Duettfüggöny - ez a legújabb divat


A külfödi híradások arról szólnak, hogy a duettfüggöny a legújabb divat, ha belső árnyékolóról van szó. A duettfüggöny tulajdonképpen a pliszé kétrétegű változata. Ez a különleges, harmónikaszerű dupla textilréteg pedig nem csak látványos, de intelligens hőkezelő tulajdonságokkal is bír: hideg- és melegpufferként viselkedik. Vagyis nyáron hűt, télen pedig őrzi a meleget.

Mindjárt kiderül, miért nem lepődtünk meg azon, hogy Németországban a duettfüggöny lett a legújabb „divatőrület" a belső árnyékolók területén. A Rollstar kínálatában is megtalálható duettfüggöny sokoldalú: a megszokott, négyzetes nyílászárók mellett tetőterek ferde síkú ablakaira, valamint télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeire is kiváló árnyékoló.


DuettDuett


Dupla pliszírozott textília bújtatja a zsinórzatot, így semmi sem zavarja a látványt. Ez a kialakítás eredményezi azt, hogy a duettfüggöny átveszi az ablak izolálási funkcióját, így évszaktól vagy külső hőmérséklettől függetlenül hozzájárul az árnyékolt helyiség kellemes hőmérsékletének kialakulásához. A dupla szövés által létrejött "légpárnák" kitűnően szolgálnak hideg-, illetve melegpufferként. A pliszéfüggönynél (egyrétegű árnyékoló társánál) meglévő lyukacskái sincsenek, ami elsősorban a teljes sötétséget biztosító anyagoknál jelent előnyt, hisz a külvilág tökéletesen kizárható.

Nyáron a leengedett duettfüggöny távol tartja a meleget: izolációs rétegként funkcionál, így kellemesen hűvös marad a helyiség. Télen napközben a napsugárzás felmelegíti a helyiséget, és este, amikor leengedjük a duettfüggönyt, az megakadályozza a helyiség gyors lehűlését. És jól tudjuk: minél tovább bent marad a meleg, annál kevesebb lesz a fűtési számla. Ráadásul a dupla textília hangszigetelő hatása is meggyőző.

A Rollstar duettfüggönyeit négyféle áttetsző pasztellszínben és egy ezüstös, hővisszaverő felületű fényzáró változatban vásárolhatjuk meg. A textíliák alul és felül is egy alumínium profilba csúsztatott műanyag profilhoz csatlakoznak. Az alumínium profilt tetszés szerint színezve is kérhetjük felár megfizetésével, hogy teljes legyen az összhang az ablakkerettel.

Vannak még kétségei affelől, hogy miért a duetfüggöny a legnagyobb sláger? Kérdezze meg a Rollstar szakemberét, aki azt is elmondja, hogy ha március 31-ig rendeljük meg a duettfüggönyöket, 20 százalék kedvezménnyel tehetjük divatossá otthonunkat!


Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.