Fejfájás helyett reluxa

Előfordulhat, hogy ami az építész tervezőasztalán jó megoldásnak tűnik, a mindennapokban kellemetlen perceket szerez. Kompromisszumokat köthetünk néhány dologban, és van olyan, amit fejfájás helyett tökéletesen orvosolhatunk. Ilyen például a különleges formájú nyílászárók árnyékolása, amelyhez a Rollstar ezúttal a reluxát ajánlja!

Amikor kedves megrendelőnk arról beszélt nekünk, hogy bár nagyon szeretik a boltíves ablakaikat, de az árnyékolással gondjuk van, készen volt a válaszunk: reluxa kell az ablakaikra! A szót tett követte, amelyről a fürdőszobában készített fotó tanúskodik: az ablakot mára kék reluxa véd a kíváncsi tekintetektől és a nem kívánt napsugaraktól.

Mire képes a reluxa? A beltéri árnyékolók egyik legnépszerűbbike a reluxa, és nem véletlenül! Alumínium lamelláinak elforgatásával a tetszésünk szerinti fénymennyiséget engedhetjük a beltérbe, és mivel könnyű kezelni, könnyű megszeretni. Reluxát nem csak a szokásos formájú ablakokra kérhetünk, a trapéz, háromszög, kör vagy boltíves nyílászárók esztétikus és hatékony árnyékolására is képesek. Ha különleges formájú ablakra készül a méretpontos beltéri árnyékoló, akkor a lamellákat felhúzni nem, csak forgatni tudjuk. Méghozzá gond nélkül, hiszen a különleges ablakokra szabott lamellákat nyújtózkodás nélkül, kézmagasságban lévő bowdennel nyithatjuk és zárhatjuk. A hagyományos ablakok reluxáit gyöngylánccal látjuk el, ami a fel- és lehúzásra, illetve a lamellaforgatásra szolgál.

A mintegy harminc színt számláló reluxaválasztékunkból minden otthonba megtalálni a megfelelőt, és mivel a Rollstar reluxák színharmonizáltak, vagyis a lamellák, a felső sín, a zsinór és a létra színe megegyezik, igazán harmonikus árnyékolók a beltérben. Szakembereink segítenek az optimális színválasztásban is, hiszen minden színnek más és más a reflexiós tényezője, tehát eltérő hatékonysággal verik vissza a fényt.

A Rollstar reluxák a dán Faber cég alapanyagaiból, kétféle lamellaszélességgel - 16 és 25 milliméter – készülnek. Műanyag bevonatukba UV-álló pigmentek vegyülnek, amitől a reluxák nem fakulnak ki, megőrzik eredeti, szép színüket.

Megrendelőink a fürdőszoba hangulatához kékben játszó reluxát választottak, amely nem csupán praktikus, de komfortnövelő, esztétikus döntésnek bizonyult.

Kapcsolódó anyagok

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.