Mi készülhet napellenző ponyvából?

Ha egy dolgot kellene megnevezni, amivel a legköltséghatékonyabb és leglátványosabb a hangulatteremtés, akkor biztosan a textíliát neveznénk meg. Dekorál, kényeztet, véd, összhangot teremt, mindent tud! Miért ne használhatnánk ki a napellenző ponyvák különleges képességeit? Miért ne varrhatnánk díszpárnát, védőhuzatot, házi kedvencünknek strapabíró fekhelyet napellenző ponyvából?!

A napellenző ponyvák, mint minden speciális célra kifejlesztett textília, ad valami pluszt, tud valami olyat, amit a többi textília nem. A ponyvatextília, figyelembe véve a kültéri használatot, sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, mint egy dekoranyag. Mivel a napvédelem a feladata, ellenáll a káros UV-sugaraknak, nem fakul, vízlepergető, és a szennyeződést is taszítja. Sőt, öntisztuló ponyvánk is van: a leheletfinom szövésű vászonról az eső egyszerűen lemossa a port, koszt, és makulátlanul tiszta lesz, akárcsak a lótuszvirág, ami megihlette a high-tech szövet alkotóit.

A Rollstar csakis a legjobb minőségű, a berni Rákliga Szövetség UV 801 szabványa alapján bevizsgált ponyvatextíliákkal dolgozik, több százféle árnyalatot tartunk, hogy semmi se jelenthessen akadályt a kreatív és harmonikus felhasználásban. De mi minden készülhet napellenző ponyvából? Kézenfekvő, hogy az összes kültéri kárpitozott bútort napellenző ponyvából varrassuk meg. A fent vázolt tulajdonságok ismeretében ez nem is kérdés. Ugyanakkor a funkción túl az esztétikum, a harmónia iránti vágy is dolgozik!

Az építészet is cinkosunk abban, hogy keressük kül- és beltér harmóniáját, az erkélyt, a teraszt kültéri szobaként kezeljük, hiszen a hatalmas ablakokkal, üvegfelületekkel egymásba mosódó terek akkor a legszebbek, ha létezik közöttük a vizuális kapocs. Azt viszont ne felejtsük, hogy amíg benn nem süt hétágra a nap, a kerti bútorokra halmozott párnákkal, szőnyegekkel, textilfüggönyökkel csúnyán elbánhat nap. A fakulást elfelejthetjük, ha napellenző ponyvából készül a párnahuzat, a gyerek nagy játszópárnája a földön, a hintaágy huzata.

A kültéri babzsákra és házi kedvencünk fekhelyére is a ponyvatextília a legjobb. A kutyusok és macskák karmait is sokkal-sokkal jobban állják a ponyvatextilek, arról nem is beszélve, hogy ha eláznak az esőben - netán slaggal segítünk -, egyszerűen tisztán tarthatók. Ha az erkély intimitásának megteremtésére nem a hetek alatt rondán kifakuló, könnyen foghíjassá váló nádborítást választhajuk, hanem napellenző ponyvából varratunk olyan méretű textíliát, amilyet csak szeretnénk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy éveken át divatos és tetszetős megoldás mellett döntöttünk.

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.