Gucci a csontvázon? Mi megmutatjuk, mi van a ponyva alatt!

A legtöbb gyártó ún. osztrák ponyvát kínál, ami felébresztheti a gondolatot: egyik árnyékoló olyan, mint a másik. Na, nem! Egy árnyékoló kiválasztása nem áll meg a ponyvatextil színénél, csíkjainál, illik azt is megnézni, hogy mi van a ponyva alatt. Különben könnyen lehet, hogy csontvázra kerül a Gucci… A Rollstar ezzel szemben műszaki tájékoztatókkal segíti a döntést, hogy olyan napellenzőnk legyen, amilyet elképzeltünk.

Huszonöt év gyártói-fejlesztői tapasztalattal a hátunk mögött sok-sok családi ház, lakás, irodaépület, bemutatóterem, gyár, illusztris vendéglátóhely szerepel referenciáink között. És szép számmal találtuk szembe magunkat egyedi igényekkel, szakmai kihívásokkal is. Mindig nagy öröm és büszkeség, amikor jártunkban-keltünkben megállapítjuk: még mindig a mi napellenzőnk van a homlokzaton.

Ilyen büszkeség számunkra az első értékesített Rollstar csuklókaros napellenző, amely a csepeli temető előtti virágüzletek egyikén ma is hibátlanul működik. És ennek már huszonhárom éve!

Akkor is úgy gondoltuk, és ma is úgy véljük, hogy a jó marketing mellé csakis jó termék társulhat, így mi nem hogy beszélünk róla, de fel is lebbentjük a textilt! Megengedjük, hogy a ponyvák alá nézzenek a vevőink, hogy lássák, milyen alapanyagból, milyen aprólékos megtervezettséggel, hogyan készülnek a napellenzők „testei”, a szerkezetek.

Mára majd’ minden napellenzőtípusunkról elkészítettünk egy pontos és közérthető műszaki tájékoztatót, hogy a partnereink tisztában legyenek azzal, mit vásárolnak meg. Nagy segítségre vannak ebben bemutatótermeink is, ahol tesközelben megnézhető, körbejárható, kipróbálható a napellenző. Ezzel együtt jó otthon hazatérve, családi körben meghozni a döntést. Ha csak az egyik fél járt a bemutatóteremben, az sem gond, hiszen a tájékoztató anyag birtokában összeülhet a családi kupaktanács.

Bízunk abban, hogy a Rollstar napellenzői iránti bizalmat ezzel is növelhetjük azok körében, akik most tervezik teraszuk, erkélyük árnyékolását. Mi megmutatjuk, mi van a ponyva alatt!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.