Hangszigetelt nyílászárók

A külvilág zajának kizárása otthonunkból korántsem csak anagyvárosokban élők számára jelent feladatot. Az utca forgalma, akülvilág állandó zaja rombolja életminőségünket, komfortérzetünket ésegyúttal egészségünket. A Front-Tech műanyag nyílászárói hangszigeteltüvegezéssel védenek a komoly civilizációs ártalom ellen.

Az interneten találtunk rá arra a vizsgálatra, amelynek az eredményei még bennünket is megleptek. A közlekedési zaj bemérésével kiderült ugyanis, hogy a fővárosban 100 helyszínből 92 zajosabb a határértéknél, és ráadásul nem volt számottevő különbség a nappali és az éjszakai eredmények között. Arra is rávilágít a vizsgálat, hogy Budapest lakóinak negyede folyamatosan 70 decibel fölötti zajban él. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a nyugodt alvás akkor biztosított, ha 20 decibelt nem haladja meg a zajszint.

Műanyag nyílászáróMűanyag nyílászáró

Nos, ezen beszédes adatok mindannyiunk szemét felnyitják: miért fontos, hogy hangszigetelt ablakokkal védjük otthonunkat és magunkat a külvilág zajterhétől!
A Front-Tech termékválasztékában kitűnő hangszigetelő ablakokat, bejárati és erkélyajtókat találunk. Az egyébként optimális hőszigetelő mutatókkal bíró műanyag nyílászárók alaptulajdonsága a hangszigetelés. A zajvédelem fokozható, ha az egyedi igényeknek és méreteknek megfelelően gyártott ablakok két üvege közötti légrést argon gázzal töltetjük meg. Ennél jobb hő- és hangszigetelő rendszer jelenleg nincs a piacon!

A Front-Tech gyárában a szokásos ablakforma mellett háromszög, trapéz, íves vagy kör alakú ablakokat is készítenek. De nem csak a formai gazdagság meggyőző. Az ablaknyitási módot is megválaszthatjuk, így nyíló, bukó, bukó-nyíló, illetve fixen üvegezett hőszigetelt nyílászárókat is rendelhetünk.
Ha a Front-Tech nyílászárókra alumínium redőnyöket szereltetünk a Rollstar kínálatából, újabb fontos lépést tettünk otthonunk optimális hangszigetelésének elérésében.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.