Irodai szendvics: két üveglap között reluxa

Ma már „természetes” városképalakítók a felhőkhöz igyekvő irodaépületek: csupa fém, csupa üveg, csupa high-tech, szóval a XXI. század építményei. És ezzel együtt megszületett a modern munkakörnyezet, amit az építészet, belsőépítészet, árnyékolástechnika és irodabútor-gyártás együtt alkotott. E fejlődés közös „gyermeke” a Licencia Mérnöki Iroda és a Rollstar különleges megoldása, a dupla üvegezésű mobil válaszfal, közöttük reluxával.

Az irodaházak óriási, leginkább egy légtérben kialakított munkakörnyezetre építenek. Az üvegfalakon árad a napfény, minden kolléga elérhető, de pillantással biztosan befogható, ami jót tesz a közösségi élménynek, de nem mindig kedvező az igazán elmélyült, nagy koncentrációt igénylő feladatokhoz, vendégfogadáshoz, tárgyaláshoz, vagy épp egy személyesebb munkamegbeszéléshez. Ezt ismerte föl annó a Licencia Mérnöki Iroda, amely valóban rugalmas és korszerű választ adott a kihívásra: mobil falrendszerekkel segíti a jól szervezett irodai élet, a kellemes körülmények megteremtését. A SOCAB falrendszerekkel akár estétől reggelig újjászervezhető a tér, pontosan akkora szeparált helyiségek alakíthatók ki, amekkorára éppen szükség van.

Mivel a dizájn az irodaházak táján is jól érzi magát, és nem mellékes az sem, hogy mit közvetít informálisan, a tárgyak, a környezet révén a cég, ezért a válaszfalak is lépést tartanak a világgal. Mi most a címben jelzett irodai „szendvicset” emeljük ki, hiszen a Rollstar hosszú ideje, tíz éve kizárólagos készítője azoknak a reluxáknak, amelyek a SOCAB dupla üvegezésű válaszfalakba kerülnek. A reluxa sötétít, ha bevág a nap, a reluxa takar, ha szükséges, a reluxa megjelenése modern, színe a RAL színskáláról választható. A reluxa pormentes marad az üveglapok között, ami irodai környezetben kifejezetten praktikus. Forgatni, a lamellákat kinyitni és bezárni egy forgatógomb segítségével lehet. A reluxa felső sínjét az alu vázszerkezet elrejti, így már csak a lamellák láthatók: az összkép exkluzív és végtelenül modern.

Büszkék vagyunk arra, hogy együtt gondolkodhatunk és dolgozhatunk a Licencia mérnökeivel. Úgy hisszük, hogy a Rollstar is kiveszi a részét munkakörnyezetünk alakításából. Mert a legtöbb időt a munkahelyünkön töltjük...

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.