Delta: a legújabb csuklókaros napellenző

A nyár a nyakunkon, amikor lengébben öltözünk, kivillannak a delták... Otthonunkat pedig épp ekkor kell „felöltöztetni”, megvédeni a forróságtól. A nyár nagy Rollstar újdonsága a Delta csuklókaros napellenző, ami a legerősebb napsugarakat is kivédi, és kellemes hűvösben tartja az erkélyt, a teraszt.

A Delta az idei nyár legizmosabb új csuklókaros napellenzője lesz! A Delta óriási előnyét a népszerű Classic napellenző alapozza meg: alkatrészeik jó része azonos, csak épp a Delta egyszerűbb billentőszerkezete kedvezőbb árfekvést eredményez. Így akinek egyaránt fontos a stabil, jó és biztos konstrukció, a tetszetős, UV-stabil akrilponyva, a megnyerő küllem és az ár, annak a Delta az ideális csuklókaros napellenző!

A Rollstar a Deltával a piaci igényekre válaszol, a megszokott magas színvonalon. Egy napellenző évtizedekre szól, amit a szerkezet legapróbb alkotóelemének, ha úgy tetszik, az utolsó rögzítőcsavarnak is bírnia kell. Emellett pedig olyan konstrukcióban kell gondolkozni, amit a legjobb áron lehet kihozni. Nos, ár/érték arány kérdésben a Delta biztosan verhetetlen! A Rollstar a Delta napellenzőt is extrudált alumínium alkotók, acélcsavarok, alumínium öntvények, sajtolt profilok, acélrugók és sodronykötél, acél zártszelvények tökéletes megkomponálásával gyártja, vagyis minőségi alapanyagokból, amelyek végeredményeként egy stabil, hosszú távra szóló, biztos működésű napellenző lehet a miénk.

A Delta napellenzőt homlokzatra és mennyezetre is szerelhetjük, univerzális felfogókonzolja mindkét esetben tökéletesen biztos. A homlokzati szerelés előnye, hogy ekkor védőtető kerülhet a napellenzőre, ami a feltekert ponyva és a szerkezet élettartamát is megnöveli. A napellenző dőlésszöge 0 és 45 fok között állítható az extrudált alumínium billentőszerkezettel, amelyben acélcsavarokkal végezhető a pontos beállítás, majd a rögzítés.

Delta napellenzővel maximum 28 négyzetméter árnyékolható, ami egy minigarzon méretű erkélyt, teraszt jelent. A maxium 8 méter szélesre tervezhető Delta karkinyúlása 1,5 métertől - fél méterenként növekedve - egészen 3,5 méterig terjedhet. Ez a tervezési szabadság csakis egyedi gyártású napellenzőnél adatik meg. A tervezés része és szépsége a kétszázféle ponyva átböngészése is, keresni és megtalálni a homlokzathoz, ízlésvilágunkhoz, a kültéri bútorokhoz leginkább illő színt, mintázatot. De ezzel még nem értünk a végére: a Delta szerkezetének a színét is magunk alakíthatjuk. Ha az alapáras horganyzott acélprofilok helyett fehér vagy színes műanyagbevonattal képzeljük el, hát lehet.

A Deltát kézi hajtókarral kezelhetjük, de csőmotorral is felszereltethetjük, így kapcsolóval, illetve távirányítóval hozhatjuk mozgásba. Ha szél- és esőérzékelő automatikát is beépíttetünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a hirtelen kerekedő szélvihar, nagy zápor a távollétünkben sem tesz kárt a napellenzőben.A szakszerű helyszíni felszerelés, a finomhangolás is része az árnyékolásnak, amit a Rollstar ugyancsak figyelemmel végez.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.