Mi a divat? A következő öt év trendjéről

A textilgyárak öt évente felfrissítik a kollekcióikat, friss színek, minták, struktúrák kerülnek napvilágra, ami természetesen a napárnyékoló-textíliákat sem hagyja hidegen. A Rollstar által kínált világhíres osztrák és német ponyvákra érdemes figyelni, mert megcsillantják az előttünk álló évek trendjeit. És mi lesz a kifutó színű textíliákkal? A Rollstar erre is tudja a választ!

A napellenző textíliákat gyártó cégek lázas munkája, piackutatás, a divatvilágból érkező hatás, építészeti-belsőépítészeti trendek tanulmányozása mind-mind fontos tényező, amikor egy öt évre szóló stílus-útmutatásban gondolkozunk.

A Rollstar nyitott a változásra, a trendek bemutatására a hazai közönségnek. Most eljött a trendváltás időszaka, amikor is új színek tűnnek fel, egyesek pedig eltűnhetnek a palettáról. Rögtön ide is kell varrni: bár a színekben érezhetjük a változást, mint impulzív kommunikációs eszköz, mégis kiemelendő a minőség kérdése. Az osztrák és német textilek e téren is bizonyítanak, azzal együtt, hogy a trendekben is erősek. A néhány éve piacra dobott különleges Natura termékcsalád annyira sikeres lett, hogy bővítették a színskálát: a repcesárga mellett megjelent az aranyló búzakalász, a tengerpart homokja mellé a vulkán lávája ad szép ellenpontot. Természetesen az örökzöldek a kínálatban maradnak, így a visszafogottan elegáns színek és egy-két erősebb árnyalat is a palettán van. Vadonatúj termékcsaládként üdvözölhetjük az Urban kollekciót, ami a városban élők számára hoz új stílust, környezet ihlette színeket. „Pislákolhat“ a napárnyékolónk a városi lámpafény sárga árnyalatában, viszontláthatjuk teraszunkon az üvegpaloták különleges fémes-szürkéjét, de megidézhetjük a parkok zöldjét és a felhős kék eget is.

A Rollstar a napselyem-választékát is megújította: a legnépszerűbb sárga-terrakotta színkombináció tovább bővült!

A trend változása egyes színekkel mostohábban bánik, és úgy dönt: szépek, de most mégsem hozzák a legfrissebb divatot, ezért a kifutó kategóriába kerülnek. Elképzelhető azonban, hogy pontosan közöttük találjuk meg az igazit, így érdemes a Rollstar bemutatótermeiben ezeket is végigböngészni. Ráadásul a készlet erejéig kedvezményesen vásárolhatjuk meg a kifutó textileket!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.