Front-Tech műanyag bejárati ajtó

A szívesen látott vendéget barátságosan fogadja, a nem várt látogatóval szemben tartja a frontot. A ház, a lakás stílusából nem lóg ki, hő- és hangszigetelő, biztonságosan állja a mindennapi igénybevételt. A jó bejárati ajtók ismérvei ezek, amely tulajdonságokra ráismerünk a Front-Tech műanyag bejárati ajtók képében.

Bár a bejárati ajtó legfőbb funkciója hosszú évekre visszatekintve sem változott, mára szinte a védelemmel egyenértékű szempont lett a stílus. Hogy miért? A belsőépítészek, építészek előszeretettel tervezik egy hatalmas térbe a különöböző funkciójú helyiségeket. Így nem ritka - legyen pici garzon, vagy többszintes ház -, hogy a bejárati ajtót kinyitva rögtön a lakás „szívében“ találjuk magunkat, ahol a bejárati ajtó is berendezési tárgy. A Front-Tech műanyag ajtók a funkció és az esztétikum, valamint a beépítés szakszerűségével nyújtanak ideális megoldást.

A jó bejárati ajtó öt pontja

1. Védelem, biztonság
Bejárati ajtóBejárati ajtóA bejárati ajtóval szemben támasztott elvárások sorából a fokozott biztonsági követelményt emeljük az első helyre. A Front-Tech bejárati ajtók rendkívüli stabilitását a vastag profilok és a biztonsági vasalat garantálja. Mit jelent ez? A Front-Tech ajtókat az Európa-szerte elismert Winkhaus Ajtótechnikai Vállalat vasalataival látjuk el. A biztonságot, kényelmet és ellenőrzött nyitást-zárást szolgáló rendszermegoldás 3, illetve 5 ponton záródó biztonsági vasalatot takar. A védelem a tömör panelbe épített egy milliméteres acél merevítéssel növelhető. A Dr. Hann ajtópánt és a Hoppe ajtókilincs hosszú élettartamot garantálnak, és ezt ígéri az alumínium küszöb is. A beépített kukucskáló nyílás lehetővé teszi, hogy anélkül vegyük szemügyre az érkezőt, hogy ajtót kellene nyitnunk.

2. Stílusos megjelenés
Az, hogy otthonunk külső megjelenése harmonikus-e vagy sem, nagyban múlik az ablakok, az erkélyajtó és a bejárati ajtó egységes üvegezésétől, azok szárnyelosztásától, színétől. A Front-Tech műanyag bejárati ajtókat teljes mértékben az ízlésünk szerint formálhatjuk. Választható az ajtó üvegezése, osztása, és díszpanelekből is imponáló a kínálat. Kazettásan, vagy üveggel bármilyen osztás megvalósítható, a szokásos üveg mellett katedrálüveget is kérhetünk. Már csak a fényjáték miatt is kedvelt az oldal- és felülvilágító, amely bukó és fix kivitelben készülhet. A panelos bejárati ajtóhoz tömör és üvegezett dekorpanelek szolgálnak díszítő elemként. És a szín: alapkivitelben fehér színben gyártjuk az ajtókat, de igény szerint ellátjuk aranytölgy és mahagóni dekorfóliával. A Front-Tech bejárati ajtók esztétikus megjelenésükhöz minimális karbantartást igényelnek, a fával szemben nagy előnyük, hogy nem szükséges időről időre ápoló, védő réteggel ellátni, UV-stabilak és könnyen tisztíthatók.

3. Hő- és hangszigetelés
Ahogyan a Front-Tech Kft. által gyártott műanyag ablakok, a bejárati ajtók esetében is jó hő- és hangszigetelési mutatók igazak. Az 5-kamrás technológia hőszigetelési értéke: k=1,2W/m2K. Kevesen gondolnak rá, de nem csak télen élvezhetjük ennek a jótékony, pénztárcakímélő hatását, hisz éppoly fontos, hogy a nyári hőség ellen is védelmet nyújtson a bejárati ajtó. A hangszigetelés a forgalmas lépcsőház és az utca zajának a kizárását oldja meg.

4. Pontos felmérés, szakszerű beépítés
E pont legalább annyira fontos, mint az előzőek, különben oda a megálmodott, szép bejárati ajtó! A precíz beépítés a pontos felméréssel kezdődik, amelyet Budapest területén, illetve közvetlen vonzáskörzetében ingyenesen vállalunk. Térítés ellenében természetesen az ország egész területén elérhető a Front-Tech. Nos, minden esetben a helyszínen vett méret és a műszaki paraméterek birtokában tervezzük meg és gyártjuk le a bejárati ajtót. Szakembereink a régi ajtó szakszerű kibontásáról, elszállításáról, és az új ajtó beépítéséről is gondoskodnak. Az ajtókeret és a fal találkozásának dekoratív takarását is elvégzik. Szolgáltatásunk a szervizelésre, a garanciális javításra is kiterjed.

5. Igényfelmérés, tanácsadás
Jóllehet, a sor végére került ez a kitétel, de gyakorlatilag a munkafolyamat egészét átfogja. Hisz hiába a legjobb termék, ha az nem passzol az igényekhez, és nem tudjuk, milyen szempontok alapján döntsünk egyik vagy másik bejárati ajtó mellett. A Front-Tech azt mondja: elég, ha az igényeinkkel érkezünk, megkapjuk a segítséget ahhoz, hogy a műszaki adatok, a stílusok között elkalauzolva a legjobb döntést hozzuk meg. És mi segíthetné a legjobban a választást, ha nem az, hogy a tanácsok mellett a bemutatótermekben működés közben is kipróbálhatjuk a Front-Tech bejárati ajtókat.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.