Egységes homlokzat

Szokták mondani, hogy a stílus nem feltétlenül pénz kérdése. Igaz ez akkor is, ha új ház építését tervezzük, vagy felújításon, cserén gondolkozunk. Az interneten a képkeresőbe beütve az „ablak“ szót, se szeri-se száma az inspiráló fotóknak. Sokszor látni ritmust adó tokosztott ablakot, de ma még egyedinek számít, ha ugyanez a ritmus ismétlődik a bejárati ajtón is. A Front-Tech a műanyag nyílászárót készíti el az egyedi elképzeléseknek megfelelő kivitelben és méretben, a Rollstar pedig ezzel összehangoltan a redőnyöket.

Azt az időt éljük, amikor még átgondoltabb tervezés, körültekintőbb költségvetés készül, bármit is szeretnénk csinosítani az otthonunkon, bármilyen energiahatékony beruházáson is törjük a fejünket. Ezzel együtt szeretnénk azt is, ha a végeredmény egyedi, divatos lenne.

Egy épületnek, legyen az soklakásos társasház vagy családi ház, fontos elemei a nyílászárók: méretük, színük, ritmusuk, az árnyékolók harmóniája alapvetően meghatározza a homlokzat karakterét. Érdemes figyelmet szentelni rá! Balaton környéki megbízónkkal együttgondolkodva hoztuk létre a ház felújítása, nyílászárócseréje után ezt a látványt, ami a szakértők szerint szép példája a homlokzati kép átgondolt és egyedi kialakításának. Ha olyan sok időt szánunk a homlokzati szín kiválasztására, miért hanyagolnánk el a nyílászárókat? Válasszuk ki a vakolat színét, az ablakkávát emeljük ki egy sötétebb tónussal, ami keretet ad a nyílászáróinknak. Kérjünk színmintát a vakolatról, mert ha a nyílászárókat nem fehér színben képzeljük el, akkor könnyebben választunk a RAL színskáláról a homlokzathoz passzoló árnyalatot. A színek mellett egy egyszerű ablakosztás is nagyban emeli a nyílászárók megjelenését, és sokat javíthat az arányokon is. Ritmust ad a homlokzatnak, amit nem lehet nem észrevenni! A méretpontos, egyedi gyártás behozhatatlan előnye, hogy nem kell kompromisszumokat kötni, olyan ablakot, bejárati és erkélyajtót készíttethetünk, ami a legelőnyösebb a háznak.

A nyílászárók védelme és vele a ház energiaháztartásának optimalizálása alapvető kitétel a tervezés során. Az alumínium redőny a nyílászáró koronája, télen-nyáron fontos feladattal. Az aluredőny akár 30 százalékkal is csökkentheti a fűtésköltségünket, nyáron pedig a legnagyobb kánikulában sem engedi túlmelegedni az árnyékolt belső tereket. Az alumínium redőny gyorsan megtérő, energiahatékony beruházást jelent, ami a praktikuma mellett esztétikai kérdés is. A Rollstar kétféle árfekvésben kínál alumínium redőnyöket, ami újabb nagy segítség a tervezésben és persze a családi kassza tekintetében is. A jól bevált Alukon mellett megismerkedhetünk az ugyancsak kiváló minőséget képviselő KY redőnyökkel is! A kültéri redőny azért is nagyszerű, mert rugalmasan, bármikor felkerülhet a házra, de persze a legjobb, ha már a tervezőasztalon gondolunk az árnyékolástechnikára, hiszen így más beépítési lehetőségünk is adódik: bevakoltathatjuk a redőnylamellákat összegyűjtő tokot, hogy rejtve maradjon. A külső tokos alumínium redőnyöket sem csak fehérben képzelhetjük el, az antracittól a mahagóni barnán, a zöldön át az elefántcsontszínig terjed a színpaletta, amit ugyan felár megfizetésével kérhetünk, de olyan mértékben változtathatjuk meg a homlokzat küllemét, hogy arra nem is gondolnánk! Ha nem hiszi, próbálja ki látványtervezőnket, ahol kedvére színezheti a vakolatot, az ablakkeretet, változtathatja a redőny színét, hogy megtalálja a kedvére való, egyedi színharmóniát!

A Rollstar az alumínium redőnyt, társvállalata, a Front-Tech a műanyag nyílászárót készíti el egyedi méretben, így egy kézben tudhatja az összehangolt gyártást, kivitelezést!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.