Megtaláltuk az Év Rollstar árnyékolóját!

Nagy örömünkre nehezen döntött a háromtagú zsűri idén, hiszen minden eddiginél több pályázat érkezett az Év Rollstar árnyékolója 2013 cím, és vele az 50000 forintos fődíj elnyeréséért. A hároméves múlttal büszkélkedő pályázaton ezúttal egy hamisítatlan toszkán hangulatú családi ház Alukon alumínium redőnyei nyertek meg bennünket a leginkább. Hogy miért?

Pályázatunk célja ez évben sem lehetett más, mint jó példákat keresni - és állítani - az árnyékolástechnika háza táján. Megmutatni, hogy ami funkcionális és praktikus, lehet szép, környezetbarát, biztonságos. Az első évben egy, a balatoni napsütésben szikrázó fehérségével és nemes egyszerűségével megkapó napellenző vittel el a címet, míg tavaly egy étterem, amely a Velencei-tó partján ezüstös alumínium redőnyökkel hívja fel magára a figyelmet.

2013-ban az Év Rollstar árnyékolója szintén az alumínium redőny kategóriából került ki, ami azt is mutatja, hogy egyre többen ismerik fel és tapasztalják meg az alumínium redőny egész éves hatékony munkáját. Mert az alumínium redőny télen a fűtésköltség egyik legnagyobb csökkentője, nyáron pedig az otthonunk felmelegedésének a megakadályozója, egyben akár a klímaberendezés kiváltója. Emellett védi a házat az illetéktelenektől, intelligens vezérléssel gyerekjáték az összehangolt irányítása. És ez még nem minden! Lássuk az Év Rollstar árnyékolóját!

Hogyan? Toscana a szadai domboldalon? Erzsébeték otthona finoman, ízléssel mutatja a mediterrán építészet jegyeit. Különösen látványos a házon a tégladíszítéssel hangsúlyozott sok-sok ablak, majd’ húsz darab! A vöröses-barnás lamellájú Alukon alumínium redőnyök tökéletes társai a fa nyílászáróknak. Az összhang teljes, ami szintén fontos tényező, hiszen a ház „szemei és szempillái” alapvetően meghatározzák egy épület megjelenését. Ennek a háznak pedig igazán „csillognak a szemei”! Az Alukon lamellák színére Erzsébeték nagyon odafigyeltek, a cél, hogy a tetőcserepek színvilágát, valamint a homlokzat visszafogott színárnyalatát és a tégla melegségét is harmóniában érezhessék az aluredőnyökkel.

Abban, hogy ez lett az év árnyékolója, több apró csavar is szerepet játszik! Mert például ez az aluredőny kompakt kivitel, vagyis szúnyogháló is került a közös lefutóba, ami a komfort következő lépcsőfoka. Mint ahogyan az is, hogy elero távirányítással gombnyomásra működésre bírható a ház minden egyes aluredőnye! Egyszerre és kényelmesen! Így reggel egyszerre „felnyithatjuk a ház szemeit”, beengedhetjük a napfényt, de egy hirtelen kerekedő vihar esetén egy gombnyomással védetté tehetjük a ház minden ablakát. Időprogramozással védelmi funkciót is ellátnak az aluredőnyök, hiszen az automatika a beállított időpontokban mozgatja a redőnyt, mintha csak mi tennénk… Gratulálunk a toszkán hangulatú házhoz! Ez évben Erzsébetéké az Év Rollstar árnyékolója 2013 cím, és persze az 50 000 forintos fődíj!

Reméljük, jövőre is szép számmal érkeznek hozzánk példás pályázatok. Tartsunk együtt az odáig vezető úton!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.