Megújultak a tokozott napellenzőink!

Modernebb vonalakkal, kecses, mégis erős felépítésben kínáljuk a kültéri napárnyékolók egyik legnépszerűbb típusát, a tokozott napellenzőinket. Áraink, szállítási határidőink és a minőség iránti elkötlezettségünk változatlanok maradtak, a végeredmény, a méretre gyártott tokozott napellenző viszont még mutatósabb lesz, mint korábban.

A tokozott napellenző szép, praktikus, értékálló befektetés, így aztán a Rollstar kiemelt figyelmet fordít arra, hogy mindig a legmodernebb, legjobb konstrukcióval lépjen az árnyékolástechnika színpadára.

A nyár újdonsága a BOX 250 -300-350 rendszerfelépítésű tokozott napellenző! A BOX 250 maximum 4,5x2,5 méterig gyártható, a BOX 300 maximum 15 négyzetméter árnyékolására képes, míg a BOX 350 maximum 6x3,5 méterig gyártható, azaz 21 m2-t fed le. Aki ismeri, vagy mostanában ismerkedett a tokozott napellenzőinkkel, annak a megjelenésben történt változás a legszembetűnőbb. És valóban, ezentúl még modernebb kivitelben, de változatlan minőségben és árfekvéssel gyártjuk termékeinket. Van még egy változás: míg korábban alapáron fehér szerkezetet kérhettük, mára tökéletesedett a színválaszték, hiszen felár megfizetése mellett a RAL skáláról bármilyen árnyalatot választhatunk.

Hiszünk abban, hogy a tiszta, precíz vonalvezetés, a kecses, de stabil felépítés, a professzionális anyaghasználat átlépi a stílushatárokat, abban, hogy egy kecses napellenző egy hófehér minimál ház homlokzatán és egy klasszikus otthon teraszát árnyékba borítva éppolyan mutatós és hasznos a mindennapokban.

Igen, hasznos, hiszen meghatározó látványa mellett a tokozott napellenző alatt – köszönhetően a kitűnő ponyvatextíliának – védve vagyunk a káros UV-sugárzástól, szemünket, bőrünket nem kell félteni, ráadásul a napellenzővel azt is elérjük, hogy egyáltalán nem kell bekapcsolni a költséges klímaberendezést, vagy ha mégis, akkor jelentősen, akár 80 százalékkal kevesebb energiát használ fel az árnyékolt helyiség temperálásáshoz.

A tokozott napellenző hatalmas előnye a vászon és szerkezet védelme zárt állapotban, ami nagyban megnöveli az árnyékoló élettartamát. Biztos, hogy nem kap bele a szél, nem lepi be a hó, és a madarak célpontjává sem válik… A tokozott napellenző rugós csuklókarjai szép feszesen tartják a vásznat, mozgatni kézzel és természetesen csőmotorral is lehetséges.

Válassza idén nyáron a Rollstar új tokozott napellenzőit! Válassza a forma és funkció tökéletességét!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.