Cseréljünk műanyag nyílászáróra!


Rossz idők járnak azokra, akik a télnek rosszul záródó, régi ablakakokkal vágtak neki. Számukra nem csak a zord időjárás, a hideg szél, a hófúvás okoz gondot, hanem az ezzel együtt elszökő energia, a magas fűtésszámla kifizetése is. A Front-Tech hőszigetelő műanyag nyílászáróival akár negyven százalékkal csökkenthetjük fűtési költségünket, és ha az ablakokra Rollstar alumínium redőnyt szereltetünk, még jobb hatásfokkal védhetjük otthonunkat.

Tavaszig emberpróbáló mínuszokkal „küzdenek" az ablakaink, és tetemes energiaköltséget rónak ránk, ha az elöregedett ablakokon befúj a szél, mert nem illeszkednek, záródnak rendesen, üvegezésük elavult technológiával készült.

A Front-Tech műanyag nyílászáróival jelentős mértékben csökkenthetjük a fűtésszámlánk öszegét, és további jelentős költségmegtakarítást érhetünk el, ha a műanyag nyílászárókat alumínium redőnyökkel látjuk el. Az egyik legnépszerűbb külső árnyékolástechnikai terméket, az alumínium redőnyt a Front-Tech társvállalata, a Rollstar ugyanúgy egyedi méretre készíti, akárcsak a műanyag ablakokat, ajtókat, teraszajtókat.

nyílászárónyílászáró

A Front-Tech két ablakcsaládot gyárt, a német Roplasto technológiáját követve. A kitűnő hő- és hangszigetelő műanyag nyílászárók a Standard és a Design nevet kapták. A Standard termékcsalád háromkamrás rendszerű nyílászárókból, ablakokból, bejárati és erkélyajtókból áll. Az U=1,4 W/m2K értékű hőátbocsátású profilrendszer árulkodik a jó hőszigetelésről. A Front-Tech Design ablakai, ajtói öt légkamrával készülnek, hőátbocsátási értékük 1,2 W/m2K, ami igen jó mutatónak számít. A Design termékcsalád Softline kivitele különösen szép megjelenésű: a műanyag nyílászárók 5 milliméteres sugarú lekerekített éleket kapnak. A nyílászárók 24 milliméteres üvegezéssel készülnek, amelyeket fóliáztathatunk, mintázattal is rendelhetünk, így a hőszigetelés mellett a belátásmentességről és a betörésvédelemről is gondoskodunk. A Front-Tech ablakok, erkélyajtók esztétikus megjelenéssel, minden esetben egyedi igények szerint, méretpontos gyártással készülnek. Különleges alakú, akár háromszög, kör, trapéz, íves formájú ablakok, ajtók gyártását és beépítését is vállaljuk, ügyfeleink megválaszthatják a nyitásirányt is. Nyíló, bukó, bukó-nyíló, illetve fixen üvegezett hőszigetelt nyílászárókat kínálunk.

Optimális hővédelmet akkor érhetünk el, ha az ablakokat külső árnyékolóval, alumínium redőnnyel védjük, amelyek ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, és még a jól szigetelő nyílászárók mellett is 20 százalékkal javítják a hőmegtartást. Nagy előny, hogy az alumínium redőnyöket később, az ablakcsere után is felszereltethetjük, sőt, az egyre népszerűbb redőnyautomatizálási rendszer kiépítése is ütemezhető, vagyis jól megtervezhetjük a kiadásainkat.

Kapcsolódó linkek

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.