Miért pont Rollstar árnyékolót?!

Az 1989-ben alakult Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. mára 2000 négyzetméteren, több mint 50 dolgozót foglalkoztat. Vállalatunk szakmailag magasan képzett, stabil törzsgárdára épül, amely képes lépést tartani az egyre erősödő szakmai és piaci kihívásokkal.

25 éves tapasztalat birtokában készítjük árnyékolóinkat. A Rollstar Árnyékolástechnikai Kft. tevékenysége 50 fős szakmailag magasan képzett stabil törzsgárdájára épül. A helyszíni felméréstől, a gyártáson át a beszerelésig egymásra épülő munkafolyamatban átfogó tudással rendelkező szakemberek állnak rendelkezésre.

18 000 árnyékolástechnikai termék kerül ki évente korszerű gyártóeszközökkel felszerelt üzemünkből. Porszóróüzemünk, szitázóműhelyünk ill. varrodánk teszi teljessé a gyártási vertikumot. Tömegtermelésről mégsem beszélhetünk, sőt, épp ellenkezőleg.

Egyedi kivitel az egyedi igényeknek megfelelően. Előre gyártott, sorozattermék nálunk nem kapható. Hisz milliméter pontossággal illeszkednek árnyékolóink az árnyékolandó felülethez. Mintahogy a kiváló szabó a megrendelő alakjára formálja ruhakölteményét, ugyanúgy méretben, színben és funkcióban tökéletes összhang uralkodik a Rollstar árnyékolók és az árnyékolandó felület között. A Rollstar Kft. termékei a T. megrendelővel egyeztetett méretekkel és kivitelben mindig egyedi szerkezetként készülnek, ezért visszavételükre nincs lehetőség. A megrendelés lemondása esetén a foglaló visszatérítése nem áll módunkban. A számla kiegyenlítéséig a termékek a Rollstar Kft. tulajdonát képezik!

Nemcsak Budapesten, hanem az egész ország területén képviselőink ill. közel 100 viszonteladónk áll rendelkezésére, hogy a lakóhelyéhez közel segíthessünk tanácsadással, helyszíni felméréssel a legmegfelelőbb árnyékolástechnikai eszköz kiválasztásában.

Próbálja ki termékeinket működés közben budapesti, siófoki, balatonalmádi bemutatótermeinkben ill. mintadarabokkal berendezett üzemünkben.

Teljes körű szolgáltatást kínálunk az árnyékolástechnikai eszközök automatizálásában élen járó német Elero cég képviselete révén.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.