Elero motorizáció a betörők ellen


A télis sportok időszakában, de a mindennapok kiszámítható életritmusában is biztonságot nyújt, ha a külső árnyékolókat, az alumínium redőnyt, a védőrácsot, a rolettát az elero intelligens csőmotorokra bízzuk. A programozható vezérlésnek köszönhetően árnyékolóink akkor is mozgásban vannak a napszakoknak megfelelően, illetve a megadott időpontoknak megfelelően, ha nem tartózkodunk otthon.

Most, a síutak, a téli sportok idején, de a hétköznapokban is jó szolgálatot tesz az elero automatizált vezérlés, amely az árnyékolóink motorizációját jelenti. A betörők elleni védelemben ugyanúgy szerepe van az elero csőmotoroknak, mint télen a hőszigetelésben, nyáron a természetes klimatizálásban.
Az intelligens otthon fogalomtárában az árnyékolók automatizált mozgatása kiemelt helyen szerepel.

eleroeleroA Rollstar a német piacvezető elero termékeket építi be árnyékolástechnikai eszközeinek a mozgatásához. Az elero ProLine termékcsaládjával felszerelt árnyékolókhoz hozzá sem kell nyúlnunk: az AstroTec időkapcsolóval ellátott árnyékolók napfelkeltekor, illetve a beállított időpontban felhúzzák az árnyékolókat, majd leeresztik. Az elero motorizációval a Rollstar által gyártott zsaluziák, napellenzők, roletták, alumínium védőrácsok is felszerelhetők. Ez a kényelmes és biztonságos időkapcsoló pótolhatatlan szerepet vállal abban, hogy ha hosszabb időre elutazunk, véletlenszerűen mozgassa az árnyékolóinkat. Külön program, a „szabadság" program beállítása gondoskodik erről.

Az elero ProLine termékcsaládjában vezetékes és vezeték nélküli fali vezérlést ellátó egységek is megtalálhatók, és már itt az új generációt képviselő ProLine2 vezérlőcsalád, amely intelligens, kétirányú kommunikációt folytat az elero motorral. Emellett a rádiós motor visszajelzést ad működéséről a vezérlésnek, hogy állandóan ellenőrizhessük a működését. Az elero motorok ezen kívül egymásnak is jeleket adnak, így egyszerrre működésbe léphet otthonunk minden árnyékolója, a teljes rendszer aktiválható.

Az elero motoriáció könnyen kezelhető és tökéletesen megbízható. A betörők elleni védelemben is nagy segítségünkre van. A legtöbb árnyékoló utólag is motorizálható, a hagyományos motoros működtetésű árnyékolókat pedig gond nélkül kiegészíttethetjük rádióvezérlésű egységekkel, amelyről a Rollstar budapesti központi irodájában, bemutatótermeiben, illetve az ország több pontján is szakszerű felvilágosítást és tanácsokat kaphatunk.

Védjük otthonunkat, értékeinket az elero motorizáció nyújtotta intelligens vezérzéssel!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.