Merjünk egyéniséget adni otthonunknak, irodánknak!

Legyen egyedi, tűnjön ki a tömegből! – minden csatornából ez érkezik hozzánk. Na, nem kell elrugaszkodni magunktól, a környezetünktől, de valóban érdemes elgondolkozni azon, mit tehetünk azért, hogy minden ügyfél emlékezzen ránk, aki nálunk járt, és minden vendégünk érezze azt az atmoszférát otthonunkban, ami mi magunk vagyunk. Talán nem is sejti, milyen kifejező erővel bír egy jól eltalált árnyékoló?!

Elég néhány díszpárna, egy tapétával, kőburkolattal kiemelt falrész ahhoz, hogy megváltozzon, felfrissüljön a tér, kiemeljük az erényeit. A belső árnyékolók ugyancsak használhatók téralakításra: mind az árnyékolótextíliák színeit, anyagminőségét, mind a belső árnyékolók széles típusválasztékát tekintve. Személyiségünk, egyéniségünk, de a cégfilozófia kifejezésében is kreatív eszközként kezelhetjük a beltéri árnyékolókat, főleg, ha méretre, az igényeink szerint készülnek. Márpedig a Rollstarnál nem készül két teljesen egyforma árnyékoló!

De lássuk, hogyan szabhatjuk egyéniségünkre, az irodánk, a cégfilozófia megtestesítésére, elképzelésünk szerint az árnyékolókat! Kezdjük a szalagfüggönnyel, ami otthon és irodai terepen is nagyszerűen teljesít. Tudjuk róla, hogy mindenféle formájú ablak árnyékolására használható, hogy az összegyűjtött lamellák kis helyen, helytakarékosan elférnek, hogy automatikával akár gombnyomásra is működtethetjük. De azt is jó tudni a szalagfüggönyről, hogy a hagyományos, fehér lamellák helyett gyönyörű színekben pompázhatnak, sőt, akár más és más színű lehet minden lamellája, egy szín árnyalataiban játszva, vagy akár egy egész színpalettát átfogva. Egy korábbi megbízásunk alkalmával egy modern csupa üveg budapesti iroda ablakaira szereltünk fel szalagfüggönyt, világoskéket! Merésznek tűnik, főleg, ha azt is eláruljuk, hogy a világoskék szalagfüggönyt sötétkék szőnyeggel és narancssárga bútorokkal együtt álmodták meg a holland belsőépítészek, de a végeredmény megnyerő! És biztos, hogy aki itt járt, emlékezni fog a különös színharmóniára! Egy következő lépés lehet, hogy a szalagfüggönyt a cég logójával, szlogenjével nyomjuk meg, hogy még inkább erősítsük az egyedi, csak ránk, a cégre jellemző légkört.

Otthonunkban is lehetünk bátrak a színválasztással, legyen szó szalagfüggönyről, vagy más beltéri árnyékolóról, de nem árt alaposan megtervezni a dolgokat. Ehhez segítségül hívhatjuk a Rollstar online tervezőjét, ahol egy berendezett szobarészleten próbálgathatjuk ki az egymás mellé kerülő színeket.

Amellett, hogy a pliszé- és duettfüggönyünk, a rolettánk is szép fókuszpontja lehet otthonunk tereinek, a színek mellett az anyagok textúrája is finom játékot vihet a térbe. Kiemeljük a felfrissült pliszéfüggöny-textíliáinkat, amelyek a divatos föld színek mellett vadonatúj, „gyöngyözött“ textiltípusban is kaphatók, és a nehezen éghető anyagok csoportjába tartozó DIM-OUT textíliákat is, amelyek irodákba, szállodákba, butikokba, vendéglátóhelyekre ideálisak.

Legyen egyedi, tűnjön ki a tömegből! – az árnyékolástechnikában ez egyet jelent a Rollstar termékekkel, amelyek úgy készülnek el, ahogyan azt Ön megálmodta!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.