Fürdőruhában olcsóbb a napellenző?!

Napellenző alatt hűsölni egyet jelent az életünk és otthonunk komfortfokozatának növelésével: egy jó, bevizsgált ponyvatextíliával készült napellenző védi a bőrt, a szemet a káros UV-sugaraktól, és védi az árnyékolt helyiségeket a túlzott felmelegedéstől – még a legforróbb napokon is –, véd a szemerkélő esőtől, bizonyos esetekben a kíváncsi tekintetektől is. De hogy jön a napellenzőhöz a fürdőruha?

A napellenző a nyári napok berobbanásától egészen késő őszig jó szolgálatot tesz, a legnépszerűbb kültéri árnyékoló, amelyből a Rollstar is gazdag típusválasztékot tart, hogy az egyedi árnyékolástechnikai feladatokhoz a legmegfelelőbbet választhassuk.

A csuklókaros Rollstar napellenzők mindegyikére UV-stabilizált, minőségi, a svájci Rákliga Szövetség által bevizsgált ponyvák kerülnek. A szerkezeti felépítésben nem, a karprofilok vastagságában és a billenőszerkezet összetettségében áll az egyes típusok közötti különbség, amelyeknek köszönhetően speciális árnyékolásra képesek. Attól függően, hogy például szeles helyre, panelerkélyre kerülnek, vagy akár 30 négyzetméter árnyékolását kell ellátniuk, más-más típust, konstrukciót ajánl a Rollstar.

A legerősebb karral készülnek, így a legszelesebb helyekre a Classic típusú napellenzők a legalkalmasabbak. Ha nem téglalap, hanem négyzet, vagy hosszúkás, a szélességénél hosszabb karkinyúlású árnyékolóra van szükség, akkor a Classic Extra típus a legmegfelelőbb. Az előző hírlevelünkben részletesen szóltunk róla, és egy korábbi levelünkben a Loggia Alfa, a panellakások erkélyének legpraktikusabb árnyékolójáról adtunk hírt, amelyekről a „Panelerkélyek árnyékolójának legjobbja: Loggia Alfa“ linkre kattintva olvashat többet. A napellenzők között tudhatjuk a pergolát is, amelyet a különösen napfényes és szeles teraszok árnyékolására használhatjuk. Kedvelt árnyékolói a cukrászdáknak, kávézóknak, éttermeknek is.

A Rollstar napellenzők mindegyike ellátható védőtetővel, illetve védőtokkal, ami a feltekert ponyvát és a szerkezetet védi, meghosszabbítva azok élettartamát. A napellenzők automatizálásában is segítünk: a német elero technológiája precíz és gombnyomásra történő, egyszerű mozgatást tesz lehetővé.

És jöjjön a fürdőruha és a napellenző közötti összefüggés! Ha 2012 augusztus és október között fürdőruhában sétál be budapesti bemutatótermünkbe vagy üzemünkbe, illetve a siófoki, balatonalmádi üzletünkbe, akkor 10 százalék kedvezménnyel juthat hozzá napellenzőjéhez! Aki mer, az biztosan nyer!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.