Legújabb büszkeségünk: szalagfüggöny a GE székházban

Hogy egészen pontosak legyünk, évek óta a partnereink között tudhatjuk a GE-t, a gyökereit őrző, ugyanakkor innovatív szemléletű, hazánk egyik legfontosabb nagyvállalatát. Büszkék vagyunk arra, hogy szalagfüggönyeink kicsit a történelem darabkái lettek azzal, hogy nemrégiben a GE VIP-tárgyalójában egy fontos együttműködés „háttereként”szolgáltak.

A szalagfüggöny makacsul tartja magát az irodai árnyékolók élvonalában. A 180 fokban forgatható lamellákból álló beltéri árnyékolóval mindig követhetjük a napsugarak beesési szögét, így a legtökéletesebb finomhangolást jelentik az irodai munkavégzéshez. A szalagfüggöny praktikuma nem kérdéses, mint ahogyan az sem, hogy a kétszázféle lamella közül biztosan megtaláljuk a beltér harmóniájába illő, vagy éppen onnan „kikacsintó” színárnyalatot, és ezzel a cég arculatához igazíthatjuk az ablakainkat. Ha már itt járunk, a költséghatékonyságot is érdemes megemlíteni, amit a szalagfüggöny nyomtatásával érhetünk el. Rákerülhet a cég logója, elérhetőségei, szlogenje, egy szép fotó, ami tovább erősíti a vállalkozást, és gyakorlatilag kettő az egyben: árnyékoló és reklámfelület is.

A szalagfüggöny előnye a helytakarékos és a berendezéshez hangolt gyűjtési módok megválasztása, és az is, hogy még nem láttunk olyan formájú nyílászárót, amire ne tudtunk volna szalagfüggönyt gyártani. Az irodai, illetve a számítógépes munkaállomások kihívására az alupigmentált bevonatú szalagfüggöny a megoldás, amellyel még vakító napfényben sem tükröződik a számítógép monitora.

Szalagfüggönyeink hosszú évek óta árnyékolnak a GE székházban, ami önmagában is megtisztelő, nemrégiben azonban a VIP-tárgyalóba felszerelt árnyékolók „tanúi” voltak egy, a kormány és a GE között létrejött, stratégiai fontosságú együttműködési megállapodás aláírásának.

A Rollstar büszkén követi termékeinek útját.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.