Nekem bevált

"Együttműködésünk a Rollstar Kft.-vel vagy 20 éves múltra tekint vissza. Annak idején baráti ajánlásra rendeltük meg első napellenzőnket még érdi házunkra. Biztosra akartunk menni..."

Biztosra akartunk menni, hisz az úgynevezett "redőnyösökről" annyi mindent lehetett anno hallani: átveszik az előleget és aztán szőrén-szálán eltünnek. Ezzel szemben a Rollstar Kft.-nél mai napig élnek a régi telefonszámok, bemutatótermük, üzemük címe, elérhetőségük változatlan.

Szerencsére ugyan olyan készségesek is, mint az első megrendeléskor. Ahogy családunk igényei megváltoztak úgy bővült a Rollstartól rendelt termékpalettánk: hol pliszével, hol redőnnyel, máskor szalagfüggönnyel. Nemrégiben ismét költöztünk. Már nem is volt kérdés mely cégtől rendeljünk napellenzőt. A már sokszor bevált "recept" szerint a Rollstar műszaki szaktanácsadóját - akit régi ismerősként köszöntöttünk új otthonunkban - hívtuk ki helyszíni felmérésre. Mint ahogy a kép is bizonyítja, ismételten jól döntöttünk, hisz otthonunkkal tökéletes színharmóniát alkot napellenzőnk.

Bakay Eszter

Kérdése van? Keresse a Rollstar munkatársait bizalommal!


2019.09.04.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.