Gondoljon egy nagyot, és válassza a rolettát!

A beltéri árnyékolás ismert és közkedvelt szereplője a roletta. Legegyszerűbb felépítésben és legkedvezőbb árkategóriában ugyanúgy megtaláljuk, mint óriási méretben, mint ahogyan azt a főváros egyik régi-új kulturális központjában is megcsodálhatjuk. A lényeg, hogy gondoljunk egy nagyot, és válasszuk a rolettát akkor is, ha háromszor három méteres felületet árnyékolnánk.

A roletta egyszerű, ugyanakkor stabil szerkezet, a szivárvány összes színében létezik texília a rolettához, így minden otthonban otthonra találhat. A legegyszerűbb konstrukcióban a textília felső része a rolettacsőhöz rögzített, az aljába nehezékként egy alumínium cső kerül, és máris kész! Mozgatni rugós kivitelben, illetve gyöngylánccal lehet. A problémamentes mozgatáshoz a roletta textíliája kisebb az ablakfelületnél, így a két oldalon egy-egy kis fénycsík beszűrődik a beltérbe, erre érdemes odafigyelni, mert zavaró lehet. Ekkor jöhet a tokozott, vezetősínes roletta, ami ugyan drágább az előbbinél, de mivel a textil két oldalt alumínium vezetősínben mozog, kizárt a fény. Egyetlen gyengéjük, hogy maximált a méretük.

A Rollstar életében azonban nem csupán szlogen az egyedi igények szerinti gyártás, hanem a mindennapok gyakorlata. Készítettek már például óriási rolettát textilcsíkok kombinálásával, és létezik a szélén acéldróttal megvezetett és azt a parapethez rögzített roletta is, amivel az óriási ablakfelületek is tökéletesen árnyékolhatók.

Az egy éve új életre kelt Rózsavölgyi Szalonban szép példát találtunk a roletta alkalmazkodóképességére. A szecessziós épületben megfordult egykor Liszt Ferenc, Erkel Ferenc, Bartók Béla, fellépett itt Ravel és Debussy... Az illusztris helyszínen kellemes kávéház működik, helyet ad színházi és irodalmi estéknek, koncerteknek, gyerekprogramoknak. A ház elképesztő méretű ablakain át árad a fény, ami csodás élmény egy jó feketéhez, de zavaró egy előadáshoz. A kulturális központban ezért roletták árnyékolnak, méghozzá óriási elektromos mozgatású Rollstar roletták, amelyekkel kizárható a külvilág, és napszaktól függetlenül megteremthető a színjátszáshoz szükséges intim atmoszféra.

A Rollstar is arra biztat, hogy nagy üvegfelületeket is bátran árnyékolhatunk rolettával, ha a megfelelő konstrukciót választjuk. És ami még fontos: a textília típusa. A színek gazdagsága mellett elérhető áttetsző, fényáteresztő és fekete, teljes sötétséget biztosító rolettatextília is, ami egy többfunkciós térben praktikus választás. A nagyméretű rolettát ajánlott elero motoros mozgatással ellátni, ami nem csak a kényelmes, de a biztonságos és problémamentes használat kulcsa is egyben.

Tervezze meg a privát szalonját, és élvezze minden nap a nagyméretű roletta stílusát!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.