Édes kettesben: napellenző és napháló

Amint beköszönt a tavasz, a legtöbben szeretünk minél több időt a friss levegőn tölteni, és kifejezetten keressük azokat a vendéglátóhelyeket, ahol a szabadban étkezhetünk. Ahhoz azonban, hogy ez kellemes és zavartalan legyen, az árnyékolásról is gondoskodni kell. Így gondolta ezt az az elegáns cukrászda is, ahová a Rollstar kültéri árnyékolói édes kettesben kerültek fel.

Egy vendéglátóhely esetében több szempontból is fontos döntés az árnyékolás. Nem csupán a szokásosnál nagyobb méretek és a mindennapos használatból eredő fokozott megbízhatóság lényeges, de az is, hogy exkluzív reklámhordozóként is felfogható – mindjárt két okból is. Egyrészt azért, mert egész nyáron, őszig meghatározza a vendéglátóhely homlokzati képét, másrészt pedig azért, mert ha céglogóval, szlogennel megnyomva kellően ízléses és hívogató, akkor már messziről csalogatja a vendégeket.

Mindezek fényében gyártottuk le az egyedi Rollstar árnyékolókat a Kemenes Cukrászda számára. Egy Siesta napellenzőt és négy naphálót is készítettünk a helyszíni felmérést követően, amelyek együtt tökéletesen árnyékolnak és igazán esztétikusak is. Napellenzőből a tokozott vezetősínes Siestát ajánlottuk, ami komoly műszaki konstrukciójának köszönhetően extra nagy, akár 30 négyzetméteres terasz árnyékolására is alkalmas. Mivel az alumínium védőtok és a homlokprofil a napellenző ponyváját feltekerve tökéletesen bezárja, megvédi a textíliát, tehát meghosszabbítja a napellenző élettartamát is. Mivel a Siesta különlegesen nagy napellenző, ezért a hagyományos hajtókarral nem lenne kényelmes és biztonságos a mozgatása. Ezért csőmotorral szereltük fel, így távirányítóval könnyedén vezérelhető ez a nagyméretű napellenző.

Ezzel azonban még nem oldottuk meg az árnyékolást, hiszen a helyszínen az is kiderült számunkra, hogy a teraszra egész délután bevágnak a napsugarak. Ezért naphálókat szereltünk fel, amelyekre a cukrászda logóját is rányomtattuk, így mindjárt duplán nyertünk! A naphálók kellőképpen megszűrik a bántó napsugarakat, miközben lyukacsos textíliájukon keresztül biztosított a szellőzés és a külvilágot sem zárják ki hermetikusan, ugyanakkor elegáns reklámfelületté is váltak. Ön is tervezi, hogy üzletét, kávézóját még kellemesebbé teszi egy profi árnyékolóval? Kérje egyedi ajánlatunkat!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.