Csíkokból roletta? Miért ne?!

Egy újabb élő példát hozunk arra, hogy amikor már azt hinnénk, minden létező variáció megszületett rolettára, napernyőre, redőnyre, akkor egy új egyedi igény új megoldást szül - és ez most a csíkos roletta. Mert mit tehetünk akkor, ha a maximális 3x3 méteres méretű roletta nem elegendő? Válasszunk ki néhány nekünk tetsző színárnyalatú rolettatextíliát, és készíttessük el egyedi árnyékolónkat a Rollstarral!

A roletta az egyik legrégebbi és legkedveltebb beltéri árnyékoló. Nemhiába, hiszen egyszerű, strapabíró szerkezetű, könnyen kezelhető, és a választható textíliák sokaságának köszönhetően rendkívül esztétikus. Üzletekbe, irodákba, irodaházakba és persze családi házak, lakások belső tereinek a fényszabályozására egyformán előszeretettel választják megrendelőink. Könnyen megtalálni a megfelelő kivitelt, hiszen a legegyszerűbb, rolettahengerről letekeredő változat mellett létezik oldalt megvezetett, feszített és tokozott kivitel is, van textília a fényáteresztőtől az alupigmentált, mintás változaton át a teljesen sötétítőig, felszerelhető a mennyezetre, oldalfalra és ferde tetősíkra is, mozgatható rugó vagy gyöngylánc segítségével és motorizálható! Vagyis sokoldalú és professzionális!

De! De mivel még a legegyszerűbb, hengerről szabadon letekeredő roletta mérete is maximált, előfordulhat, hogy a 3x3 méteres roletta kicsinek bizonyul. Könnyű ezt elképzelni tulajdonképpen, ha egy családi ház üvegfalára, ha egy loft lakás hatalmas ablakaira gondolunk, és persze itt vannak a modern, csupa üveg irodaházak is. Mint amilyen az Arcon Kft. irodaháza, ahová a fotón látható különleges csíkos rolettákat készítettük!

A rolettatextíliák csíkozása, variálása újabb fejezetet nyit a roletták életében, mert amellett, hogy a méretprobléma a textilcsíkok kombinálásával megoldható, új, kreatív terepet ad a lakberendezésnek, hogy otthonunk harmóniájához a színes-csíkos roletta is nagyban hozzájáruljon. Ehhez csupán az szükséges, hogy kiválasszuk azt a két-három színárnyalatot, amelyet az ablakon is viszont szeretnénk látni, aztán végigböngészni a Rollstar rolettatextil-kínálatát (akár a honlapunk látványtervezőjével is kezdheti a tervezést), és kiválasztani a nekünk tetsző textíliákat! Budapesti bemutatótermeinkben és vidéki partnereinknél minden segítséget megkap a tervezéshez!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.