Milyen, ha mahagóni utánzatú?


Műanyag nyílászáróra vonatkozik a kérdés, és röviden azt válaszolhatjuk: szép is, jó is. Szép, hiszen a hazai építési kultúra kedveli a meleg, mediterrán stílust, és jó is, hiszen a ház stílusához illeszkedő nyílászáró a műanyag kivitel minden előnyét tudja, miközben megtévesztésig hasonlít a mahagóni fára. Nem csoda, ha ezek az ajtók, ablakok, teraszajtók az építkezők, felújítók aktuális kedvencei!

Ha végigsétálunk Budapest kertvárosában, vagy egy vidéki városban, többnyire azt látjuk, hogy a családi fészket a meleg színárnyalatra vakolt, fát és követ szívesen használó, mediterrán stílusú, valamint a fehéret és a barnát kombináló, klasszikus stílusvilágú házak jelentik. És azt is látjuk, hogy olykor valami kissé zavarja az összképet. De mi? A cserépfedés? Nem. A narancsba hajló vakolat? Nem. A mészkőlábazat? Nem. A fehér nyílászárók? Igen, hiszen képesek megtörni a homlokzat egységét.


műanyag nyílászáróműanyag nyílászáró

Ezért jó választás a Front-Tech mahagóni utánzatú nyílászárói, amelyek erősítik azt az összhatást, amit egy természetközeli építészeti stílus megkíván, miközben a műanyag nyílászárók legkiválóbb hőtechnikai és minőségi tulajdonságairól sem kell lemondanunk. Hogy mire gondolunk?

A Front-Tech Design nyílászárói Roplasto 5-kamrás profilrendszerrel készülnek, meggyőző, 1,2 W/m2K hőátbocsátási értékkel. Vagyis kitűnően hőszigetelnek, és fokozott hangszigetelést is várhatunk ezektől a nyílászáróktól. Karcsú megjelenésükről a lekerekített Softline szárnyprofilkontúrok gondoskodnak, de karcsúságuk ellenére az euro-szabványos vasalatkamra stabillá teszi a műanyag nyílászárókat, amelyeket betörésbiztos kivitelben is megrendelhetünk.
Mivel a Front-Tech – hasonlóan társvállalatához, a Rollstarhoz – egyedi, milliméterpontos illeszkedést garantáló termékeket gyárt, biztosak lehetünk a hosszú távú, hibátlan működésben.

De kanyarodjunk vissza a kiinduló gondolathoz, a színvilághoz! A Front-Tech műnyag nyílászáróira színes díszítőfóliát választhatunk, amellyel valóban elérhetjük azt az összhangot, amelyet megálmodtunk otthonunk tervezgetése során. És persze a felújításban, ablak- és ajtócserében gondolkodóknak is kitűnő alternatívát jelent, hogy mahagóni utánzatú, illetve aranytölgy árnyalatú fóliával ellátott nyílászárókat gyártathatnak. És ha kívülre színes fóliát képzeltünk el az ablakokra, ajtókra, de benn már soknak találnánk a színt, az sem gond, ugyanis a fóliát kérhetjük csak az egyik oldalra is, a másik maradhat fehér. A mahagóni utánzatú műanyag nyílászárók megjelenését még egyedibbé tehetjük, ha a hőszigetelt ablaküvegekre üveglécezést kérünk, vagy azon helyiségek ablakaira, ahová nem szeretnénk belátást, de a fényt nem zárnánk ki teljesen (fürdőszoba, vécé, kamra), fóliázott kivitelt is választhatunk.

És mi van, ha árnyékolókat, redőnyt is szeretnénk? A Rollstar színharmonizált kivitelben, a műanyag nyílászárók színéhez tökéletesen illő külső és belső árnyékolókat kínál.

Kapcsolódó anyagok

Kapcsolódó linkek

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.