KY, a napernyők új generációja

A napernyő a legnépszerűbb árnyékolótípus. Köszönhető ez a praktikumának, hiszen könnyen felállítható bárhol – kertben, erkélyen –, ott, ahol éppen szükségünk van rá, könnyen kezelhető. A Rollstar KY-Rimini és KY-Grande néven két vadonatúj napernyő-típust ajánl.

Egyszerű a képlet – gondolnánk: a napernyőnek van talpa, „szára“, ponyvája, ide-oda hozzuk-visszük, ha süt, felhúzzuk, ha fúj, összehúzzuk. A Rollstar gyártóként látja azon lehetőségeket, amiket e praktikus napellenző-típus kínál, és igyekszik a gyártás során kiaknázni mindent, amitől még jobb, még szebb, még strapabíróbb egy napernyő, és még nagyobb területet árnyékol be.

Így született meg a tavaly debütált Rialto – a mozgatható, a nap járásához igazítható „fejű“– napernyő után idén a KY-Rimini és a KY-Grande. KY-Rimini típust 6o mm átmérőjű oszlopos kivitelben gyártjuk, 3, 3,5 és 4 m átmérőjű körponyvával, valamint 3x3, 3x4, 3,5x3,5 és 4x4 m-es négyzet, illetve téglalap formában. A KY-Grande típust 5, 6, 7, sőt, akár 8 m-es átmérővel is elkészítjük, ekkor a nagyobb stabilitást 100 mm átmérőjű oszlop biztosítja. A négyzetes, valamint téglalap alakú textíliát 4x4, 4x5, 4x6, 5x5, 5x6, 6x6 m-es mérettartományban választhatjuk.

De nem csupán a ponyvaméret tekintetében bőséges a választék, hiszen minimum húszféle árnyalat közül választhatunk. A textíliákat kifejezetten a kültéri használatból adódó viszontagságokra készítették fel: UV-stabilak, vagyis megszűrik, és „visszapattintják“ a káros UV-sugarakat, nem engedik a napernyő alá, így védik bőrünket, szemünket, és nem fakulnak ki. A napernyő-textíliák impregnált, vízlepergető felületképzést kaptak, így legördülnek róluk a vízcseppek. Mivel egyszínű ponyvákat kapnak a KY-napernyőcsalád tagjai, vendéglátóhelyek, hotelek összeköthetik a kellemeset a hasznossal: az árnyékot adó textíliára rányomtathatják logójukat, hogy fennen hirdethessék magukat.

A KY-napernyők szerkezetére is van gondja a Rollstar csapatának. Az alumínium vázszerkezetre fehér festék kerül, oszlopos, teleszkópos kivitellel, kézi húzórudas mozgatással készülnek a napernyők. Talpukat is megválaszthatjuk: lehet mobil acélkeret négy betonlappal, vagy fix rögzítésű acéllemez, illetve betonkockák. Az egyszerűnek tűnő, de nagyon szellemes technikai megoldásoknak köszönhetően a legnagyobb méretű napernyőt is könnyedén kezelheti egy pillekönnyű hölgy is.

A KY-Rimini és a KY-Grande az idei nyár napernyő-újdonságai a Rollstartól!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.