Együtt takarékosak lehetünk!

Az ősz beköszöntével újabb energetikai pályázatról hallani, amely az energiatakarékosságot célzó felújítást, korszerűsítést helyezi a középpontba. Fontosságát saját bőrünkön, a családi kasszán érezzük, így nem szükséges külön kiemelni. A jó nyílászárók, az alumínium redőny, az árnyékolástechnika mind-mind fontos összetevői az energiahatékony működésnek, amelyben a Rollstar a partnere.

Az energetikai pályázatoknak minden évben óriási a sikere, így érdemes figyelni, hogy mikor válik hivatalossá az a pályázat, amelyről a Magyar Közlönyben (1331/2012 IX.7.) már megjelent némi információ. E szerint 54 milliárd forint áll majd rendelkezésre a hatékony energiafelhasználás növelésére, amelyben a távhő szektor energetikai korszerűsítésén túl a hőszigetelés, a nyílászárócsere, az árnyékolástechnika is helyet kap.

Addig pedig tervezzen velünk! Egy ház, a lakás pozitív energiamérlegét csak úgy érhetjük el, ha komplex módon gondolkozunk: a külső burok, vagyis a hőszigetelés, a korszerű fűtésrendszer, valamint a jó hőátbocsátási értékekkel bíró nyílászárók, a fűtési energia megtartásában kitűnő, illetve nyáron az energiapazarló klímaberendezést kiváltó alumínium redőny összehangolt cseréjére, egyes elemek korszerűsítésére van szükség az energia ésszerű és a lehető legalacsonyabb mértékű felhasználásához. Nézzük, hogyan segíthet ebben a Rollstar!

Az alumínium redőny jó kettős ügynök módjára dolgozik: nyáron a felmelegedés ellen tesz, télen pedig benn tartja a hőt. Tiszta sor. Mégis, számszerűsíthető-e az alumínium redőnnyel elérhető takarékosság? Magyarul: mennyivel csökkenhet a fűtésszámla? Mennyit spórol nekünk az alumínium redőny?

Nos, az ablakokra energialyukként tekinthetünk a homlokzaton, ahol több-kevesebb sikerrel – attól függően, hogy milyen a nyílászárónk – megszökhet az otthon melege. Azonban ha alumínium redőnyök kerülnek az ablakokra, a ház hőszigetelési együtthatója jelentősen javul: korszerű ablakok esetén 18, a régebbieknél 37 százalékkal!

Az alumínium redőnyök dinamikus szigetelésként védenek, hiszen ha nappal felhúzzuk, és begyűjtjük a nap hőjét, majd naplementével lehúzzuk a redőnyöket, energiacsapdát állítunk, aminek mi leszünk a győztesei, haszonélvezői. Ha a procedúrát automatizáljuk, a motorizált redőnyöket fényérzékelővel, illetve időkapcsolóval látjuk el, akkor mindezt nélkülünk megoldja a redőny. Az elero csúcsminőséget és elérhető árszintet képvisel a redőnyautomatizálásban, a Rollstar e német márka termékeit szereli föl a méretre gyártott alumínium redőnyökre. Ez a korszerű energiatakarékosság!

Pályázzon, és tervezzen a Rollstarral!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.