Fesztiválszezon a Rollstarral

A nyár beköszöntét biztosan jelzik a szabadtéri zenei fesztiválok. A sort a soproni VOLT Fesztivál nyitotta és a Sziget zárja, a Rollstar pedig, köszönhetően Tibi atyának és a magyar borkultúrát népszerűsítő vállalkozásának, végigfesztiválozza a nyarat. Hogyan? Úgy, hogy a Rollstar gyártotta az egyedi napellenzőket a mobil fröccskocsmához.

Hogy mi a nyári szabadtéri fesztiválok népszerűségének titka? Miért vonz embertömegeket egy balatoni hosszú hétvége vagy éppen a világ élvonalában emlegetett Sziget Fesztivál, arra sokféle válasz létezik. Arra azonban aligha gondoltunk a Rollstarnál, hogy mi is részesei lehetünk a nagy nyári fesztiválszezonnak, pedig ha jobban belegondolunk, kézenfekvő dolog árnyékolásról gondoskodni ott, ahol minden a szabad ég alatt zajlik.

Tibi atya, aki aranyköpéseivel és bölcsességeivel néhány éve szinte felrobbantotta a hazai Facebook-világot – és mára az ország egyik legtöbbet lájkolt oldala több mint egy millió követővel –, minden nagyobb fesztiválon megjelenik idén a mobil kocsmájával, hogy népszerűsítse a minőségi hazai borkultúrát és a fröccsöt. A Humbák Művek konténerei tehát fesztiválról fesztiválra járnak, a pultjára támaszkodva, kellemes árnyékban jólesik legurítani egy hűsítő italt. Az árnyékolásról Rollstar napellenzők gondoskodnak, méghozzá feliratozva, ami behúzva és kitekerve is jól látszik, így már messziről hívogató reklámfelületként tekinthetünk a ponyvatextíliára. Az egyenként 6x2,5 méteres napellenzők tökéletesen árnyékolják a konténerek előtti területet is, így nem kell a tűző napon sorban állni, és persze a pult mögött dolgozók is megtapasztalhatják, hogy a kitűnő hőtechnikai értékekkel bíró Rollstar ponyvák miatt nem szökik az egekbe a hőmérő higanyszála a zártabb konténerben sem. A szerkezeti felépítésnek és a jó minőségű textíliának természetesen itt is van jelentősége, hiszen biztonságos és stabil működést kell nyújtania a napellenzőnek – ebben segítenek az extrudált alumínium alkatrészek, amelyek teherbíróak, nem rozsdásodnak, nem gyengülnek évtizedek múltával sem.

Mivel a napellenző a kültéri árnyékolás egyik legnépszerűbb műfaja – legyen szó nyári fesztiválokról vagy a teraszunkról –, ezért a Rollstar meg akarta mutatni, milyen sokféle lehetőség rejlik a napellenzőben. Így összeállítottunk egy online napellenző-katalógust, ahol összefoglaltuk a napellenző-típusainkat, hogy Ön is rátaláljon az igazira, ahogyan Tibi atya is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.