Mit tud az iroda, ha az „Év irodája“?

Kevés eszközzel, célszerűen építkezni és berendezni a legnehezebb dolog: mindenből csak a legjobb jó. Irodát, irodaházat, munkaállomást, pár tíz vagy sok száz ember mindennapjainak munkakomfortját megteremteni igen körültekintő és összetett problémamegoldást kívánó feladat. A nyertes belsőépítész tervező, a MádiLáncos Studionak idén is sikerült bezsebelni az elismerést, ezúttal az iGo Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft. új székháza kapcsán. Figyelmünket mi más: a zöld szalagfüggöny keltette fel (leginkább)!

A Metszet számolt be nemrégiben az „Év irodája“ 2012 díjazottjáról, amit érdemesnek tartunk mi is megmutatni. Mivel a Rollstar termékpalettáján több olyan árnyékolástechnikai termék – szalagfüggöny, aluredőny, zsaluzia, akár automatizálva is – megtalálható, amelyek nélkül ma modern, komfortos iroda nem létezik, nagy érdeklődéssel lapozgattuk a képeket.

Az iGo irodaházát tavaly télen vette birtokba a mintegy négyszáz munkatárs, ami jelzi a projekt méretét. Az ergonómiai kialakítást, a térszervezést és természetesen a dizájnt, valamint az alkalmazott kreatív megoldásokat értékelte a zsűri a két tömbből álló, 6300 négyzetméter alapterületű irodaház méltatásakor. Lehet beszélni az impozáns recepciós pultról, az épületgrafikáról, amit a cég navigációs rendszerének grafikai világa ihletett. Érdemes kiemelni a tárgyalókat, a teakonyhát, az informális munkabeszélgetéseket segítő helyszíneket, az első emeleti hatalmas pihenősarkot, a garázsban létrehozott biciklitárolót, amelyhez példaszerűen öltözőt és tusolót társítottak.

Bennünket mégis a kékben-zöldben játszó étkező fogott meg a zöld szalagfüggönyei miatt! A szalagfüggönyről nem egyszer írtunk már, éppen a kreatív, sokoldalú felhasználhatósága miatt, ami az irodaházakban egycsapásra népszerűvé tette a beltéri árnyékolót. Itt térelválasztó szerepet kapott, üde zöld lamelláit felhőkarcolók sziluettjeivel tették a dizájn fontos részévé.

A Rollstar méretpontosan gyártja a szalagfüggönyeit, az egyedi gyártásnak pedig nem csupán a minőségi gyártástechnológia az előnye, hanem az is, hogy a lamellaszínt az otthonunk színvilágához igazíthatjuk. Ha bátrak vagyunk, akár többféle árnyalattal is játszhatunk, akár úgy, hogy csak néhány árnyaltabb vagy éppen elütő színcsíkot vegyítünk a többi lamella közé. Hogy mi is szeretnénk figurát, mintát a szalagfüggönyre? A megfelelő felbontású és minőségű fotót viszontláthatjuk a Rollstar szalagfüggönyein is, elegendő átküldeni a Rollstarnak a választott motívumot.

Az év irodaházában látható szalagfüggöny üzenete egyben a Rollstar üzenete is: tekintsünk másképp a szalagfüggönyre, lássuk meg benne a fantáziát, azt, hogy ami funkcionális, egyben díszíthet is!

Kérjen árajánlatot

Egy rövid űrlap kitöltésével

Látványtervező

Hadd könnyítsük meg döntését!

Kattintson!

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Bejelentkezés

Amennyiben regisztrált felhasználónk, itt léphet be.