Milyen árnyékoló illik egy extravagáns házhoz?

Szeretünk nyitott szemmel járni, és az internet jóvoltából az országhatárt is könnyű átlépni, ha keressük a szépet és a különlegeset. Ahogy azt korábban ígértük, időnként jelentkezünk olyan épületekkel, árnyékolástechnikai megoldásokkal amelyeket valami miatt kivételesnek tartunk. Most egy igazi gyöngyszemet hoztunk, hazai példát!

Városi Gábor festőművész háza bárhol lehetne a világban. Amikor felfedeztük a képeket az Építési Megoldások oldalán, szinte valószerűtlennek tűnt, hogy a budai hegyoldal lankáira tervezték ezt az épületet, a sok konzervatív villa közé. Pedig így van. Két lakást alakítottak ki ebben az extravagáns házban. Méltathatnánk az építészek merészségét, amivel a luxusépület elnyerte újszerű formáját - különösen a háromdimenziós görbülettel megalkotott homlokzatot -, rácsodálkozhatunk arra a grandiózus, nyitott acélszerkezetre, ami a hatalmas üvegfelületeket tartja. Díjazhatjuk a passzívházra jellemző, környezettudatos építkezést is, de mi mégis leginkább a sárga napvitorlákra figyeltünk fel. Jónéhány napvitorla gondoskodik ezen a házon az árnyékolásról, amelyek láthatóan művészi igénnyel kerültek a helyükre. Izgalmas építészeti dekorelemmé váltak ezek a funkcionális árnyékolók, amelyek színükkel és izgalmasan egymásra rétegzett kihelyezésükkel játékosságot visznek az összképbe.

Felismerjük és elismerjük a minőséget és a professzionalizmust, ezért úgy gondoltuk, hogy ennek a hazai példának helye van a válogatásunkban. Biztosak vagyunk abban, hogy a napvitorlák ilyen jellegű exkluzív alkalmazása inspirálóan hathat azokra is, akik most tervezik az otthonuk vagy épp a kertjük árnyékolását, és valami igazán különlegesre vágynak.

Természetesen a Rollstar kínálatában is talál napvitorlát, ami az utóbbi időkben méltán vált a legdivatosabb és legsokoldalúbb kültéri árnyékolóvá. Referenciáink között több szép Rollstar napvitorlát is megmutatunk, nézze meg mindet!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.