Legyen egyedi Rollstar rolettája!

Sokoldalúságával, jól átgondolt, egyszerű felépítésével és működésével a roletta az egyik legkedveltebb beltéri árnyékoló. Csak leeresztjük a rolettahengerről a szép textíliát, és máris olyan, mintha egy színes festővásznunk lenne. De miért ne kerülhetne rá akkor egyedi „festmény”?! A Rollstar teljesíti a kívánságunkat: fotót, logót, feliratot nyomtathatunk a rolettára. Ha nem vagyunk biztosak a végeredményt illetően, kérjük meg a Rollsart, hogy készítsen látványtervet nekünk!

Az otthonunk és a munkahelyünk, vállalkozásunk színtere az a két hely, ahol a legtöbb időt töltjük. Természetes hát, hogy fontos a hangulata, kényelme, fontos, hogy az ízlésünkről, érdeklődési körünkről, kedvenc időtöltésünkről, gyűjtőszenvedélyünkről, ha a munka terepét tekintjük, üzletpolitikánkról eláruljon, sőt, hirdessen valamit. Ehhez pedig az árnyékolástechnikát is segítségül hívhatjuk.

A roletta szerkezetileg egyszerű és kivételesen dekoratív árnyékoló a beltérben. A leggazdaságosabb változata úgy készül, hogy a textília feltekerésére szolgáló rolettahenger szabadon látható, de természetesen védőtokos változata is létezik. Ekkor egy védőtokba kerül a henger és a feltekert textília. A rolettában az is nagyszerű, hogy normál és tetőtéri ablakokra is gyártható, utóbbi esetén rugós kivitelben, és úgy, hogy több ponton is megakaszthassuk a rolettát, attól függően, mennyi árnyékra vágyunk. Feszített kivitel mellett is dönthetünk, amikor is két oldalt egy-egy, szinte láthatatlan vezetőszál (műanyag bevonatú acélkötél) segíti a roletták mozgását, és azt, hogy szép feszesen álljanak. Tokozott változatban a roletta teljes értékű, profi árnyékolóvá válik, hiszen így két oldalról sem érkeznek vékony fénypászmák a beltérbe. Előbbi változatoknál ugyanis a konstrukció sajátjaként a textil szélességének néhány centivel kisebbnek kell lennie a szerkezetnél a működtetés, a vezetések és az oldalirányú játék miatt.

Az árnyékoló textíliák gazdag választékában fényáteresztő, áttetsző, teljesen sötét, natúr és selymes, elegánsan visszafogott és erős színeket is találunk, ami valóban szabad játékot ad a tervezéshez.

A rolettára kreatív festővászonként is tekinthetünk! Miért ne kerülhetne egy szép levél- vagy kagylónyomat a fürdőszobai rolettára, gyerkőcünk egyik fotója a gyerekszobába, egy szép, akár a tapétával azonos minta a nappaliba, és még hosszan-hosszan folytathatnánk a sort. És miért ne lehetne a roletta vállalkozásunk „reklámtáblája” egy szép fotóval, logóval.

Álmodozzon, tervezgessen, és kérjen látványtervet a Rollstartól, mielőtt elkészítteti a saját, egyedi rolettáját!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.