára (a sötétítő és a csipkefüggöny szerepét egyszerre betölti) és dekoratív megjelenésére.

A szalagfüggöny lamellái 180 fokos szögben elforgathatók, és többféleképpen gyűjthetők, így a berendezés is könnyebb: biztos, hogy nem lesz útban a komód vagy egyéb bútor, hiszen úgy készítjük el a szalagfüggönyt, ahogyan az egyéni igények, helyszíni adottságok megkívánják. Ha a szalagfüggöny előnyeiről szólunk, azt is el kell mondani, hogy szögletes, kerek, háromszög ablakra, ferde nyílászáró belső árnyékolására egyaránt alkalmas, kis helyigényű. És még valami: kézzel vagy automatikával felszerelve, könnyedén kezelhető.

Az irodakultúra fejlődésével, illetve az irodaházak speciális előírásaival lépést tartó árnyékolástechnikai fejlesztések újabb lépcsője a Business dim-out textillamellákból álló szalagfüggöny, amely a Rollstar kínálatában már megtalálható! Irodai munka számítógép nélkül nem létezik, és mivel az irodaházak zöme egyébként látványos, hatalmas ablakokkal, üvegfelületekkel készülnek, az ergonomikus munkaterület megteremtéséhez, a nyugodt munkavégzéshez szükség van a napvédelemre. És lévén irodáról szó, az árnyékoláson túl adódik az a speciális elvárás is, hogy nehezen éghető textíliából készüljön a szalagfüggöny (tőlünk nyugatabbra ez kötelező!). A Business dim-out textília sűrű szövésű, és gyöngyözött a hátulja. Előbbi azért fontos, mert a Business nem áttetsző, de nem is sötétít le teljesen, tehát az irodai munkához elegendő fényt enged át, de a zavaró vakításnek útját állja. Utóbbi, a gyöngyözött külső felület pedig azért lényeges, mert ez a szalagfüggönytípus visszaveri a hőt. A mai klímaviszonyok között jóval hatékonyabb, mint a szokásos lamellák. Tisztításáról annyit, hogy elegendő egy nedves szivaccsal a kézben áttörölni a lamellákat, egyéb dolog nincs is.

Kanyarodjunk vissza kicsit az irodakultúrára! Egyre többen ismerik fel, hogy a komfortos, harmonikus munkakörnyezet inspiráló, energizáló, ami biztos, hogy megjelenik a munkateljesítményben. A színek pszichénkre gyakorolt hatásai is ismertek. A Business dim-out textillamellák fehér, szürke, bézs, pasztellzöld, sárga és terrakotta árnyalatban készülnek, egymással szépen kombinálhatók. És ha valami praktikus és szép is, az csak a hasznunkra lehet!

A Business szalagfüggöny jó üzlet!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.