KY redőny, a takarékos elegancia

A KY redőny méltó társa kínálatunkban a nagymúltú Alukon alumínium redőnyöknek. Arra törekedtünk, hogy minden pozitívumot átörökítsünk az új KY redőnyeinkbe, amitől a redőny minőségi, megbízható és megnyerő. Egy dolgon változtattunk csupán: az árfekvésen. Ismerkedjen meg a takarékosan elegáns KY alumínium redőnnyel!

A német Alukon alumínium redőny sok éve bizonyít. Kiváló minősége, széles lamellaválasztéka, könnyű kezelhetősége értékálló befektetéssé, a nyílászárók első számú kültéri védelmi vonalává emeli. Az Alukon redőny nem olcsó redőny, de tökéletes alumínium redőny, megéri az árát.

A Rollstar KY redőnye új dimenziót nyit meg előttünk: egy, a minőséget szem előtt tartó, takarékos eleganciát sugalló dimenziót, amit az átgondolt fejlesztői munka tesz takarékossá. Nézzük a KY redőny receptjét! Végy egy népszerű lamellavastagságot, egy jól bevált konstrukciót, korszerű technológiát, fűszerezd egyedi igényfelméréssel, tálald rövid idő alatt, koronázd meg szakszerű beépítéssel! Ez a KY redőny.

Hogyan lehet olcsóbb, mégis kiváló minőségű? Mi itt a buktató? – kérdezhetjük. Nincs buktató, eloszlatjuk a kételyeket: a kitűnő alapanyagokról, a fejlesztésről-tervezésről, a technológiai bravúrról nem kell lemondanunk, ha – és ez a KY redőny titka – egyféle praktikus méretben készítjük az alumínium lamellákat, az jelentősen gazdaságosabbá teszi a gyártást. A KY redőnyt 39 millliméter fedésszélességű, görgőzött lamellákkal gyártjuk (míg a drágább Alukon esetében ötféle méret közül választhatunk). Ezzel a mérettel a legtöbb árnyékolási igényt kielégíthetjük, maximum 6 négyzetmétert árnyékolhatunk KY-nal.

A KY redőny ugyanolyan könnyen tekeredik, mint az Alukon, a lamellák stabilitásáról bordákkal merevített palást és kemény PUR-hab gondoskodik. Ahhoz, hogy a redőnyt csendesen mozgassuk le és fel, az alumínium lefutóban kefék dolgoznak. A csendesség mellett a hőszigetelésben is segítenek, hiszen bezárják a palást és az üveg közötti levegőt. A KY redőny ugyancsak bármely fázisban, az építkezés idején és utólag is bármikor felkerülhet az ablakokra. Előbbi esetén vakolható védőtokos típust választhatunk, ami rejtve, szépen belesimul a homlokzatba. Utólag a külső védőtokba feltekeredő KY redőny jelent takarékos eleganciát az ablakainknak, az erkélyajtónak.

Ha alapáron rendeljük, fehér, szürke, ezüst bézs és barna lamellák közül választhatunk, de felár megfizetésével aranytölgy, mahagóni, antracit, zöld, elefántcsont színben is pompázhat a redőny. Alapáron a védőtok és a lefutó fehér, többletköltséget vállalva a RAL skáláról egyedi árnyalatot választhatunk. Ugyan az Alukon redőnyök működtetése többféle lehetőséget kínál, a KY redőnyök is kényelmesen kezelhetők: hevederrel, zsinóros automatával és természetesen motorizálhatjuk is. Utóbbira kifejezetten ajánljuk a professzionális KY motorokat és okos távirányítókat, amelyek még komfortosabbá teszik a redőny mindennapi használatát.

A lényeg az egyszerű és biztos konstrukciós megoldásban és a letisztult gyártástechnológiában áll, ami a KY redőnyt hosszú élettartamú, korszerű és tetszetős megjelenésű, és ami nagyon fontos: kiváló ár-érték arányú kültéri árnyékolóvá teszi. A KY redőny megérdemelten számít a hazai közönség figyelmére, bízunk benne és mindent meg is teszünk a KY népszerűségéért, a takarékos eleganciáért.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.