Extrák alapáron a Rollstarnál


Amit fehér alapkivitelben megkaphattunk a Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. kínálatában, azt eddig felár megfizetése mellett színharmoniált változatban is kérhettük. Így saját gyártásban készülő, méretpontos alumínium redőnyt, zsaluziát, napellenzőt vagy épp szalagfüggönyt is választhattunk olyan árnyalatban, amilyet csak elképzeltünk. Most is megtehetjük, de a szerkezet színesre festésének felárát mától a Rollstar állja!

A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. húsz éve kezdte meg egyedi árnyékolóinak a gyártását. A technológiai fejlesztések mellett az esztétikai igényeket is követve gazdag színpalettát alakított ki termékei köré, amelyek színharmonikus megjelenést biztosítanak, akárhová is kerüljenek árnyékolástechnikai eszközei. A színharmonizált kivitelű termékek az alapkivitelhez viszonyítva magasabb árkategóriát képviseltek: eddig „színes" felárat állapított meg a Rollstar, ami 10-30 százalékos ártöbbletet jelentett. Eddig!

Ha mától előreláthatóan jövő év márciusáig a Rollstarnál rendeli meg külső vagy belső árnyékolóját, akkor a felárat a Rollstar állja!

RedőnyRedőnyMit jelent ez pontosan? Válasszuk a legnépszerűbb belső árnyékolót, a szalagfüggönyt, a legsokoldalúbb, különleges alakú és tetőtéri nyílászárókra is kiváló pliszéfüggönyt és „dupla kivitelű testvérét", a duettfüggönyt, a szerkezetek színharmonizált megjelenését mostantól ajándékba kapjuk a Rollstartól. Ugyancsak jelentős árkedvezménnyel vásárolhatunk a homlokzat, a környezet színéhez illeszkedő külső árnyékolót is, hiszen az alumínium redőny, a szúnyogháló, a napellenző, a napháló szerkezetét is felár nélkül vásárolhatjuk meg színharmonizált változatban.

Kérjen tájékoztatót termékeinkről a budapesti, siófoki, balatonalmádi vagy szegedi bemutatótermünkben! Szívesen látjuk mintadarabokkal berendezett budapesti üzemünkben!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.