Helyszíni felmérés? Megéri!


Elképzeltük, lelki szemeink előtt már látjuk is az új alumínium redőnyöket a házon, a napellenzőt a teraszon, a szép szalagfüggönyt a nappaliban… De mi a következő praktikus lépés? Vannak, akik mérőszalag után kapnak és méregetnek, és vannak, akik szakemberre bízzák mindezt. Pálcát törni egyik módszer felett sem célunk, de húsz év gyártói és kivitelezői tapasztalata mondatja velünk: Higgye el, megéri helyszíni felmérést kérni!

Elfogadjuk, hogy a méretre varrt ruha, a saját kaptafára készített cipő az igazi. Akkor miért ne fogadnánk el, hogy a házunk, lakásunk egyedi méretre készített berendezési tárgyai a példához hasonlatosan megnyerő külsőt, kényelmet, minőséget hoznak az életünkbe?!

Különösen igaz ez a kül- és beltéri árnyékolókra, hiszen ezen eszközöket nem egy szezonra, hanem hosszú évekre választjuk! És ha a ruha méretét a varrónő veszi le, a lábbelit pedig cipészre bízzuk, érdemes az árnyékolástechnikai eszközeinket is szakemberre bízni!

A Rollstar tulajdonképpen végigköveti egy árnyékoló útját, a gyártósortól egészen addig, amíg a választott árnyékolástechnikai eszköz felkerül a homlokzatra, a nyílászáróra. És jól tudja, hogy olykor rögös is lehet az út, hiszen azok az igények, elképzelések, amelyeket a megrendelő megfogalmaz magában, sokszor alakításra szorulnak.

Már rögtön az elején elronthatjuk a legszebb álmainkat a szép redőnyről, pliszéfüggönyről, ha gyakorlatlanok vagyunk a méretvételben. Elegendő néhány millimétert elvétenünk ahhoz, hogy aztán a méretpontosan legyártott árnyékolók a felszereléskor ne passzoljanak. Ráadásul könnyen adódhat, hogy fontos technikai dolgokkal sem vagyunk tisztában… Mert miért kellene nekünk tudni azt, hogy melyik tartószerkezet a legmegfelelőbb a választott napellenzőhöz? És azt, hogy ha ablakbeugróba szeretnénk a szalagfüggönyt vagy a rolettát felszerelni, akkor nem tudjuk majd kinyitni az ablakot, mert a sínbe beakad az ablakszárny? És hogy vannak esetek, amikor nem elegendő egy helyen méretet venni, hanem az árnyékolandó felület legalább három-négy pontján is pontos méretekkel kell rendelkeznünk…

Higgye el, megéri helyszíni felmérést kérni! A Rollstar szakemberei a helyszíni adottságokat igyekeznek az igényekkel összevetni, és ezen információk birtokában ajánlják a legmegfelelőbb megoldást. Még az is lehet, hogy nem is hallottunk arról az árnyékolástechnikai eszközről, amelyet a figyelmünkbe ajánlanak. Ekkor jön jól, hogy betérhetünk a Rollstar bemutatótermeinek valamelyikébe, ahol közelebbről megnézhetjük, sőt, ki is próbálhatjuk a termékeket.

A Rollstar Budapesten, valamint bemutatótermeinek 10 kilométeres körzetében ingyenesen végzi a helyszíni felmérést, természetesen időpontegyeztetést követően. Ettől távolabbi helyszínekre jutányos áron szállnak ki szakembereik.

Higgye el, ha nem él a helyszíni felmérés lehetőségével, pontosan arról mond le, amitől az egyedi, méretpontos gyártásban készülő árnyékolástechnikai eszközök valóban mérethelyesek, és ezzel hosszú távon hibátlan működésűek, szépek lesznek!

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.